Jump to content

vahvah

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About vahvah

Recent Profile Visitors

305 profile views

vahvah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. bu mantıkla veya başka bir şekilde usb harici disklerin belli bir kısmınıda cd-rom partitionu oluşturabilirmiyiz..... bununla ilgili konu veya program varsa paylaşabilirmisiniz.
  2. https://www.dropbox.com/sh/xj5fvdup3mz5dui/y_n9O8H3Ik/02_USB_BOOT/2012_08_29_USB_BOOT.zip bu pakette kaspersky trojan buluyor kontrol edebilirmisinz paketi.
  3. @ blue_life merhaba hiren boot cd usb diskten yüklediğmde de cd rom dosyalarını yüklemek istiyor ve yükleyemiyor daha sonrada hbcd dizini bulunamadı hatası alıyorum bu sorunu cözmek mümkün mü? Ntfs Ext2Fs Ext3Fs file siystemin altın ntfs dos 1.9 da burada chkdsk var bunu disk düzeltmeleri icin kullanıyorum. bunu dosyayı direkt menu.lst dosyasına eklemek mümkün mü ? veya başka bir dos programı var mı chkdsk calıştırabileceğim . tşk.
  4. @ blue_life !!! Son çalışma #106. postta !!! burdaki program ile boot.gz oluşturdum 55 mb cıvarında idi. lakin boot.gz oluşturduğum cd ile kurulum yaptığımda sata diskleri görüyordu. kurulumu usb disk için hazırladığım boot.gz ile yaptığımda sata diskleri görmedi. kurulum usb harici disk ile yapmaya başladığımda hız bana biraz yavaş geldi. usb diski cıkarıp direk sata bağlayıp kurduğumda hız mütiş. sata driver problemini nasıl cözebilirim. teşekkürler.
×
×
  • Create New...