Jump to content

erciyesim

Üye
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by erciyesim

  1. VL sürüme çevirerek VL anahtar ile hallettim.

    Retail olarak ben mi yapamadım bilmiyorum ki. Office ProPlus2019Retail iso dosyasından 64 bit kurulum yaptım verdiğiniz anahtarı girdim. Yazılımı internet üzerinden veya telefonla etkinleştirme seçeceği olan pencere çıktı. İnternet üzerinden yapmıyor tabiki zaten yapacak olsa o pencere çıkmıyor.

  2. Bootable ISO ile bilgisayarı başlatıyorum windows kurulu harddiski başka bir harddiske yedekliyorum. Herşey yolunda gidiyor. Sistemi yeniden başlatıyorum yedek dosyası yok. başına gelen varmı?

    Ayrı ayrı sitelerden indirdiğim 5 adet bootable iso dosyalarının 4 tanesi böyle yaptı. Sonunda beşincide yedek alabildim.

  3. Yaklaşık 2 senedir kullandığım windows 10 pro digital lisans ile etkinleştirilmiş notebook bu sabah geçerli bir digital lisansınız olmadığı için etkinleştiremiyoruz demeye başladı. Anahtar olarak yükseltme anahtarı olan VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T  görünüyor. Sorun gider dediğimde bu bilgisayara ait windows 10 home lisans bulduk. Bu lisansı kullanmak için windows 10 home sürümünü yüklemeniz gerek diyor. Makine benden önce free dos olarak alınmış daha sonra windows 10 pro yüklenmiş. Yani biosta gömülü bir anahtar filanda yok. Bu makineye daha önce home sürümü hiç uğramadı. Sadece windows update yükseltmeleri zamanında yapılmıştı. Sizce ne olmuş olabilir. Sürüm 1809 - 17763.55

  4. Yardım etmek için birçok öneride bulunmuşsunuz sağolun zaman ayırdığınız için.

    Lenovo forumlarında bir araştırdım acronis ile yedekleme işinde bazı modellerde sıkıntı olduğunu bunu acronis 2014 kullanarak aştıklarını yazmış bazı kullanıcılar. 2014 yılından sonra acronis sistem başlangıcında tamda anlayamadığım bir değişikliğe gitmiş. Ben denemedim fırsat bulduğumda bakıcam.

  5. Haklısın zaten o şekilde kullanıyorum ama yedekleme konusunda bir sıkıntı var acronis tartışılmaz iyi bir yedekleme aracı ama benim lenovo da yedek alıyor yedeği geri yükleyince sistem açılmıyor. Bir türlü çözemedim birçok bios ayarlarını değiştirmeme rağmen olmadı. Yedeklemede güvenilir başka hangi programları kullanabilirim ?

  6. Birkaç yıl önce windows 8 yüklü bir laptop aldım bugünlerde windows 10 1803 sürümüne kadar güncellendi benim sorum bu makinenin recovery bölümü hala windows 8 yani fabrika ayarlarına dön desek windows 8 ile karşı karşıya kalırız. Bu recovery bölümünü windows 10 1803 sürümüne getirebilme şansımız varmı ?

     

    Ayrıca birde şöyle sorayım bu laptoptan oluşturduğumuz kurtarma medyasına usb olur dvd olur yeni windows 10 entegre edebilirmiyiz ?

  7. DJ_Rush, Şimdi yazdı:

    Anladım. Genel olarak paylaştım. Bu ara zaten keyler çabuk patlıyor veya tükenyior.

    Aciliyet varsa KMSPico kullanılabilir, başka crack olarak neler var bilmem çünkü hiç kullanmadım. Office 2010 pro bulunabilir belki aramak lazım.

    tolkit ile hallettim artık istemeye istemeye vakit ayırdığın için sağolasın

    • Like 1
×
×
  • Create New...