Jump to content

Mc Hammer

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mc Hammer

  1. Güzel çalışma oluyor. Traybar Effect ile küçük bir isteğim olacak. Traybar effect özelliğini, kurulum başı ve sonrası resme göre çalışıyor. Durum böyle olunca, başlangıçta ve bitimde çıkan resimler tamamiyle birbiriyle karışıyor. Sadece, bitimdeki resimle yapsak onda bile karışıklık olabiliyor. Söylemek istediğim, Traybar effect özelliğini tamamen ayırma konusudur. Başlangıçta ve bitimde çıkan splashları kapalı olduğu halde bile, traybar için ayrı bir resim seçip, sadece o resmin çıkmasını istiyorum.
  2. Arkadaşlar, peki AutoIT ile böyle birşey yapılabiliyor mu?
  3. Aslında direk sorunu olan benim ama, benden başka arkadaşlarda varmış sanırım. Peki nasıl yapılıyor?
  4. Yok daha önce, böyle bir soru sormadım. Zaten, 1 seneye yakın katılımsız ile uğraşmıyordum. Bilenler için kolay aslında ama, bilmeyenler için zor. Bilgisi olan arkadaşlar, bunu saklamayıp nasıl yapıldığı hakkında bir anlatım oluştursalar iyi olacaktır.
  5. Örnek projeni indirip ilk seferinde, hiçbirşey değiştirmeden build yaptım ve oldu. Sonrasında ise, sadece resmi değiştirdim ama, yine olmadı. Sanırım ya ben beceremiyorum ya da çok küçük bir püf noktası var. Acaba, AutoIT ile nasıl yapılır, fikri olan var mı?
  6. Bende tam böyle yapmaya çalışıyorum ama, resim aşağı indikten sonra My Project sayfası çıkınca takıldım kaldım. Hatta sayfanın boyutunu 10x10 gibi küçük boyuta çektim ve On Show kısmına, Application.Exit(1000); yazdım. Rakamları, 1000, 2000, -1000 gibi deneyerek yapmaya çalıştım. Sonrasında, My Project sayfası yine görünüyor ama, 1 saniye sonunda kendiliğinden kapanıyor. Tamamen kapatmanın formulü olsaydı, iyi olurdu. Ayrıca, AutoIT'le nasıl bir yol uygulanır onuda bilmiyorum.
  7. Aslında başlıktada belirtmiştim ama, yinede yazayım. Katılımsız kurulum sonunda, sağ alttan veya ortadan çıkan çerçevesiz resimli bilgi şekilnde bir çalışma üzerinde duruyorum. Aslında benim amacım, kurulum bittiğinde, masaüstünde çıkan sade bir resimdi. Sağ alttan çıkma olayını reklam gibi olabilecek ama, Katilimsiz Com'da görmüştüm. Vallahi konu, AutoIT, Katılımsız ve en sonunda AMS'ye geldi.
  8. Anlatımın için sağol arkadaşım. Yanlız ben butonsuz çalışma yapıyorum. Recep Demirci arkadaşın çalışması sanırım butonsuz ve direk sayfa üzerinden. Her münüyü karıştırdım, hatta resim sonrası My Project sayfasının çıkmasınının süresini düşürdüm ama, tam anlamaıyla kapatamadım.
  9. Konuyu raporladım ama, bakanda olmadı sanırım. Konuyla ilgilenebilir misiniz?
  10. Konunun AMS'ye kayacağını tahmin etmemiştim. Çünkü, nasıl yapıldığı ile ilgili tam bir fikre sahip değildim. Belkide 1 seneyi geçkin katılımsız çalışmalar ile uğraşmadığımdan, gelişmelerin gerisinde kaldık. Recep Demirci'nin vermiş olduğu 1.exe üzerine değindim ama, olmadı. Aslında çok küçük bir ayarlamadır ama, ben bulamamışımdır. Şu anda da menülere ve seçeneklere bakıyorum, gözle görülür bir detayla karşılaşamadım.
  11. Sol alttan resim yukarı çıkıyor, belirli bir süre sonra aşağı inip kayboluyor. Ama, tam resim kaybolduğunda My Project sayfası çıkıyor. Bunu engelleyebilir miyiz?
  12. AMS ile yeni bir tane oluşturdum. Gayette başarılı oldu resim çıkıyor ama, en sonunda da My Project penceresi çıkıyor. Bunu kaldırmanın ya da gizlemenin bir yolu var mı?
  13. Arkadaşlar, forumda o kadar AutoIT ve Script örnekleri ile karşılaştım ki ama, çoğu benim istediğim tarzda olmadığı için bu konuyu açmak istedim. Benim aradığım, Progress Bar şeklinde olanı değildir. Mesela; - Uygulamayı yükledikten sonra, trayicondan yukarı çıkan bir resim olabilir, - Uygulamayı yükledikten sonra, trayiconda ''Yükleme Tamamlandı!'' yazısı ile simgesinin çıkması olabilir, - Uygulama yüklendikten sonra, masaüstünde ''Yükleme Tamamlandı!'' yazılı bir resmin çıkması olabilir. Bu resim sadece kendi boyutlarında çıkan türden olabilir. Sadece resim olmalıdır. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  14. Mobile Router 3 (mRouter 3 3.1.0.42) uygulamasını Türkçe'ye çevirip, katılımsız yapabilir misiniz? Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... http://hotfile.com/dl/21499351/573e760/Mobile_Router_3_3.1.0.42_Install.rar.html
  15. Yağmuradam, senden bir isteğim olacak; acaba sağ tuşa aşağıdaki uygulamaları ya da aynı işlevlerdeki başka uygulamalarıda ekleyebilirmisin? http://rapidshare.com/files/267633756/__ifreleme___Uzantae__Deae_i__tirme_Uygulamalarae_.rar.html Şimdiden iyi çalışmalar...
  16. Arkadaşlar, aşağıdaki linkten verdiğim RepliGo Wiever 2.0 programını Katılımsız (Silent) yapabilirmisiniz? http://rapidshare.com/files/266170644/RepliGo_2.0_Setup.rar.html Katılımsız için açıklama ve serial içinde mevcuttur.
×
×
  • Create New...