Jump to content

eby61

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eby61

  1. Merhabalar, Antivirus sıkıntısı yaşamamak için ilacı dosyanın içinden çıkartamaz mıyız, bu dosyayı usb ile bağladığımızda sorgusuz siliniyor çoğu durumda, bu dosya da zipte yedeklenecek boyutlarda değil:)
  2. Merhabalar, Windows 10 için şu ana kadar birçok yükleme denedim ama hiç sıkıntı yaşamadığım bu derleme oldu, elinize sağlık. Üzerinden zaman geçtiği için bir sürü güncelleme çıkmaya başladı, bunları entegre etmenin bir yolu var mıdır, ya da güncelleme yapmayı düşünüyor musunuz.
  3. Öneri: Sistem kuracaksan En az SSD olması lazım, tercihen NVME M.2 kesinlikle olsun sisteminde.
  4. AOMEI OneKey Recovery Bu program ile istediğiniz gibi tek tuş ile geriye dönme işini yapabilirsiniz, Bilgisayar firmalarının bilgisayarı verirken yaptıkları yedekler gibi.
  5. Üstad, ellerine sağlık çok güzel çalışmalar yapıyorsun. Office için Outlook ekleme şansı olabilir mi?
  6. Ben kullanıyorum ve ttnet asla kullanma diyebilirim. TTnet te yaşadığım sorunların ( defalarca şikayet etmeme rağmen ) hiçbirini yaşamıyorum ve altyapıdan alabildiğim bütün hızı veriyorlar. Ne hızda sınır var ne de kotada.
  7. Bu dosyadan sadece x64 kurulumlar olan dosya yapabiliyor muyuz?
  8. Öncelikle elinize sağlık çok yararlı ve güzel bir çalışma olmuş, teşekkür ederiz. Bana sadece Win8 İSO dosyası gerekiyor, tek başına yüklemeniz mümkümüdür?
  9. zwcad 2012 Mechanical için tam crack var mı arkadaşlar, teşekkürler....
×
×
  • Create New...