Jump to content

speedman

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About speedman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

speedman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Uzun zamandır sistem formatlayıp yeni sistem kurmuyorum mazur görün soracaklarımı. En son win7 kurmuştum cd den. şimdi bunları indiriyorum. dosya boyutu büyük. TB lık hard diskimden kuma imkanım var mı? varsa neler yapmam gerekir? Crakli hazır kurulum mudur? Lisanslama yapmak gerekiyormu? Güncellemeleri indirebilirmiyim? ayrıca sonu ESD olan nedir diğeri nedir?
  2. Paylaşım için teşekkürler.   Kullandığım sistem AMD A10 işlemcili, 4gb Mantle teknolojili ekran kartı, 16gb ram e sahip bir sistem. Bu XP benim için ilaç oldu.  Sanal makinede bazı tekstil programlarını kurabilmek için SP siz 32bit XP gerekiyor. Dünyanın en üstün sistemine de sahip olsan böyle bir XP ye ihtiyaç var.   Teşekkürler.
  3. Nod32 Smart Security de geçerlimi bu key ler acaba? Bu key ler ile uyumlu Nod32 linki verebilirmisiniz?
  4. Köylü kardeşim Selâmlar olsun.  Bir arkadaştan senin hazırladığın Win7 Ultimate 64bit sürümünü yeni topladığım sisteme kurdum, sorunsuz çalıştırdım emeğine sağlık, teşekkürler.   Şimdi de bu sistem üzerinde kullanabileceğim Office 2013 Türkçe lazım. Senin hazırlamış olduğun Win7 gibi bir office 2013 varmıdır acaba? Forumu dolaşıyorum, VLM ler RT ler bana bayağı yabancı gelen terimler havada uçuşuyor  :dribble:   Download sitelerindeki parçalı linklerden indirmek hayli zor oluyor , onun için torrent sitelerini kullanıyorum indirmek için. Yabancı bir siteden Office 2013 indirsem Türkçe dil dosyaları eklenebilrmi sonradan?    Tekrar teşekkürler.
×
×
  • Create New...