Jump to content

nuhfaruk

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nuhfaruk's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Reputation

  1. Bu tür modifiyeli bir win11i win10 üzerine update etmenin bir yolu yok mu?
  2. Bunun v2 si varmış. Onu hiç görmedim:) Bu arada Acronisle bu Win11 Pe ile imaj atacaklara uyarı. Aktif diski kilitleyemediğim için olmuyor.,Linux ortamında yap diyor Acronis True İmage. Acronis Disc Director la Disc Clean yapınca kabul ediyor.
  3. Touch screen sürücüsünün inf, sys ve diğer dosyalarını sizin boot.wim'in gereken yerlerine cmd ile attım. İşlem tamam usta.Teşekkürler.
  4. Köylü kardeş bir şey sormak istiyorum. Okuldaki akıllı tahtaya acronisle imaj atmak için kullanmak istiyorum. Şimdiye kadar Adem hocanın multibootunu kullandım. Ama üzerinden 5 yıl geçti. Bir de bunu deneyeyim diyorum. Yalnız o dokunmatik ekran sürücüsünü de yüklemişti. Çok kolaylık oluyordu. Bende inf ve dll uzanıtılı sürücüler mevcut. Kurduktan sonra kalıcı olarak kullanabilir miyim?
  5. Rica ederim. Bu arada İcon Resetter i çalıştırdıktan sonra Cmd ile sfc /scannow,sonra kapa aç yapınca klasik ikonlara dönüş yaptı. Birşey daha ekleyeyim. M2. Disk dışında sistemde 2 tane de Hdd vardı. Kurulumda sürekli hata verdi. Önyüklemeyi mbr yaptım olmadı. Geri gpt ye döndüm. Daha önceden de başıma geldiği için Hddlerin fişini çektim. Ve böylece kuruluma geçti. Windows 11e gelindi ve hala böyle saçma hatalar verdiriyor Microsoft ekibi.
  6. İcon Resetter yönetici olarak çalıştırmama rağmen icon dll lerini değiştirmedi. Sahiplik alarak tek tek atayım dedim, izin vermedi. Güvenli modda deneyeceğim bir de.Hwid activationa gerek kalmadı. Oem olarak eski gömülü lisansı tanıdı.İd cmd ile https://getcid.info/ a kopyalanan kurulum id sini girip office 2021 seçildiğinde Wrong confirmation id. diyor. Ana buna gerek kalmadı. Çünkü Office de etkinleştirilmiş görünüyordu wordden hesaba baktığımda. değişkliği de bir işe yaramadı. Windows 11 in biraz daha ekmek yemesi lazım. Tnctr yi yüklerken de hatalar veriyor Edge de. Ayrıca yazı boyutunu erişebilirlikten değiştirmeme rağmen başlat menüsü ve ayarlardaki yazılar büyüyor ama ikonların altındakilerle sağ tıkla açılan penceredeki yazılar büyümüyor niyeyse. Windows hesabıyla giriş yapayım dedim.Çünkü bazı değişklikleri Windows ancak kullanıcı bilgileri girmeden yapmıyor artık. Pin kodu bölümünü atlayım dedim. Yeniden başlatınca kullanıcı adında kaldı. Ne açıyor ne de şifre girilebiliyor. Ben de Sterelecin programındam açılış şifresini resetledim. Voola.. Açıldı ve yazılar normale dönmüş.
  7. İyi akşamlar. Pc de orjinal lisanslı 21H2 sürüm Windows 10 Enterprise 19044.1288 derlemesi yüklü. Office 2019 da lisanslı. Bununla güncelleme şeklinde yükleme yapsam bir sıkıntı çıkar mı sizce? Yoksa Media Creation Tool la mı güncelleme daha garanti?
  8. Keşşke multiboot olsaymış😀Tek Harici SSd ile çok iş yapmak kolayına geliyor insanın. En iyisi WinPe yi kurup oradan gideyim.👍
  9. Bütün bunlara ne lüzum varki. Dynamik disk yapısına sahip gptli diskinizie basite çevirip mbr önyüklelemeli hale getirin. Diskinizdeki veriler olduğu gibi karşınıza çıkar. Nasıl yaparsınız bunu. Şöyle: Win Pe ortamını yüklediğiniz flash bellekle sistemi açıp Acronis Disk director. Aomei vb partion proğramları ile.
  10. Bendeki amd chipsetli.mbr bioslu pc ye rufusla bir türlü yükletemedim. Rufusun otomatik ayarı dışındaki seçenekleri de seçtim ama kurulum esnasında yol hatası veriyor. Bu hata daha önce de başıma geldiği için flash belleğin usb yuvasını değiştirdim. Yine yemedi. Her Neyse. İşin özeti Poweriso ile yaptım ve oldu. Benzer sorun yasayan olursa yazıyorum.
  11. Öncelikle ekte verdiğim gatherosstate.exe isimli dosyayı masa üstüne atıp çalıştırıyoruz. Bize 10sn sonra yine masaüstünde bilgisayarın donanımları ve etkinleştirme ile alakalı bir xml oluşturuyor.GenuineTicket.xml Bu xml dosyasını flash belleğe yada d sürücüsüne kaydedin. Win10 kurulumunu yapın.Bilgisayar açılınca yedeklediğimiz GenuineTicket.xml dosyasını aşağıdaki klasöre kopyalayıp bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. İnternete bağlanınca aktivasyon gerçekleştiğini göreceksiniz.  Not 1: Xml yi atacağınız yer: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\ClipSVC\GenuineTicket Not 2: gatherosstate.exe yi zaten kendiniz de Windows10 iso içinden çıkarabilirsiniz. Not 3: Eğer win10 kurulum aşamasında key girmenizi isterse "daha sonra" seçeneğini ya da o aşamayı atlamayı seçin. Burası Önemli: bu aşamada internet bağlantınızı kapatın.Ve yedeğini aldığınız GenuineTicket.xml yi C:\ProgramData\Microsoft\Windows\ClipSVC\GenuineTicket içine atın.Orjinal Window10 nuzu güle güle kullanın. Bundan böyle Pcniz format bile yese lisans sorunu yaşamayacaksınız https://yadi.sk/d/q8RKzVEFjuQM9
×
×
  • Create New...