Jump to content

PorcoRosso

Üye
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PorcoRosso

  1. Secure Boot açık olabilir. Bios dan bi kontrol et derim. Olmazsa Plop Boot Manager ın da yardımı olabilir. 
  2. Kardeş aynı modelden bende de var. Aynı sorun vardı bende de. Şarj aletini değiştirince sorun düzeldi. Başka bir şarj aletiyle dene istersen. 
  3. Şu iğrenç youtube reklamlarını unuttum ben bu tarayıcıyla Çünkü ADP kurulu halde geliyor.. Bulut kullanıcı hesabı, sağ tıkla buluta gönderme, eklentiler... Uzunca bir süredir bunu kullanıyorum. Ben tatmin oldum.  :)
  4. Ben bilgisayarı alırken 2.5 sene önce, aynısını bana da söylemişlerdi. Ancak Dell' in evde servis hizmetini kullandım sürekli.   Bunun yanında Lenovo'nun teknik servisi de harikadır. Onu da kullandım.   Şunu söyleyebilirim ki, ikiside teknik destek anlamında çok iyi.
  5. Şarj aletini de bi kontrol et istersen.  Benzer sorunu N5110 da yaşadım. Bu şekilde çözdüm.  Not: Macun Yenileme, Fan Temizliği gibi işlemleri ben de denedim.
  6. Genymotion'la ciddi düşünüyoruz.

  7. Aynı sorun bende de var. Yalnız pilim bitmiş herhalde şarj olmuyor.(Şarj ışığı yanıyor ancak %0 kullanılabilir, prize takılı doluyor diyor.) Eh 2,5 sene oldu alalı. Bir yerlerden başka bir şarj aleti buldum. Onunla çalışıyor şimdilik.    Tavsiyem önce başka bir şarj aleti ile denemen.
  8. Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Seyyidina kelimesi arkadaşın dediği gibi methiye ile alakalıdır. Ayrıca Allahümme barik ayet değil dua olduğundan seyyidina kelimesi çelişkili değildir. İsteyen istediği gibi dua eder. Burada iki arkaşımızın da dedikleri doğrudur. Sadece isteğe bağlı bir durum yani.   Yanlış anlaşılma olmasın. :D :D :D
  9.   Öğretici Girişinden yapmanız gerekiyor.
  10. windows to go.. bi araştır istersen.
  11. megatron'u kim kızdırdıysa söylesin, bişey deniycem!

    1. MOTUN

      MOTUN

      link yenilemekten yoruldum hepsi bu.ufak tefek katılımsız program yapmaya devam. kimseye kızmadım, uzatacak bir durum yok.

  12. Bu konunun tamamen çalışmayı yapan arkadaşın tadarrufuna bağlıdır. İster ücretliye yükler, ister ücretsize. 
  13. Kardeşim konuyu takibe aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum. :good:
  14. Yapmak istediğini yanlış anlamadıysam eğer; Haberler isminde bir kategori oluştur. Güncel adında Haberler kategorisine bağlı(ebeveyn kategori) bir kategori daha oluştur. Menü ayarlarını yaptığın yerden, kategorileri menüye ekle. 
  15. Konunun uzmanı değilim ama, hosting in dosya yöneticisinden ve ya ftp den erişebilyorsan, ioncube_loader_lin.5.4.so isimli dosyayı istiyor, onu atman gerek galiba.    Düzenleme: Sitesinde  böyle bir açıklama var. Öncelikle istediği dosyayı bulabilirsen hosting panelinden ve ya ftp den atmaya çalış. Omazsa, temayı sil. Sonra ioncube eklentisini kur wp üzerinden. Sonra temayı kur.  Temaların Gereksinimleri Nelerdir? Temaların çalışabilmesi için sunucunuzda ioncube eklentisinin yüklü olması yeterlidir. Ioncube ücretsiz bir şifre çözme yazılımıdır. Bununla alakalı bilgiyi hosting firmanızdan alabilirsiniz.
  16. https://www.mediafire.com/folder/cpd9z9wked3z4/corel_12 Buyur kardeş.
  17. http://ftp.deu.edu.tr/pub/Windows/iso/3dsmax2014x64.exe   2011 demişsin ama bu var. İşini görür mü bilmem. 
  18. Arkadaşlar bir adet Dell N5110 Alt Kasa ya ihtiyacım var. İnternetteki fiyatları inceledim. Buraya da bir sorayım dedim, belki elinde olan vardır diye.    İzmir de oturuyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar buradan ulaşabilir. 
  19. @KingLost  Temayı paylaşabilir misin? 
  20. Gmail için Gmail Notifier kullanabilirsin. Aklıma başka da bir şey gelmiyor.
×
×
  • Create New...