Jump to content

fullmax

Üye
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1208 profile views

fullmax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. çok doğru söylüyorsunuz. size katılıyorum.
  2. siteyi incelermisin   http://forums.mydigitallife.info/threads/42801-Easy-Sysprep-v4-0-2013-0109
  3. Aga ya muadil kartus alacaksin yada ciss sistem takacaksin.
  4. kardeşim anlatımın süper. oobe yi ben kapatıyorum. kapatınca daha iyi oluyor. teşekkür ederim. tekrarlıyorum çok yararlı bir paylaşım. forumdaki modifiyeli işletim sistemleriyle kıyasla bulunmaz bir nimet. packler güncellendikçe burada paylaşırsanız sevinirim.
  5. kardeşim anlatımından yararlanarak xpsp3 imajı oluşturduk ve serviste kullanıyoruz. hiç bir sıkıntı yok. süper çalışıyor. amma win7 imajı yaptım şöyle bir hata verdi "Windows sistem yapılandırmayı bitiremedi. Yapılandırmayı sürdürmeyi denemek için bilgisayarı yeniden başlatın." Acaba easydriverpacks ten dolayı mı bu hatayı veriyor.
  6. [quote name='gokhankocabay' date='16 November 2011 - 08:51 ' timestamp='1321433510' post='1112534'] Evet win7x86 linkini ekledim, x64 linkinide upload ediyorum şuan.Umarım işine yarayan birileri çıkar.Saygılarımla [/quote] çok yararlı bir paylaşım yaptığına emin ol kardeşim. bizde teknik servis hizmeti veriyoruz. işimize çok yarayacak.
  7. kardeşim ellerine sağlık. win7 x86 ve x64 için easy driverpacks ekleyecekmisiniz. teşekkürler.
  8. Cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederim. Driverpacks base ile driverlari entegre ettim daha sonra nlite ile hazirladigim addonlarla programlari entegre ettim. Hazirladigim modifiyeli xp yi kurmaya basladim, driverlari normal bir sekilde cikardi ama 13. dakikada programlari kurarken birkac programda hata verdi. Bende program entegre etmekten vazgectiim. Baska bir yontem denemek istiyorum. Programsiz olrak xp yi kurduracagim, xpyi kurduktan sonra ilk acilista otomatik wpi yada mars installer gibi bir cozumle otomatik olarak programlari kurduracagim ama bunu nasil yapacagim bilmiyorum. Forumda baktim ama bulamadim yardimci olursaniz sevinirim.
  9. Arkadaşlar, katılımsız işinde tecrübeli arkadaşlara küçük bir sey sormak istiyorum. Şimdi kendime tamamen katılımsız windows xp ve windows 7 yapmak istiyorum. driver ve benim belirlediğim programlar olacak bu dvd lerde. driver entegresini driverpack base 10.6 ile yapacağım. parogram entegresinide nlite-rt7lite ile yapacağım. [b]sorum şu: [/b] ilk önce driver mı yoksa program entegresimi yapayım? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  10. yanlış anladınız, amacımız ne çıkarttıkları değil, kaç adet baskı aldıkları. kartuşlar belli sayıda çıktıya kadar garantili ama çıktı sayısını biz tespit edemiyoruz. canon merkeze göndermemiz gerekiyor. merkeze göndermeden biz çıktı sayılarını tespit etmek istiyoruz.
  11. yanlış anladınız, amacımız ne çıkarttıkları değil, kaç adet baskı aldıkları. kartuşlar belli sayıda çıktıya kadar garantili ama çıktı sayısını biz tespit edemiyoruz. canon merkeze göndermemiz gerekiyor. merkeze göndermeden biz çıktı sayılarını tespit etmek istiyoruz.
  12. Arkadaşlar canon yazıcı satıcısıyız. Müşterinin, sattığımız yazıcıdan kaç çıktı aldığını öğrenebileceğimiz bir program varmıdır acaba. Çok aradık ama bulamadık. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. [center][img]http://img207.imageshack.us/img207/7600/chenbrokasa.jpg[/img][/center]
  14. sadece ön taraftaki fanlar içeriye üfler, diğer fanlar dışarıya üfler. yan taraftaki fanı içeriye doğru takarsanız kasanız daha fazla ısınır. asus vb. kasalarda standart budur.
  15. windows loader 1.9.2 sürümü ile aktivasyonunu yapabilirsiniz. desteklediği işletim sistemleri * Windows 7 Ultimate * Windows 7 Professional * Windows 7 Home Premium * Windows 7 Home Basic * Windows 7 Starter * Windows Vista Ultimate * Windows Vista Business * Windows Vista Business N * Windows Vista Home Premium * Windows Vista Home Basic * Windows Vista Home Basic N * Windows Vista Starter * Windows Server 2008 R2: Enterprise * Windows Server 2008 R2: Standard * Windows Server 2008 R2: Foundation * Windows Server 2008: Enterprise * Windows Server 2008: Standard * Windows Server 2008: Foundation * Windows Small Business Server 2008 http://mods.myftp.org/Tools/Daz/Windows%20Loader%20v1.9.2.zip
×
×
  • Create New...