Jump to content

yan.kee

Üye
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • Hatay

Recent Profile Visitors

1195 profile views

yan.kee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Olmadı maalesef. Hiç bir şey çıkmadı dışarıya.
  2. Arkadaşlar elimde rar uzantılı bir dosya var. Bu dosya daha sıkıştırılırken hatalı olmuş ve muhtemelen paketleme bitmeden proğram sonlandırıldığından açılamıyor. Yani hatalı winrar paketi. Paketin içerisinde önemli bir kaç belge ve fotoğraflar var. Kurtarma kaydı bulunmayan paketten içerisinde bulunan word dosyası ve fotoğrafları alabilir miyiz?   Not: Paketi metin dosyası ile açtığımda içerisinde belge ve fotoğrafların kodu görülüyor ama bu metinleri belge veya fotoğraf dosyasına nasıl dönüştüreceğimi bilmiyorum. Bildiğim bir şey var o da paket hasarlı olsada içinde birşeyler olduğu.
  3. Bildiğim kadarıyla iş görüyor ama sıkıntısı var. Çok reklam ve kurum istendiği takdirde her türlü bilgiyi ilgili kurumlarla paylaşıyor. Bu sebepten dolayıda gizli gezinti yapmanın bir anlamı kalmıyor.
  4. Paranoyadan kaynaklanıyor zaten. zamanla bastırırım umarım.
  5. HotSpotShield'i bir araştırayım. 3. şahıslar veya kurumlar tarafından izlenmeyi önlemek için lazımdı. Kişisel güvenlik için. Bazı sitelere giriyorum ismi lazım değil. Takip edeceklerin hangi siteye girdiğimi bilmemeleri için. yardım için teşekkur ederim.
  6. Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi konu gayet net.. Sörf yaparken izlendiğim hissine kapılıyorum nedense. Bu aşırı şüphecilikten geliyor. Baya bir süredir ağız tadıylada sörf yapamıyorum. Proxy siteleri bu işe ne kadar çözümdür? Bildiğiniz veya kullandığınız bir yöntem var mıdır?   Not: gizli gezintiyi neden istediğimi merak eden varsa özel mesaj atsın oradan meramımı söyleyebilirim. Benim için önemli bir konu. O yüzden ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  7. Peki arkadaşlar internette güvenli gezinmek için geride iz bırakmamak veya takip edilmeyi önlemek için ne yapmalıyız. Bu aralar çok şüpheci oldum ve nete girmek sıkıntı oluyor nedense şüphelerden dolayı. Güvende değiliz hissi veriyor bana.    Operanın turbo modu var bir çok siteye kolaylıkla giriliyor mesela onla. Hani diyorum turbo modunu açsak korunuabilir miyiz takip olyından?
  8. Arkadaşlar değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum. Şuan için basit bir devre yaptım usbden direk rezistansa aktarıyorum akımı kısa basışlarla istediğim gibi olmasada işimi görüyor şuan için. Ana kartla bir sorun olmaz inşallah.   1: Bu cihazlar standartta 2.0 ohm ile 3.7 volt, 2.4 ohm ile 3.9 volt, 3.2 ohm ile'de 4.5 veya 4.6 volt civarı enerjiye ihtiyaç duyuyorlar ki 2.0 ohm luk rezistansını 3.7 voltlu bir kalem pil çalıştırıyor ve ortalama 2 saat kullanım sağlıyor. 2: rezistansa yüklenme söz konus değil maximum 4 saniyedir her basışın süresi ve iki basış arası ortalama 15 saniye civarıdır. Dolayısıyla temmuz bey'in anlatımında 5. maddeyi uygulayarak geçici çözüm buldum. (Koyu likit ve 2.4 ohm rezistans ile ortalama bir performans alıyorum.) Bu şekilde idare edeceğim bir süre.    Not: bilgisayarda kullandığım düzeneği 4.7 voltluk şarj makinesine bğladığımda çalıştırmıyor ama bilgisayarın usb si çalıştırıyor. Şaşırdım. Elektrik bilgim olmadığı için sebebini çözemedim.      İlgilenen ve destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağolun.
  9. Görünüşte mantıklı ama ama her sardığında aynı değerleri tutturmak zor oluyor. Ayrıca cihazda kullanılan likitlede alakalı bu. Bazı likitler 2.0 ohmda tadını verir bazıları ise en iyi tadı 2.6 ohmda verir. Kullanılan likitin Vegateble gliserin olması veya probiln gliserin olması ile alakalı yani.
  10. Siemiyorsan Karala :)

  11. Elimde 4.2 volt sabit akım veren bir adaptör var. Usb portuna takılan. Bu adaptörü usbye taktıktan sonra 4.2  volt akım veriyor. Bu cihazdan mesela 3.8 volt veya 5.0 volt gibi akım alabilir miyiz peki? Adaptör sayesinde.   Elektronik sigara kullanıyorum ve pillerim öldü. Zaten piller belli bir süre sonra güç kaybediyor ve performnsı düşüyor. Maliyeti azaltmak maksatlı böyle birşeyi araştırıyorum. Elektronik sigaranın içerisinde rezistans var ve bir süre sonra rezistans ömrünü dolduruyor. Yeni rezistansı kendimiz sarıyoruz, bazen 2.0 ohm bazen 2.2 bazende 2.6 ohm vs gibi değerler tutturuyoruz. İşte bu değişken değerler için değişken voltaj lazım. Onun içinde voltaj ayarı şart.
  12. Değerli arkadaşlar kısaca derdimi anlatayım inşallah.      Leptop bilgisayarın usb çıkışından 3 volt ile 6 veya daha fazla güçte ama mutlaka ayarlanabilir bir akım alabilir miyim? Akım kontrolü için herhangi bir proğram var mıdır? Önemli olan akımı istediğim ölçüde alabilmemdir.  
×
×
  • Create New...