Jump to content

fred0m

Üye
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fred0m

  1. Bazı şeylere o kadar çok para vermeye gerek yok . Marka tutkunu olmayada gerek yok . Bu işi çok iyi yapan adı fazla duyulmamış firmalarda var tamam malzemeler çin malı olabilir fakat dandik değiller adamlar hakkını vermiş . Sana önerdiğim polypad c5900 gayet yeterli bence . Android 4 olması 1 gb ddr3 olması ekran kartı olması işlemcisinin iyi olması başlıca güzel özellikleri . Oyunlarda ne donma yaşarsın nede başka birşey . İyice düşün derim fiyatıda tam istediğin gibi
  2. Aktivasyon İçin Crack Gerek Yok Microsoftun Verdiği Key İle Yapılıyor .
    VİA Kartın Sorununu Çözmüştüm Bende Olmuştu Haberin Olsun Bir Önceki Sayfalara Bakarsan Görürsün
    O İşlemci İçin Diyeceğim Birşey Yok Kesinlikle Sistemden Olduğu Belli
    Birde Sistemi Kurmaya Değermi Diyorsanız Kendi Adıma Konuşayım Evet Değer Sistem Bana Göre Çok İyi Ama Siz Bilirsiniz
  3. .Sizde Niye Sorun Veriyor Anlamadım Max Payne 3 Directx11'de Oynuyorum Bir Kere Bile Takılmadı Aksine Daha Akıcı Geldi Bana :)
    .Metrodaki Uygulamarın Yollarını Değiştirme Hakkımda Bilgim Yok Açıkcası
    .Blackfox Kardeş Şifre Kaldırmak İçin Şu Aşamayı Denermisin Birde Mause Saatin Oraya Götür ( Masaüstünü Göster Butonunun Oraya ) Bir Pencere Açılır Oradan Ayarlar Daha Sonra En Alttan Bilgisayar Ayarlarını Değiştire Gir . Burayı Bir Kurcala Derim

  4. . Arkadaşlar 00x Türü Hatalar Hakkımda Bilgim Yok Donanım Uyuşmazlığından Veriyordur Büyük İhtimal
    . Metin 2 Oynarken Uyumluluk Modunu Xp Yada Windows 7 Yapın Açması Lazım
    . Okey Oynayamıyorum Diyen Arkadaş İnternet Explorer 10 ile İlgisi Olabilir Başka Tarayıcı Kullanmanı Tavsiye Ederim
    . Max Payne Oynamak İçin Oyunu Normal Kur Kendi Güncellemeleri Yüklesin Daha Sonra Oyuna Gir Social Clup Üye Olduğun Email Adresi Ve Şifreni İster Onlarıda Gir . Aktivasyon İsterse Kapat Oyunu . Sonra Crack Yap . Tekrar Oyuna Gir Aktivasyon İsteyecektir Salla Birşeyler Kabul Eder .
    . VİA Driver Kullanan Arkadaşım Benimde Öyle Sorunum Vardı . Ses Girişini Kasanın Önüne Tak . VİA ve Ses Sürücülerinin Hepsini Kaldır Yeniden Başlat Bilgisiyarı Kendisi Kursun.
    . Metro Arayüzü Zaten Söylemişsin Ekran Çözünürlüğündendir ( Böyle Olmasıda Normal Daha Deneme Sürümü İlerde Düzeltirler Umarım )
    . Antivirüs Kurmanızı Önermem Sistem Yeni Kararsızlık Yapabilir .
    . Güvenli Mod İçin Başlat Yerinin Oraya Gel Başlangıç Diye Küçük Yer Açılır Sağ Tıkla Çalıştır Bölümüne Gel Daha Sonra Msconfig Aç Önyükleme Bölümünden Güvenli Önyüklemeyi Seç . Tamamdır Bilgisiyar Hep Güvenli Modda Açılır İşin Bittimi Tekrar Aynısını Yap Güvenli Önyüklemeyi Kaldır ;)

  5. Programların Uyumsuz Çıkması Aslında Pek Önemli Değil Uyumluluk Modunu Windows 7 Yapınca Çoğu Uygulama Açılıyor Ama Gerekte Yok Yani Ben 2-3 Gündür Kullanıyorum Bir Uyumsuzluk Göremedim . Size Şöyle Diyim Kurduktan Sonra Mağazaya Mutlaka Uğrayın :) . Iphone ' daki Fruit Ninja Oyunu Bile Ücretsiz Veriliyor Orada :)

  6. @Secret One Mause Saatin Oraya Götür ( Masaüstünü Göster Butonunun Oraya ) Bir Pencere Açılır Oradan Ayarlar Daha Sonra En Alttan Bilgisayar Ayarlarını Değiştire Gir . Burayı Bir Kurcala

    @kacaksevgilim eski Windows 8 için O Yazıyı Silme Var Ama Bu Sürüme Uyarmı Onu Bilmiyorum Denemekte İstemiyorum Açıkçası Çünkü Benim İçin Sorun Olmuyor :)

  7. Bu Hatalar Konusunda Ne Desem Boş Olur Açıkçası . Kurulduktan Sonra Bir Hata Alsaydınız Veya Yapamadığınız Bir şey Olsaydı Elbette Çözümünü Bulurduk . Donanım Uyuşmazlığı Olabilir Birde Bu Sürümle Alakalı Uyuşmazlık Olabilir Ama Bende Bilmiyorum Açıkçası . Oyunların Tam Ekran Olmaması Sorunu Benim Karşıma Çıkmadı . Ekran Kartının Sürücüsü Güncel mi . Nvidia ve Atı Windows 8 İçin Özel Driver Çıkardı Bunu Kurdunuzmu ?
×
×
  • Create New...