Jump to content

Bırak Gitsin...

Üye
  • Posts

    895
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Profile Information

  • Male
  • Cehennemin Dibi

Recent Profile Visitors

8726 profile views

Bırak Gitsin...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputation

  1. bendede ps3 var bi ara orjinal GTA V aldım koldaki analoglarla oynayamadığım için geri satmak zorunda kaldım kintaro arkadaşım sen nası oynuyorsun normal kollamı yoksa ayrı bi aparat felan mı takıyorsun fps oyunlarında ben bi türlü beceremedim şu kolla oynama işini :D ben alalı 2 sene oldu galiba sırf fps oynayamam die kırdırmıyorum ps3 şu an sadece fifa 15 yetiniyorum maalesef :D
  2. DDR3 kadar Mhz hızıda çok önemli benim bildiğim kadarıyla bu ikisinin uyumlu olması gerek yoksa çakışma yaşanabilir mesela seninki DDR3 ama Mhz hızıda aynı olması lazım..
  3. İstemediğin Şey Burnunun Dibinde...

  4. İstemediğin Şey Burnunun Dibinde...

  5. nasıl yani anlamadım ben söyledim ne zaman geçtiğini ama henüz cevap alamadım siteyi çok iyi bilirim burdaki abileride tanırımda gecikmesi birazda olsa insanın morelini bozuyor..
  6. inş.öyle umuyorum daha öncede bağış yapmıştım bu kadar uzun sürmemişti anında tnc sever olmuştum biraz daha bekleyelim bakayım
  7. Merhabalar arkadaşlar siteye bağış yapmak için  sk8er_boi banka bilgilerini istedim pazar günü eft çıktım fakat eft haftasonları yapılamadığı için para hesaba pazartesi günü kontrol ettiğimde geçmişti bunuda belirttiğim halde admin arkadaşımıza hala 2 gündür kendisinden cevap alamadım konuya yazmama rağmen kimsede yardımcı olmadı anlayacağınız 2 gündür kimseden ses seda yoktur sesimi duyurmak için daha kaç gün beklemeliyim acaba diye düşünüyorum? şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder saygılarımı iletirim.
  8. Merhabalar arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun ben sk8er_boi arkadaştan havale bilgilerini alıp eft yaptım fakat nerdeyse bir gün olacak pm atmama rağmen hala cevap alabilmiş değilim bu tnc sever böle gecikmelimi oluyor? 
  9. Herkese merhabalar arkadaşlar geçen gün uzun zaman sonra zaman bulup ps 3 fifa 15 oynamak için açtım :) ve benden güncel yazılım bulundu dedi 1.03(69 MB)  yükseltmeniz gerek tamam dedim yüklesin bari ondan sonra oyunumuza geçelim dedim fakat yükleyip indirdikten sonra kurulumunu yaparken %14 takılıp kalıyor ve 80029564 hatasi veriyor ne yaptıysam olmadı dns değiştirdim fabrika ayarlarına dönderdim ortam sunucusunu devre dışı bıraktım yaptım hep aynı yerde takılıyor aynı hatayı alıyorum bu yüzdende maalesef online oynayamıyorum kırk yılın başında bi müsait zaman bulduk ondada oynayamadık iyi mi :( inş. siz tnc ailesi olarak benim sorunuma çözüm bulabilirsiniz :) şimdiden her türlü destek için teşekkür ederim...
  10. Bal gibi effect programıyla yapılmış bir video zaten orda yerde yatan motordan herşey anlaşılıyor motorun hışı çıkmıştı o çarpmayla ama sapasağlam yerde duruyor :)
  11. valla arkadaşım yüreğime su serptin kafam çok karışıktı :) bide 2-3 ay bekleyeceğim ps4 daha üstüne dediğin gibi oyunlarıda pahalı olur bugün gittim ilk defa ps4 oynadım cafe fifa 14 oynadım ve dediğin gibi pek bi fark yok yani sadece çim farkı var inanki ps3 de detay olarak çim yok ps4 çim detaylı olarak gözüküyor başkada pek bir şey göremedim açıkçası inş. haftaya gidip almayı düşünüyorum beni tekrardan aydınlattığın için sağol arkadaşım :)
  12. banada öyle geliyor çünkü hani grafik içeriği olarak ps4 ün görselliği daha fazla ama oynanış olarak ps3 dede aynısı olacak ps4 dede aynısı olacak yani şurda oynasam oynasam 3 sene daha oynacağım ondan sonra zaten evlenme yaşına gelicem heralde ondan sonrada sıkılır satarım diye düşünüyorum :D çünkü sırf online oynamak için alacam oyunu pekte kafamı görselliğe takmıyorum beni aydınlattığın için sağol arkadaşım :)
  13. Herkese iyi akşamlar arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere ps3 mü alım yoksa ps4 mü alım karar veremedim niye derseniz şurda topu topu 2-3 sene oynayacağım yaşım 24 oyun delisiyim arada bir cafeye gidip oynamaktansa eve alıp rahat rahat online oyun oynamak istiyorum alacam oyunlarda klasik fifa,pes olacak tabi bide sırf gta 5 oynamak içinde almayı planlıyorum...şu anda ps3 600 civarı ve bütçem almaya yeterli lakin ps4 1.400 civarında olacak yani onuda alabilirim ama 2-3 ay dişimi sıkmak zorundayım ve şu an galiba oyun desteğide fazla yokmuş türkiyedede henüz yoktur galiba dediğim gibi arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)
×
×
  • Create New...