Jump to content

daywalker_1538

Üye
  • Posts

    354
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by daywalker_1538

  1. bir de gitmiş google'a yazılmış link vermiş "zahmet edip" bende incelendiğine dair bir link verdi sandım hey güzel Rabbim yaa dostum eyvallah ben inceledim bir önceki msjımda yazdığım tüm şeyleri incelemelerimle değerlendirdim alınabilir bir bilgisayar olduğuna kanaat getirdim yoksa istersen ben sana 100 tane link vereyim. yine de  teşekkür ederim dediğim gibi sen boşver yorma kendini "zahmet etme".çok teşekkürler mehmetosm dostum samsung zaten iyi marka bir kaç arkadaş da önermişti sende önerince değerlendirmeye aldım fiyatı da özelliklerine göre iyi gibi tekrardan eyvallah
  2. müthiş ötesisin dostum bende maviyi ekran kartı sanıyordum çok makbule geçti hatta kendime diyordum ki BEN NE KADAR "CAHİL ADAMIM"  EKRAN KARTININ MODELİ ATI MI NVIDIA MI KAÇ GB'LİK PAYLAŞIMSIZ MI PAYLAŞIMLI MI BIT'I NE KADAR yani sende haklısın cahil bilgimle bu kadar oluyor kusura bakma yoksa tabiki bilmem gerekir INTEL'IN 4.NESİL İŞLEMCİLERİNİ ÇIKARTTIĞINI ORTALAMA OLARAK "GENELDE" LAPTOPLARIN EKRAN BOYUTUNUN 15.6" OLDUĞUNU 1TBNİN HDD OLDUĞUNU """"""ve şu yazdıklarına göre <zahmet edip de google'da arayarak> kırmızı olarak yazdığın işlemcinin 3230M olmasının 3. NESİL İŞLEMCİ OLDUĞUNU """"" değil mi?neyse arkadaşım dediğim gibi sen en iyisi uğraşma bu tip şeylerle ben benden de bilgili arkadaşların tavsiyelerini almak isterim çok sağol uğraşıp kırmızıyla maviyle yeşille MOR ile yazdığın için.sen bilginle devam et benim sorum senin dışındakilere..
  3. doğru diyorsun dostum aslında laptopta tam performanslı oyun oynayamazsın ama gelde anlat işte :)
  4. afedersin ama google'a yazmaksa mesele al buyur sen yaz bakalım işlemcisi kaçıncı nesil performans durumu ney kıyasa girersem hangisini girebilirim?ben zahmetinde olsam buraya konu açana kadar gider "google'a yaz"ardım!arkadaş kardeşime laptop alacağım burda benden daha bilgili arkadaşlar var bana daha detaylı bilgiler verebilirler diyorum yazdığın mesaja bak.çok teşekkürler dostum gösterdiğin alaka için ben yine bir sorayım ARKADAŞLAR GEREKİRSE VERDİĞİM LİMİTLERİ BİRAZ DAHA AŞABİLİRİM PERFORMANS OLARAK ISINMA OLARAK ÖMÜR OLARAK TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ NOTEBOOK NEDİR?
  5. arkadaşlar 1200 - 1500 arası sağlam güzel uzun ömürlü bir notebook almak istiyorum valla yeri geldiğinde oyun da oynayacağım ne oyunu derseniz battlefield 3 tarzı oyunlar olacak bilgisi sağlam arkadaşlardan bir öneri alabilirsem çok iyi olur..
  6. dostum arkadaşın biri kıyaslamaları karşılaştırmış bakmadım bile inan bana kafadan s4! bir sözüm vardır ISIRILMIŞ ELMAYA VERİLMİŞ 2000 TL PARAM YOK BENİM :) htc güzel telefondur ağırdır iyidir ama hiçbir şekilde s4'e kafa tutamaz kim ne derse desin piyasanın en iyi telefonu galaxy s4tür.al ve bir daha arkana bakma derim
  7. zaten normalde klavyenin üst tarafında bunların özel tuşları var basıyorum çalışmıyorlar atheros marka bir wlan cihazı kullanıyor laptop sitesine girip indirdim olmadı içimde kaldı şu win 8 olayı ya şunları bir halledebilsem olacak ama olmuyor.kablolu internete bağlayıp drivergenius programıyla arama yaptım sürücüleri buldu indirdi kurdum ama yine olmadı yani bence bir saçmalık var bu işin içinde..
  8. ya arkadaşlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim i7 işlemci 6 gb ram ati hd 5650 ve dahili olmak üzere çift ekran kartlı bir casper notebook var format attım win 8 yükledim wireless'ı görmüyor hd 5650 ekran kartını da görmüyor.bilgisayarım-aygıt yöneticisi'ne tıkladığımda sadece bu ikisinde sarı ünlem işareti var fakat win 7'deki gibi denetim masasına girdiğimde yüklü driver'ları göremiyorum yani hiçbirşey yüklenmemiş görünüyor ne yapmam lazım ne olur yardım edin yoksa ben bu makineyi hurdaya çıkartacağım az kaldı :@
  9. bence sadece tarih olsa iyidir :D
  10. tarihi bir sınav olduğu muhakkak soru tarzının değişeceği söyleniyordu ama bu kadarda saçma olacağını tahmin etmemiştim
  11. ya kızların bile küfrettiğini duydum sınavdan sonra :) şaka gibi ama çok zorlamışlar ales gibi yapmaya çalışmışlar ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.türkçede kesinlik soruları vardı şıkların hiçbiri kesin değildi.vitamin sorusunu saymıyorum bile.matematikte öyleydi kastı baya zaten yetenek kısmı anormal ezber ve gereksiz bilgilerle doluydu.en büyük gezegen jüpiter değildirki 2006 YILINDA ORHAN PAMUK'UN ÖDÜL ALIRKEN YAPTIĞI KONUŞMANIN ADI NEDİR bunların nesi güncel anlamadım bretton woods ikizleri bildiğin İKTİSAT TARİHİ sorusu hısımlık sorusu MEDENİ HUKUK sorusu..çok saçmaydı yaa
  12. ben kimle konuşsam berbat geçmiş sorular baya bir değişik ve ağırdı
  13. arkadaşlar bugün yapılan genel kültür genel yetenek sınavına giren varmı?girenlerden bir durum değerlendirmesi alabilirmiyiz??
  14. Arkadaşlar elinde insan kaynakları eğitim seti falan varsa paylaşabilir mi?
  15. ya arkadaş birşeyi merak ediyorum bu kadar fotoğraf var ama ben kullanırken gps sinyali bulamıyor bir halt görünmüyor.ben anlamıyorum ya basit bir program yapılsa açıldığında yerini belli etse tarif alcağın zaman basitçe seçebilsek sonra yol tarifi için ses istermisin diye sorsa tamam işte ya.ama bu programda kaç yıldır bir türlü şunu göremedim. İstanbulda Bursada hiçbiryerde bir hayrını göremedim valla
  16. hımm ben aynı anda teknolojinin de geliştiğini sanıyordum :) ya işin şakası bir yana eski parçaların antika ulusü değerlendiğini bilmiyordum aslında denk getirmek lazım en eski ram'lerden birini sonra artık açık arttırmayla satarsın :) bu satış içinse söyliyim 40 lira haddinden fazla bir para bence yine de dediğim gibi hayırlı satışlar
  17. anlam veremiyorum biri bana açıklasın hatırlıyorum 2009 yılındaydı sanırım 2 gb kingston ddr 2 800 mhz ram almıştım 40 tl sıfır garantiliydi şimdi 2013 ve ikinci eli 40 tl olmuş nasıl oluyor çözemedim :) bileydim o zaman 8 10 tane alır stoklardım sıfır diye satardım yaa :)
  18. özellikler açısından pek beklentilerimi karşılamadı.düşünülen ve yüklenen app'ler güzel ama olmazsa olmaz şeyler değil mesela ekran 3d olabilirdi ki o zaman 2500 bile olsa kabul görürdü.arkada çift kamera olabilirdi 13 mp'ye gerek yok kameralardan biri 8 mp olabilirdi diğeri de 3d olsaydı daha iyiydi.üstten gelen ekranda olan birçok eklenti normalde galaxy s'ten beridir var farklı temalar kullanarak bunları ortaya çıkarabiliyorsunuz.en beğendiğim şeyi 2 gb ram olması ki bu artık daha fazla ram çıkartılabileceğini göstermiş ve rekabeti kızıştırmıştır.s2 den sonra s3 daha bi harika geldi herkese ve tabiki bana ama s3ten sonra s4 o kadar da tercih edilebilir gelmedi. türkçenin kulllanılmaması da tercih sebebimizi iyice zayıflatacaktır.bir düşünsenize türkçe desteği olsaydı ARTIK DİL BİLMEMİZE GEREK BİLE KALMAYABİLİRDİ giderbi s4 alırdık habire dil öğrenmek için oraya buraya gitmek yerinebir telefonla olayı bitirirdik ( hoş bizim türkçedeki karışılığı tam alırmıydık orası da muamma :) ) ısırılmış elma bu ülkede 3200 tl sipariş fiyatıyla piyasaya giriyorsa onun kadar olmasa da s4 2500 3000 arası değişir.ama yine söylüyorum beklentilerimi karşılamadı s3 çıtayı aşırı yükseltmilşti s4 bu çıtayı geçemedi.bu telefonu alacağıma s3 alırım çok daha iyi bir kaç app için bu kadar para vermenin manası yok..
  19. geçen yıl bu konu açılsın diye bas bas bağırmıştım adminin biri kimdi hatırlamıyorum kalabalık yapmaya gerek yok diyip önemsememişti en azından şuan açılmasına sevindim IPHONE/IPAD varken ANDROID bölümünün olmaması zaten başlı başına bir gariplik olurdu iphone6 da android işletim sistemi kullanılması haberleri dolaşırken hemde :)
  20. tipini biraz daha güzel yapabilirlerdi ki şeklinden dolayı ihracat biraz daha kolaylaşsın audiye benziyor umarım o kadar da pahalı olmaz cart vergisi curt vergisi derken vergiler yüzünde alcagı varsa alamıyor insan ama harbiden de hoş bişeye benziyor umarım seri üretime geçer ve hemen piyasaya çıkar..
  21. dostum türkiye haritası varmı?bu sygic programını kurmayı çok istiyorum fakat kurduğumda çalıştıramıyorum sorunsuzmu?
  22. fiyatlar biraz abartılı gerçekten dostum satışın inş hayırlısıyla olur ama bu fiyata bunları satman biraz zor çoğu kişinin dediği gibi bunların sıfırları bu fiyatta ki gel gelelim bu verdiğin fiyatların toplamına verdiğin parçaların sıfırıda kasa toplanır içindeki zamazingolar da bedava gelmiş olur fiyatları bidaha gözden geçir bence daha iyi olur senin için askere gittiğinde santralci olursan tüm askeriyede bu parçalardan daha iyilerinin kullanıldığını ve bilgisayarların birşeye yaramadığını göreceksin şimdiden hayırlı teskereler..
×
×
  • Create New...