Jump to content

ferhat5567

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ferhat5567

  1. usb den açtığımda güncelleme uyarısı alıyorum. Güncelle dediğimde şifre soruyor. usb yi baştan mı hazırlamalıyım.
  2. Fatih projesi Pardus etab5.2 imajını linux ten parsus ve clonezilla olarak usbye attım fakat tahtaya yükleme sırasında error verdi. Nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı. İmaj dosyası https://drive.google.com/file/d/1Plr7WrG2SUU9fpetof2k9hdfozDXlBVs/view?usp=sharing
  3. AIO_Boot_Extractor ile Faz2 UEFI Etkileşimli Tahtalar İçin Etap 5.2 yüklemek için linux bölümünden pardus ve clonezilla olarak usb ye attım ama tahta tüklemesinde error verdi. nasıl yapmam gerekiyor yardım edebilecek varmı.
  4. üstad zaten önce bunu yaptım ve dosya  bulunamadı hatası verdi.az önce tekrar denedim değişen bişey yok.İlgine teşekkür ederim.
  5. üstad grupmenu deki kodu menü.lste attım fakat GZFILE bulunamadı hatası aldım.dediğin isodaki bütün dosyaları usb ana dizine attım. usb yi biçimlendirip dosyaları ana dizine atınca grupmenu deki kodu görür mü.Multiboot kullanmak istiyorum ve winsetupfrom kullanıyorum. no such command uyarısı veriyor. Sizin verdiğiniz  programla atıyorum oluyor ama aynı kodu multiboot sisteme eklediğimde sorun çıkıyor. yol gösterirsen sevinirim.
  6. Köylü ustam senin sistemin dışındaki sanal xp leri usb den çalıştıramadım.(wxpe_minixp.iso,Kurtarma_ve_Bakim_CD_si_v.1.5) gibi örnekler var ama usb den başlamıyor başlasada ekrana simgeler gelmiyor.Bu çalışmanın güncel versiyonunu yapmayı düşünüyormusun. Win8Pe de güzel olmuş sorun yok güncel sanal xp iyi olur.Saygılar
  7. Köylü kardeş ben sistemi dediğin şekilde birden fazla bilgisayara usb den sorunsuz kurdum.Emeğine sağlık.Aynı şekilde acronisi denedim kayıt bulunamadı uyarısı verdi, bunun bir yöntemi varmı. usbmenu/ımages klasörüne ACTI.ISO olarak kopyaladım.Teşekkür ederim.   
×
×
  • Create New...