Jump to content

yunuscuk

Üye
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • CooL Cafe MaSTeR :)

Recent Profile Visitors

753 profile views

yunuscuk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. İyi günler,    Samsung S3 mini (i8190) telefonda birkaç gündür yaşadığım sorun için yardım istiyorum. Çeşitli araştırmalar yaptım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım.,   Galeri kısmında "Camera" ile çektiğim görüntüler görünürken WhatsApp'tan atılan, Retrica'yla çekilen ve de Bluetoothla gönderilen resimlerim galeride görünmüyor. Daha önce yoktu böyle bir sorun eski fotoğraflar görünüyor fakat yenileri düşmüyor galeriye. Dosya Yöneticisinde görebiliyorum fakat galeride yok.   Sorun nedir, nasıl çözebilirim ? Verilen cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  2. Anlasilan o ki bu is iptal. Cunku pes hastasi bir ulkede pes olmadan playstation kiralamak mantikli degil.
  3. Konami piyasaya ps4 için şimdilik oyun sürmeyeceğini açıkladı. Merak ettiğim olay PS3 Üzerinde çalışan PESlerin bir şekilde PS4'e sekronize edilip, edilemeyeceği hususunda.
  4. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya yazdım. Üzgünüm ama yardımınıza ihtiyacım var.      PS4 siparişi verdik. Arkadaşlarla beraber kiralama işi yapmayı planlıyorduk. Ama şu anda kesin cevabını öğrenmemiz gereken bir konu var. PES 2013-2014 PS4 te oynatılabilecek mi ? Tamam KONAMI oyun olarak çıkarmayacak ama bu Cloud(Bulut), PS Store yoluyla ya da başka bir şekilde bu PES oyunlarından birini PS4 te oynatma şansım var mı ? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
  5. İlk mesajımda belirttiğim gibi baktım, evet. Ama bir sonuca ulaşamadım, sorunum devam etti.
  6. İşletim sistemim XP. Haklısınız belirtmeyi unutmuşum. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim. Elimdekileri kaybetmeden denemenin en mantıklı yolu da bu olsa gerek. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. İyi günler dilerim.
  7. -Daha öncesinde de aynı programı aynı bilgisayarda çalıştırdım sorun olmamıştı. Donanımsal olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?   -Onunla da yapmıştım tarama. Çok program denedim emin olun.
  8. Öncelikle herkese merhabalar,   Sorunum şu şekilde: Bilgisayarı açıyorum. Hoşgeldiniz yazısında bekletiyor.Ardından da duvar kağıdım görünüyor ama başlat çubuğum ve simgeler geç geliyor bu kez de.   İnternet ve forumlar üzerinden yaptığım araştırma sonucu:   -Tune up Utilities, Advanced System Care, Combofix vs.. programlarla bilgisayarı komple tarattım.   -Antivirüs programımla bilgisayarımı tarattım.   -msconfig'den başlangıç programlarının tamamına yakınını kaldırdım.   *Hiç bir şekilde sonuca ulaşamadım. Format atamıyorum. İş yerindeki bilgisayar ve muhasebe programı barındırdığından dolayı, aynı zamanda ana makina, başka bir yöntem bulmalıyım.   Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.
  9. C:\WINDOWS\system32\shell32.dll dosyasının bi kopyasını al masaüstüne ve restorator ile aç onu içinde göreceksin orijinal iconları. Sonra yapmış olduğun ikonları sürükleyerek program içerisine (hangi simgeyle değiştirmek istiyorsan onun üstüne) değişimi yap ve kaydet.Daha sonra Bilgisayarını güvenli modda başlat ve değiştir orijinali ile.Her ihtimale karşı orijinalin yedeğini bulundurmayı unutma. XPde durum bu şekilde.
  10. java içerikli sayfaları acmak mesela misal = mynet oyun yada gamyun oyun
  11. Winamp 5.58 Build 2985 full katılımsız PRO .. DR. Yusuf Bal ın paylaştığı winampın katılımsız ve pro versiyonudur..İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.. http://rapidshare.com/files/408386773/Winamp_5.58_Build_2985.exe.html
  12. yararlı ve güzel paylaşım.indirme listeme ekledim.teşekkürler.
×
×
  • Create New...