Jump to content

halil39

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

407 profile views

halil39's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='korkusuz_korkak' date='22 July 2012 - 13:36 ' timestamp='1342964205' post='1223670'] [b]Ayarlar>Uygulamalar>uygulamaları yönet e gir.burdan taşımak istediğin uygulamaya tıkla ve sd karta taşı butonuna bas.[/b] [/quote] Arkadaşım Saolasın da Öyle Bi buton Yok Sorun Olan O Zaten..Diğer Telefonlarda Var Biliyorum Ama Bunda Yok
  2. Arkadaşlar Elime Samsung Galaxy Europe i5500 cep telefonu geçti..Bişeyler yüklemek istiyorum fakat SD karta yüklenmiyor bi türlü..Telefon hafızasıda yeterli değil..Acaba Uygulamaları SD Karta Nasıl Taşırım Bilgisi Olan Varmı..Acil Yardım Lütfen..Bu arada aramadığım denemediğim Program kalmadı..Şimdiden Teşekkürler..
  3. takeown /f C:\Windows\explorer.exe cacls [color="#FF0000"]C[/color]:\Windows\explorer.exe /G YAGMUR:F Arkadaşlar yukarıdaki Komutu Server 2003 kurulu ana makınede çalıştırdım..Ve bu makine üzerindeki kullanıcılar (uzak masaüstü bağlantısı ile) bağlanamaz oldular..Her restart tan sonra Her kullanıcı için bu komutu uygulamam gerekli ki ana makineye bağlanabilsinler..Bu sorundan nasıl kurtulabilirim..Acil Yardım lütfen..(sistem f: de kurulu olduğu için alt taraftaki c: yerine f: yazdım)
  4. Slm arkadasım evet öyle bir program var FrostWire diye..Lime Wire kadar olmasa da idare eder..Google da aratırsan çıkar..
  5. İlla ki ikisinden birini kullanmak istiyorsan tabiki Avira..AVG zaten başlı başına bi virüs deposu..Ama benim tavsiyem sistemin iyiyse Kaspersky yada G-Data..
  6. nice senelere o zaman arkadaşım..doğum günün kutlu olsun..
  7. Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık..Harika bi çalışma..Özellikle görsellik yönünden..Senden bi isteğim olacak..Hani shell32.dll ve imageres.dll dosyaları varya..Ben suan farklı bi Win 7 kullanıyorum mecburiyetten..Klasör simgeleri filan hepsi değişti..Tek tek senin Win 7 den almak ve değişt...

  8. Saol Arkadaşım ellerine sağlık da Senin Program resminde SpeedUpMyPc de kayıtlı görünüyor..Onunda Lisanslaması Aynı Şekilde mi Oluyor..Bi yardımcı olursan..
×
×
  • Create New...