Jump to content

andryfarukov

Üye
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andryfarukov

  1. yükleme yapamayanlar buradan katılımsız olarak kurabilirler google drive linki
  2. Sistem uygulamalarını kaldırmak sıfırlama yaptığınızda soruna sebep olur. Rom yüklemeniz gerekecek.
  3. Androidi iosa benzetmeye çalışmışlar sanki. Telefonun tasarımı da güzel :)
  4. Bir emülatör ya da simülatör yardımıyla windows üzerinde android kullanıyorsun sanırım.
  5. Resource hacker ya da benzeri bir programla ayar vermelisin.
  6. tubidy.mobi sitesini kullanın. Mp3leri düşük boyutta indirirsiniz. Deneyin :)
  7. Makine öğretmenliği okursan meslek lisesi okumanın ekstra getirisi olur ama mühendislikte olmaz. Zaten puanları da eskisine oranla çok çok düşük.
  8. Programs klasöründe yer alır programlar. Ordan yapabilirsin.
  9. Elden satarsan 800-900 kadar eder ama bilgisayarcılar o kadar para vermezler.
  10. Telefonunun normal sistemi üzerine bir emülatör kuruyorsun (ben uğraşmadığım için önerebileceğim program yok). Bu emülatör yardımıyla elindeki bir windows iso'sunu çalıştırıyorsun. Kurulum bittiğinde telefonundan emülatörü açıyorsun, emülatörden de sanal windowsunu çalıştırıyorsun. Zaten çok çok 95-98 ya da 2000 kurabilirsin. Mause ile bir yerden bir yere gitmen ömrünü yer, hantal çalışır, istediğin her şeyi yapamazsın vs. vs. Demem o ki telefonun kapasitesi belli fazla zorlamamak lazım :) windowsta yönetici haklarını alma, android ve tüm linux türevlerinde root etme var. Symbianda da buna benzer bir şey vardır. Yani telefonunu çok çok symbianın yönetici hakları alınmış biçiminde kullanır daha fazla ayara ve programa erişirsin.
  11. Onlar sanal makinaya windows yüklemişler :)
  12. Himm cevap için teşekkürler birazdan deneyip yazacağım sonuçları :) Edit: Denedim ve imei sorunu olmadı. Tekrar teşekkürler :)
  13. Açıkçası ben de pek sanmıyorum. Sonuçta symbian sistemli bir cihazı androide çevirmekten bahsediyorsun yapsan bile yarım yamalak çalışır. Güncelleme alamazsın, programların çoğunu kullanamazsın, büyük bir ihtimalle kamera ve ses kaydediciyi falan da kullanamayacaksın. 
  14. E biraz bekleyelim öyleyse. Cevap gelmezse kobay olurum :)
  15. Tekrar attırabilirim de ona da para gidecek. Yani daha önce deneyen var mı? Kesin bir cevap alırsam iyi olur.
  16. Arkadaşlar benim sorum şu; yeni aldım sayılır kaçak Samsung Galaxy Pocket telefon aldım. Bu telefonu fabrika ayarlarına geri yüklersem imei sorunu olur mu?
  17. andryfarukov

    Ses Sorunu

    Laptopun üzerinde (işlemci, işletim sistemi etiketlerinin orda bir yerde) ses ve diğer multimedia yazılımlarıyla ilgili ek bir etiket olması gerekiyor. Orda söylenen programı, codeci yüklersen sorun hallolacaktır sanırım.
  18. Parted Magic gibi cdden çalışan bir sistemle aç klasörü. Dosyalarını al. Sonra biçimlendir gitsin.
  19. [CODE] http://www.tnctr.com/topic/10829-windows-activators-for-all-versions/ [/CODE] olmazsa bu sayfayı inceleyin.
  20. Çok sık oyun oynuyorsanız Amd işlemci öneririm. Hem piyasaya daha az egemen olduğu için daha ucuz.
  21. Bir arada MediaMarkt'ta dolaşıyordum. Lenovo marka laptoplar çok ucuzdu (700 tl civarı). Şimdi de öyle ucuzsa al derim ben. Gerçi senin bahsettiğin özelliklere sahip değildi ama yine de iyiydi. Dell laptop kullanmadım hiç ama anlamadığım bir şey var. Neden hep 2 marka ortaya atıp ikisi arasında tercih yapılmasını istiyorsunuz. Şahsen ben yıllardır Lg marka netbook kullanıyorum, ağabeyimin de Lg marka notebooku var. Gayet de memnunuz.
  22. [color=#46484B][font=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][size=3] C:\WINDOWS\Resources\Themes klasörüne bak. Temanın olduğu klasörde wallpaper var mı? Bir de masaüstüne sağ tıklayıp tema değiştirdiğinde wallpaper görünüyor mu?[/size][/font][/color]
  23. Eline sağlık [b]nous [/b]teşekkürler. Yıllardır senin office çalışmalarını kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım
×
×
  • Create New...