Jump to content

helios_ptera

Üye
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2746 profile views

helios_ptera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Elimde tüm dozlar mevcut mp3 formatında 3gb civarıda büyüklüğü var ama nere yüklenir bilmiyorum yükleyecek bi yerde olsa üşengeçlik bırakmaz yakamı :troll:
  2. 03-07-2000 Allah rahmet etsin Kemal Sunal, 30-35 sene önce bile çektiğin filmlerde işlediğin konular hala günümüzde yaşanıyor, dönüp şöyle bir baktığımızda hiç bişey değişmemiş bu ülkede hala adam olmamışız, keşke bunları senin gibi hatırlatacak birileri olsaydı yine

  3. Başlat-Çalıştır telnet towel.blinkenlights.nl Star Wars Günümüz Kutlu Olsun :)

  4. Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun oyunu, eğer ileri düzey bir zorluk seviyesinde oynuyorsan böyle olabilir.
  5. Böyle söylememin sebebi onun da son yayınladığı Ocak 2013 XP de aynı sorun vardı, Her iki çalışmada da aynı sorunun olma ihtimali ister istemez böyle düşünmeme sebep oldu, yoksa benim için fark etmez, ikinizinde çalışmalarını başarılı buluyorum.   
  6. Sanırım bu Legion'un yaptığı çalışmanın üzerine driver eklentisi yapılmış hali, nutica'nın dediği durum bende de oldu, açılışta direk belgelerim klasörü açılıyor ve msconfig'de de bunu devredışı bırakacak bir seçenek yok varsa bi çözümü bizimle paylaşırsanız seviniriz..
  7. Orijinal olmayan Windows 7 pc den Windows 8 promosyon kodu aldım, ya Micosoft'un bir açığı var yada crack çok sağlam, ama sonuçta lisanslı bir Windows 8 im var :)

    1. Show previous comments  2 more
    2. Secret.One

      Secret.One

      senin kodu 5 kişi kullanabiliyomuş

    3. helios_ptera

      helios_ptera

      Öyle değil o 1 kişi 5 defa kendi adıyla yükseltme yapabilir onu denedim ben daha önce kullanıldı uyarısı veriyor

    4. Secret.One
  8. İyiki Doğdun Şair Ceketli Çocuk ...

  9. En rezil kanalın Flash TV olduğu konusunda herkes hemfikir bunlara Kanal 7 ve STV yi de eklemek isterim ve de hemen arkasından marjinal bir tartışma konusunun çıkmayacağını umarak tabi TRT de düzeltti kendini eskiden bilenler bilir 1.5 saate yakın anahaber sunarlardı başka kanalda yoktu milletin tipi kayardı haber dinlemekten, bide TV 8 beğeniyorum valla hacı Türk televizyonlarında dangalak dizisi olmayan tek kanal hatta hiç dizileri yok bu iyi bi yön gibi geldi bana.
  10. Benim adım John Coffey bayan kahve gibi ama yazılışı farklı :(

  11. R.İ.P Neil Amstrong :(

  12. Ali Kemal Sunal (11 Kasım 1944 - 3 Temmuz 2000)

    1. casira

      casira

      Logoyu değiştirdin yahu :)

  13. Bir şey olmaz diye kesip savuran arkadaşlar bilginiz olsun korsan olayı kişisel bilgisayarlarda tehlike arzetmeyebilir ama iş ticari boyuta bindi mi durum farklılaşır, bulunduğum yerde Microsoft yetkilileri mahkeme kararı ve yanında polisle iş yerlerini denetliyorlar, hatta bir otelin server bilgisayarının korsan olması nedeniyle adamlara 50.000 tl ceza kestiler, Haklılarda bu program üzerinden para kazanıyorsan adamın hakkınıda vereceksin kardeşim.
×
×
  • Create New...