Jump to content

Mixus

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mixus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

16

Reputation

  1. Herkese açık şekilde paylaşırsa ve program bir gün Ntlite gibi tutarsa crack yapabilirler. Uygulamayı Korumak inanılmaz zor bir iş. Hangi korumayı yaparsan yap hangi şifrelemeleri yaparsan yap kırıyorlar. Parayı ödeyen uygulamayı alır şeklinde olursa birisi başka bir yerde paylaşabilir. Eğer kararlıysan bu programı yapmakta kendine gönüllü bir ekip bulmanı veya kurmanı tavsiye ederim. çok kapsamlı uğraştırıcı bir proje olucaktır. umarım başarırsın.
  2. hızlı biçimlendir yapmazsan 2 tb yazar diskine.
  3. bu tür fidye virüslerinin şifrelediği dosyayı çözmenin yolu yoktur. özel şifreleme algoritması yapıp dosya içeriğini şifreleyebilirler. hiçbir program ile brute-force bile yapamazsınız. örneğin aşağıdaki sitede c# dili üzerinde rc4 algoritması ile dosya şifreleme kodları paylaşılmış, internette binlerce örnek var. https://stackoverflow.com/questions/31765588/encrypting-files-using-rc4-encryption-algorithm-in-c-sharp kısaca bu tür yazılımları yapması çok kolaydır, dikkatli olunması çok önem arz eder şirket bilgisayarlarına bulaşırsa zararlar çok büyük olur, para ödemeden asla çözemezsiniz. belki para ödesen bile dosyaların şifresini çözmeyebilir virüsü yapan şerefsizler. yakalanmamak için zaten kripto para kullanıyorlar ve bunlar yurtdışında yaşıyor geneli Tavsiyem kişisel pc kullanımında Adguard + iyi biri antivirüs + harici disk ile arada sırada önemli dosyaların yedeğinin alınması. bilgisayara sürekli bağlı kullanmayacağınız disk olması daha iyi olur çünkü virüs yerseniz onları da şifreleyebilir. eğer bilgisayara takılı disk kullanacaksanız disk sürekli kullanımda değilse bitlocker ile şifreyebilirsiniz lazım olunca bitlocker şifresini çözersiniz bu da pratik olabilir. geçmiş olsun.
  4. hocam yüklediğiniz site 1 mb ile indiriyor, keşke mediafire, turbobit vb siteye yükleseydiniz. edit: vpn açıp kapatınca düzeldi
  5. sakın aliexpress'ten ssd veya başka birşey almayın. orjinal ürün gibi gözükse bile çakma ürünler çıkıyor. Türkiye'de bile çakma çıkabiliyor. güvenli alışveriş sitelerinden almaya özen gösterin. Bilendenal.com'dan ben ssd almıştım. Beni arayıp chipset sormuştu. Gen4 desteklemiyorsa iptal edelim demişlerdi. 2.el satıcılardan uzak durmanızı öneririm. Bilendenal, incehesap gibi yerler tercihimdir
  6. eğer turknet e geçerseniz port yok olayı başınıza %100 gelir. 35 mbps gayet iyi. akk sonrası 16 mbps olcak hızın. bence ttnet te dur.
  7. Kanal içeriği kişiye göre değişir.   Yeni uydular gönderildikçe HD Kanallar artacaktır. Frekans Doluluğu var şuan. TLC HD olacaktır eminim.
  8. Sakın HEVC 60 FPS Çözemeyen Televizyon Alma. Çünkü mesela TRT 4K'yı izleyemezsin. (TRT 4K HEVC, 50 FPS)   Sonra Ekstradan uydu :) http://www.hepsidijital.com/TECHNISAT-DIGIT-ISIO-STC-UHD_330442.html#0
  9. Dostum Gizlesen Bile Process Explorer var onunla işlemlerden sonlandırabilir. 
  10. Sli genelde X serisi yonga setli anakartlar ile yapılıyor. Diğer Chipset'lerde %100 performans artışını yaşayamazsın.   Bende ekran kartını değiştirmelisin. yada bekle 2016'da pascal serisi al.
  11. PRO Modelini alırsan 150 TB yazma ömrü var, EVO Modelini alırsan 75 TB.
  12. HEVC Eski Bilgisayarlarda Oynatmıyor. Birde 60 Kare ise Facia.   i5 4590 ile (HEVC, 10 bit, 50 Mbps, 4K, 60 Kare/Saniye) Video Testinde 25-30 Kare Alabildim.
  13. Ben Tavsiyede Bulunacağım. Samsung 850 Pro 128 GB Tavsiyemdir. Bütçene göre artırabilirsin.
  14. Yapılan testlerin çözünürlükleri farklı AMD testlerdeki kartların hepsi eski.   Oyundan oyuna performanslar değişir bencede bu testlerin bir anlamı yok.
  15. Ben win 8.1 kurduğumda deep freeze kurmuştum. deep freeze yüzünden pc kapanmıyordu. deep freeze yüklü mü makinanda?
×
×
  • Create New...