Jump to content

mertkoray

Üye
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mertkoray's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. hocam walpaperları harici olarak verebilir misiniz ? çalışmanız için teşekkürler.
    1. Show previous comments  4 more
    2. NoobAccountant

      NoobAccountant

      Mert gayet iyi gidiyorsun. Bu işte önemli olan bıkmadan sıkılmadan işe devam etmektir. Ne ile ne yaptığın değil neyi yapmaya çalıştığın önemli olan. Devam et kardeşim.

    3. Cyph3r
    4. mertkoray

      mertkoray

      sağolsunNoobAccountant abi sizin sayenizde görüntü ve sesde baya iyi şeyler yaptım.teşekkür ederim yardımınız için.Cypher abi okul tahtası gibi anladım abi de taşıma olsun video çekerken hesap falan yapıyprum makineyle.ayakta hesap makinesi falan zor gibi geldi.ama güzel fikir kamera falan da lazım inşallah ilerde

  2. FETLERE GİRİŞ :

  3. youtube.com/watch?v=fXAIVjRRpiM

  4. SATILIK TURKCELL VINN WiFi MF65M.3 AY KULLANILMIŞTIR.0 GİBİ ÖZENLE KULLANILMIŞTIR. GARANTİSİ 21 AYDIR.KUTU EKSİKSİZDİR. Ürünü sanalpazar üzerinden satıyorum.Buyrun Linki: http://www.sanalpazar.com/Turkcell-Vinn-Wifi-Mf65m__isp53109188 Eğer Ankara'da iseniz elden teslim alabilirsiniz.
  5. en güncel win 10 hangisi ?

    1. Cyph3r

      Cyph3r

      win 10 sp1 update 3.5

    2. mertkoray

      mertkoray

      kardeşim sitedenm bana indirmem gerekeni söylermisin pc 64 bit

    3. TeYyArEe
  6. beyler hangi windows 10 u indirmek lazım ? Pc casper Driver da sıkıntı yaşatır mı ? 8.1 gibi kendi yüklüyor mu driverlar ? Burdan bana en güncel win 10 u söylermisiniz ?

  7. yok program ve programlamayı karıştırmıyorum Mehmet Bey siz merak etmeyin ! .autocadı okulda görmüştüm ve biraz bilgim var.iş ilanlarında falan autocad veya solid bilen eleman aranıyor diye görmüşlüğüm var.başlığım biraz yanlış olmuş.bu şekilde bilgi vereceğize işime yarar bilgi verseniz daha iyi olur.
  8. lamont yorumların için teşekkür ediyorum  :rolleyes: bir program üzerinde çalışmak istiyorum.en azından tam bu programa hakim olana kadar başka bir programa yönelmeyeceğim.istediğim program piyasaya hitap etsin.kimse tercih edilen bir programı öğrenmek istemez.öğrense de bi işe yaramaz.onun için rağbet gören,ihtiyaç duyulan bir programı öğrenmem benim için iyi olacaktır.
  9. Merhaba arkadaşlar.Ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.Bölümüm elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum.Çift anadal öğrencisi olarak da bilgisayar mühendisliği okudum.Şu ana kadar gördüğüm bilgisayar programları autocad,c++,java,pyspice bu dönem derslerim arasında da c var.tüm bu gördüğüm programlama dillerinde hiç birinde profesyonel değilim.artık bir tanesinde profesyonel olmak istiyorum olabildiğim kadar.bu programları sadece ders olarak gördüm.hiç ileri gitmedim.illa bu programlarda ustalaşacağım diye bişey yok.sizce neden başlamalıyım?hangi programı ilk olarak öğrenmeliyim?bildiğim kadarıyla c,c++,java bağlantılı.bunlardan en kapsamlısı ise java.autocad ile de solid aynı kategoride.bu sene baya azimliyim :) sınavlar başlamadan bir program öğrenmeye başlicam Allah izin verirse.Abilerim sizlerden rica ediyorum.Beni aydınlatabilirmisiniz?Bu derslerin internette birçok videosu var.Sizce nelere bakmalıyım? kitap alınacaksa önerdiğiniz bir kitap var mı ? 
×
×
  • Create New...