Jump to content

bitlilimon

Üye
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

İletişim Bilgileri

  • Skype
    Sürüden ayrılan idealist_kuzu

Profile Information

  • Samsun
  • Psikoloji

Recent Profile Visitors

7301 profile views

bitlilimon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar hangi tarayıcıyı açarsam açayım karşıma portaldosites.com geliyor...basit yöntemleri denedim ama olmadı..ne yapmak gerek ? ayrıca durduk yere gereksiz sayfalar da açılıyor..
  2.   sanırım siz verdiniz.. anlamayanlara tekrar anlatayım..bilgissayarımda sistem geri yükleme yapmak istedim..daha önceden eski tarihleri görebiliyordum şuanda göremiyorum..ben eski tarihte geri yükleme noktası oluşturulabiliyor sanıyordum olmuyormuş..
  3. evet ben cevabımı aldım ilgilenen herkese teşekkürler..en başta geri yükleme noktaalarını görebiliyordum şuanda göremiyorum.. bir soru daha geri yükleme için oluşturulan kapasiteyi nasıl artırabilirm ?
  4. doğru anlamışsınız eski geri yükleme noktalarını bulamıyorum
  5.   iyi de o zaman önceki bir tarihe geri yükleme nasıl yapacağım ? :)  
  6. evet gerçekten öyle...forumda değişmiş :) evet gerçekten öyle...forumda değişmiş :) [quote name="yineben" post="1314869" timestamp="1368559383"] bence:   kesin sorunlar format bazı sorunlar ise teknik bilgi ve programlar ile çözülür   bu gibi bir işlem sağlıklı değil herhangi bir sorun için Bilgisayarınızı bu oluşturduğunuz tarihe döndürmek malesef sorunu tam manasıyla çözmez[/quote]   bu cevabın bana hiçbir faydası olmadı sorunumu çözmedi çok genel bir cevap ouş..yardımcı olmak isteyn ?????
  7. Arkadaşlar win 7 de sistem geri yükleme noktaısnı istediğim tarihte oluşturamıyorum. Bugünün tarihine oluşturuyor sadece.. Neyapmak gerek ???
  8. konu açmak istiyorum açamıyorum

  9. web programcılığını tavsiye ederim..Ayrıca üniversitede bilgisayar öğretmenliğini seçmemeni tavsiye ederim,bir bilgisayar öğretmeni olarak..
  10. web programcılığını tavsiye ederim..Ayrıca üniversitede bilgisayar öğretmenliğini seçmemeni tavsiye ederim,bir bilgisayar öğretmeni olarak..
  11. Sothink web video downloader registration key lazım arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirm [b] Akozdem!R [/b]-> Aşağıdakileri kullanın. [code]Registration Name: Giveawayoftheday Registration Key: 000017-CV509Z-Z6K6UY-VGRXCE-JCQNJB-ACE6N2-TNHV23-V5GTV2-XG5MJN-KWR72Q[/code] [code]http://www.4shared.com/rar/O0Mv2u4l/SothinkWebVideoDownloaderv12-S.html[/code]
  12. ben kurdum arkadaşlar biraz karışık ama vazgeçmedim yaptım:) yapamayan olursa bilgi verebilirim:)kolay gelsin..
×
×
  • Create New...