Jump to content

Xedox

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xedox

  1. Bu gece Beşiktaş,taki nöbetçi eczaneler..
  2. Adana,Eşkişehir,İzmir,Trabzon vs. durum aynı...
  3. Hayırlı olsun,tebrik ederim arkadaşlar..
  4. İki arkadaşımızıda tebrik eder başarılar dilerim...
  5. http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a78l-musb3-m5a78l-musb3-amd-760gsb710-am3+-ddr3-2000mhz%28oc%29-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=64387   Usb 3,0 var bunda
  6. İşlemci fanı çalışmıyor olabilir,veya başka bir sorundan kapanıyor olabilir. Isınmadan kapandığından eminmisiniz..
  7. Hayırlı olsun,başarılarının devamını dilerim.
  8. http://www.medihaber.net/2012/12/19/champix-kalp-krizine-sebep-oluyor/     ABD de reçeteli olarak satılan bu ilaç (!) kardiyovasküler yan etkiler yanında çok ciddi SSS (depresyon, intihar gibi) yan etkilere de sahip. KFD nin tüm uyarılarına karşı ila. Sağlık Bakanlığı yoluyla halka dağıtılmıştır. Acaba Türkiyede kaç kişi bu ilaç yüzünden öldü veya ciddi yan etkilere maruz kaldı?     Eniyisi içmeye devam,yada ilaçsız falan bişekilde bırakmak.
  9. Fanında  bi problem var,stok fanla bile o ısıya çıkmaz muhtemelen yerine tam oturmuyor,yada fan hızı ayarlarında bi yanlışlık var biostan karıştırmış olabilirsin default ayarlara almayı dene,cpu fanını yanlış bi çıkışada takmış olabilirsin anakartın kitapçığından kontrol et..
  10. Bendede aynısı var 2,2 de 1v 1,1v yapabilirsin hiç problem olmaz
  11. Anakartı eski yazık o işlemciye,ekran kartıda zayıf,o paraya haftasonu indiriminde vatan bilgisayardan çok daha iyisini toplarsın (Belki biraz daha verirsin ama çok daha iyi bi makinan olur)
  12. Sirius konuyu açtığın gün win8 aldım sağolasın uyandırdın 29 tl ye orjinal win 8 kullanıyorum,bios modlu win7 nin üstüne kurdum hiç bir problem çıkmadı (merak ediyorum orjimal biosu atarsam problem çıkarmı,veya makinada hızlanma olurmu) yükseltme olarak kurdum kurulum bittiğinde herşey sorunsuz ve orjinaldi,elimdeki imajla temiz kurulum yapabilirmiyim (win8 olan sürücüye yükseltme değilde normal format) oluyorsa sistemde herhangi bir artı eksi etkisi olurmu? bilgi sahibi arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa şimdiden teşekkürler..
  13. Ordan burdan duyduklarınla ahkam kesmek moda olmuş...

  14. Uçağımızda hazırdı başbakan üstüne çıkıp poz verdi,ilk deneme uçuşunda uçak düştü deniyemediler...
  15. Uzun zamandır foruma çok faydalı olan iki arkadaşımızı ve isabetli seçimlerinden dolayı yönetimdeki arkadaşlarımızı tebrik ederim...
  16. Gayet iyi performans lı makina,fakat ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim gtx 560 falan gibi..
  17. Mutlu yıllar,doğum gününüz kutlu olsun...
  18. Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
  19. Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor. - James B. Conont -

×
×
  • Create New...