Jump to content

bjkliadam

Üye
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

692 profile views

bjkliadam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Herkese merhabalar, Daha önce almadığım hatalar alıyorum, buradan ve bunun gibi sitelerden indirdiğim program veya oyunları kurduktan sonra crack yapmak için ilgili dosyayı açtığımda "bu dosya zararlı uygulamalar içerdiği için kaldırılmıştır (silinmiştir)" diye bir uyarı alıyorum ve kendi kendine siliyor. Defender'e Windows özelliklerini aç-kapadan kapattım olmadı, reg edit!ten yaptım olmadı, birde yanlış hatırlamıyorsam gedit olması lazım oradan da yaptım gene olmadı. Antivüris veya spy programım yok. bunu nasıl düzeltebilrim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son 2 veya 3 aylık güncelleştirmeleri kaldırayım istedim onuda beceremedim. Kaldırıyorum, bilgisayarı kapatırken yeniden yüklüyor. Güncelleştirmeleri kapattım genede yüklüyor. Beni bu dertten kuratacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim. Derdime bir çare.
  2. İlginiz için teşekkürler, ama silinmiş herhalde indiremedim.
  3. WinThruster 2017 seriali lazım hiçbir yerde bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Arkadaşlar,  AnyRail 3 bu program crack'i ile lazım acaba bana yardımcı olabilecek var mı? İlginize şimdiden teşekkürler. 
  5. Arkadaşlar; herkese merhabalar!... RR_Track diye bir program arıyorum malesef hiçbir yerde bulamadın. Model Tren Kurgu Planları bu program ile yapılabiliyor. Bana bu programı bulana sonsuz teşekkürler. Eğer o olmazsa RailModeller diye bir program oda olur.   İlginize şimdiden teşekkürler.
  6. Arkadaşım!... Adobe İllustrator CS4 ve Keygen'i hiçbir yerde bulamadım. Birkaç yerde var malesef linkleri silinmiş. Acaba bana bu programı bulubilirmisiniz? Şimdiden ilginize teşekkürler.
  7. Arkadaşlar Ben yeni Samsung W GT-İ8150 telefon aldım. Bİrçok özelliini daha yeni yeni çözüyorum. Ekran karardığında ekran koruyucu olarak saat ve takvim çıkmıyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  8. Bence doping!... Yeterince hızlı ve kesinlikle sorunları anında çözüyorlar. BEnce deneyin 7 gün içinde iptal edebiliyorsunuz.
  9. Burada yazılanlar HP püskürtmeli yasıcılarda da geçerlimi acaba? Her kartuj doldurduğumda kartuj hatası veriyor da!.......
  10. Benzer sorun bende de var, bir program veya sürücü yüklediğimde bilgisayarı yeniden başlat dediğimde dos ekranı geliyor ama windowsu açmıyor. Hala da sorunu çözemedim.
  11. Arkadaşlar Amd Phenom II X6 1100T 3.3Ghz Soket AM3 Black Edition İşlemci bu işlemci için 500 W psu çalıştırırmı? Bu işlemciyi Gigabyte anakart ile alacağım ama hali hazırda kullandığım 500 W'lık psu'um acaba bu işlemci ve anakartı çalıştırırmı? YArdımcı olursanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
  12. Bende birşey öğrenmek istiyorum. Daha önce yüklü bir işletim sistemi varken Win 7' yi kurduğumuzda diğer işletim sisitemini windows.old diye saklıyor. XP'de olduğu gibi formatlayarak nasıl yükleyebiliriz.
  13. Arkadaşlar, ben pardus'un cd'den çalışan 2011 sürümünü şimdilik kullanıyorum. En azından tam olarak çözünceye kadar veya öğreninceye kadar böyle devam edecek. Çözemediğim şey de bir siteye girdiğimde bir program indireceğim zaman linux'u seçtiğimde bana hangi linux diye bir seçenek çıkıyor. Örneğin Opera tarayıcısı indirip Pardus'da kullanacağım ama o kadar çok Linux sürümü var ki hangisi Pardus' a uygun bilemiyorum. Acaba Pardus hangi Linux temeline kurulu yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
  14. Arkadaşlar bence boşuna tartışıyoruz; bu insanların eğitimi ile ilgili birşey. İnsanları eğitip doğru bilgi ile donatmazsanız olacağı budur. Herkes çocuğunu yetiştirirken "evin erkeği ne derse o olur" derseniz işte bu olur. İnsanları belli bir yaşa gelince bu nedir? Niye yapıyoruz? diye sorgularlar deyip, insanları istediğimiz gibi yönetip kullanamayız deyip korkup eğitimden uzak tutarsak işte böyle sonuçlarına katlanmak zorunda kalırız. Hala Ülkemizin pekçok yöresinde kız çocukları okula gönderilmeyip hor görülüyorsa, hala töre diye insanlar öldürülüyorsa, ve bütün bunlar olurken kendini bu zihniyetin temsilcisi sanan bazı kendini bilmezler hala oradaki insanları istedikleri gibi yönetmeye çalışmak için bu insanları eğitmek yerine yakıp yıkmayı, baş kaldırmayı öğretmeye çalışıyorlarsa daha ne bekliyoruz ki? M A L E S E F
  15. Çok güzel de bunun için ne gerekiyor? Herşeyden önemlisi Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Her hangi bir elektrik prizi ile çalışıyor mu? Bağlantı için bir internet hizmet sağlayıcı gerekiyormu? Bunları da bilsek çok güzel olurdu?
×
×
  • Create New...