Jump to content

Dragman

Üye
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dragman

  1. TR_by, 18 saat önce yazdı:

    Programlarınızı kurmadan mı denediniz denetim masasını açmayı?

    Kullanıcılardan biri StartAllback kurduktan sonra böyle bir sorun oluyordu, (kurduğu program sorunluydu)

    Kendim ana sistem olarak faal olarak kullanıyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım.

    Hocam program kurmadan önce açılıyordu,tek kurduğum programda StartAllback'tı onu kaldırdım düzeldi siz yazmasaydınızda ben bu sabah açıklama yapacaktım.Teşekkür ederim ilgin alakandan dolayı...

    • Like 1
  2. Selam arkadaşlar yaklaşık 15 yıldır kullandığım msn adresim vardı ve gene 2 tane msn adresi almıştım fakat onları pek kullanmıyordum 1 tanesi sürekli aktifti.Geçenlerde girdim şifremi Hesabınızın güvenliğini sağlamamıza yardımcı olun geldi önüme doğrulamaya basıyorum eski kullanmadığım numaram ve gene güvenliği istediği diğer email adresim çıkıyor 2'den fayadalanamıyorum,eski den kullandığım şifreleri girmemi istiyor giriyorum gizili soruya da cevap veriyorum ama gömderdiğim emaillerin konusunu hatırlamıyorum  gene yetersiz bilgi size ait olduğunu doğrulamıyoruz,bu esnada da facebook um çalındı o msn adresi ile kayıt yapmıştım düşünüyorumda bu şerefsiz hırsız 2 demi çaldı bilgileri değiştirdi diye.Bu konuda uzman arkadaşlardan yardım ve yol varsa bilgilendirise sevinirim.Saygılar...

     

  3. köylü, 2 saat önce yazdı:

    dosya eksik inmş olabilir hash değerleri kontrol et esd den kaynaklı bir sorunsa install.esd yi nstall.wime çevir

    Teşekkür ederim evet eksik inmiş bu sefer evde indirdim kurdum,kurmada sorun yok fakat bu sefer excellde makrolar  güvenlik nedeniyle devre dışı bırakıldı uyarısını alıyorum bunu nasıl düzelteceğiz excellden ayarlıyorum olmuyor sistemle alaklıdır.Saygılar...

     

  4. http://[url=https://hizliresim.com/I23Sx8][img]https://i.hizliresim.com/I23Sx8.png[/img][/url]Selamlar hocam bu exe yi açtığımda hata alıyorum,hataların fotoğraflarını ekliyeceğim neden böyle oluyor arkadaşlar

    [url=https://hizliresim.com/1lmyLw][img]https://i.hizliresim.com/1lmyLw.png[/img][/url]

    [url=https://hizliresim.com/I23Sx8][img]https://i.hizliresim.com/I23Sx8.png[/img][/url]

  5. forjest, 09.05.2020 - 09:30 yazdı:

    Windows 10 LTSB 2016 Maksimum Performans 2020 Türkçe

    Maksimum Hız! | Uefi/Legacy | ESD | Stabil Kararlı Güncel!

    "Sürüm 1607 (İS Derlemesi 14393.3659) LTSB Long Term Servicing Branch Uzun Süreli Destek!"

    Dosya adı: tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9059483

    Kullanım amacı: Genel,Bireysel,Oyuncular vb.Performanslı olsun temel bileşenler ve uygulamalar yüklü gelsin beklentisi olanlar için.

    Entegre Edilenler: 

    NetFramework 3.5/4.8 Directplay Aktif. + OpenAL + Tüm Oyun bileşenleri entegre.
    Microsoft Visual C++ 2008-2010-2012-2013-2019 Redistributable Package x86 & x64

    Kritik sistem güvenlik güncelleştirmeleri entegre,defender driver güncellemeleri deaktif.
    WinRAR 5.90 Final Türkçe , StartIsBack 2.9 Final [Başlat Menüsü]

    Kapalı Hizmetler:
    "Cortana,Telemetry,Wmp,Yazıcı - XPS yazdırma ve biriktiriciler)
    "Tüm güvenlik açıkları!  telemetry takipleri reklamlar kullanıcı log kaydı iz sürücüler tamamen kapatılmıştır!"
    "Windows update,Windows Search arama, Raporlama ve log kaydı tutma hizmetleri,Geri yükleme vb."

    Kurulumdan Sonra Alınan Ekran Görüntüleri  -  Büyük boyut resim için: 1366x768 Pix

    CdFBZi

    Sistem Optimizasyon ve Ayarları Bilgileri:

      İçeriği Görüntüle
    • İşlemci ve Ram kullanım stabilizasyon ayarları tamamen yapılı. Program ve uygulamalardaki açılma tepkime hızları en son seviyeye alınmıştır su gibi akıcı  çalışır.
    • Kısayol ön eki,Kilit ekranı + Blurefekti kaldırıldı,Kuruluş ayarları engelleri kaldırıldı,Masaüstü dosya yöneticisi,başlat menüsü ve sağtık açılma ve kapanma hızları arttırılmıştır! Uygulamalara ve sürücülere yönelik olan takip telemetry hizmetleride ayrıca sistemden arındırılmıştır. Defender güncelleme hizmeti deaktif konumda.Ribbon menü açık hale getirilmiştir dosya yöneticisi üzerinden uygulama kısayolarına daha hızlı ulaşım sağlanabilecek ve ulaşılabilecektir.
    • Programların ve windows hizmetlerinin daha hızlı çalışmasına yönelik farklı geliştirmeler yapılarak daha atak ve hızlı çalışma istasyonu ortamı yaratılmıştır bekleme süreleri kaldırıldı! Sistem ses seviyeleri limitleri %'100 olarak tanımlanmış olarak bırakıldı.
    • Internet Explorer Google Türkiye Ana giriş sayfası tanımlı , arama google search olarak atanmıştır şimşek hızında açılır ve kapanır. Download limiti kaldırıldı.
    • Sisteme yüksek oranda hız tanımlanmış olup kapanma ve açılma süreleri orn: 8.1 embedded / w10 ltsb sistemlere benzer rahatlıkta çalışacak şekilde modlanmıştır. Windows 10 orijinal yapısındaki kronik hantallıklar yerine akıcı hızlı ve stabil  kararlı tutarlı bir çalışma ortamı sağlanmıştır.
    • İşlem bildirim merkezi açık bırakıldı güvenlik vb. angarya bildirimler kapalı konuma alınmıştır dileyen her türlü isterse bu ayarları kendine göre açabilir.
    • Windows Search / arama , Update , Geri yükleme , Yazıcı ve biriktirme ayarları deaktif konuma alınmıştır.Dileyen istediği gibi tekrar açabilir.
    • Masaüstü resimleri çoklu masaüstü kullanım ayarlarında özelleştirmeler  vb. ayarlar tanımlanmıştır.  Birbirinden güzel HD kalitede doğa resimleri entegre edilmiştir. Resimler saatlik karışık düzende değişir.
    • Masaüstü simgeleri (Kullanıcı,Bilgisayar,Geri dönüşüm,Denetim Masası) aktif gelir. Lisans içermez dileyen kendi key anahtarını kullanır yada dijital kms lisanslama yöntemleriyle lisanslayabilir. Forum içerisinde Mephistoo üstadın KMS dijital lisanslama aracı bunun için çok idealdir lisansı olmayanlar için tavsiye ediyorum.
    • Microsoft'un resmi sitesinden edinilen  Windows 10  LTSB 2016  (İS Derlemesi 14393.3659) ISO Dosyası üzerinde Admin yetkileri ile çalışılmış ve yapılandırılmıştır.Sistem kurulumda key ekranı çıkar,atla seçeneği mevcuttur,kurulacak disk alanı seçilip masaüstüne kadar başka işlem birşey gerekmez.
    • İşletim sistemi tüm işlemler sonunda genel temizlik işlemleri yapıldıktan sonra Dism++ uygulamasıyla paketlenip,ESD olarak sıkıştırılmıştır. Install.esd olarak yedeklendi alınan yedek install.esd içeriği power iso programı kullanılarak,orijinal iso dosyasına entegre edilmiştir aynı şekilde kalıp kaydedildi.
    • Üstteki yazılanların dışında, herhangi bir bileşen dosya vb. içerikle oynanmamış veya çıkarılma yapılmamıştır. Esd algoritması kullanılarak sıkıştırılmıştır.
    • Yazdırma işlemlerinizi Rufus vb. uygulamalarla yine bilindik yöntemlerle yapabilirsiniz. Legacy,Uefi kurulum için uygundur. Sistem sadece 64 Bit mimari işlemciler içindir.
    • Sistem real ve virtual sanal makine üzerindebir kez imkanlarım dahilinde test edilmiştir zerre kadar bir hataya  denk gelinmemiştir.

    Genel Bilgiler ve Açıklamalarım:

      İçeriği Görüntüle

    Paylaşım ve Genel? Dileyen site,blog vb. sosyal ağ mecralarında sayfa sunumu,linkte kesinlikle değişiklik yapmadan yapımcı adıyla (alıntı) ibaresini ekleyerek arzu eden istediği yerde bu şekilde paylaşabilirler.Çalışmamda Dism++ uygulaması kullanılmıştır. Gerek optimizasyon yapılandırma işlemlerinde gereksede, Esd sıkıştırma işlemlerinde Dism++ uygulaması aktif rol oynamıştır. Merak edip kullanmak veya farklı işlemler yaparım diyenler için alta kaynak linki ilave edilmiştir isteyen ilgili sayfayı ziyaret ederek farklı performans araçlarınada ayrıca göz atabilirler. Forum içi sayfa linki

    USBDisk'e yazdırma? Araç ve gereçleri ile ilgili olan sayfa Rufus dahil birbirinden farklı uygulamaları bulabileceğiniz yazdırma araçlarının bulunduğu Forum içi sayfa linki

    Neden ESD sıkıştırma yapıldı? Bunun nedeni sistem hazırlanırken eklenen uygulamalar,sistem için gerekli olan bileşen ve bağımlılıkların entegre edilmesi sonrası doğal olarakta, sistemde boyutun şişmesinden kaynaklı olarak uefi kurulumlarınada uygun olabilmesi anlayışıyla yüklerken ya da indirme işlemlerinde tasarruf edilmiştir.

    Neden RAR/Zip değil EXE sıkıştırma yapıldı? Malumumuzdur oynama ekleme çıkartma siteler üzerinden ayrıştırma,dosya toplama sağlama düzeyi ve algoritmasının daha mantıklı oluşu,7zip uygulamasının sıkıştırma seviyeside ilave'ten daha sağlam oluşundan kaynaklı vb. nedenlerden. ISO dosyasını çıkartma işlemi çiftıklamadan sonra tanımlanan şifre: tnctr girilerek masaüstüne dizinle baraber tüm içerik çıkarılır ve, çıkan iso dosyası artık yazdırılmaya hazırdır!

    Sistem kurulum sonrası ne yapmalı?  Kurulum sonunda,laptop masaüstü hangisiyse cihazınıza uygun olan sürücülerinizi yüklemeniz önerilir. Drivepack solution,IObit driver booster,DriverTalent vb. gibi uygulamalar kullanarak en hızlı şekilde online olunulduğunda güncel olan sürücülerinizide bu sayede rahat şekilde yüklemiş olursunuz. Bunu içimizde ilk kez kuracak veya kullanacak olan , bilmeyen değerli arkadaşlarımıza yönelik belirtmek istedim,bilen uzman üstadlarımız için zaten gerek yok.

    Uygulama gereksinimleri? Sistem kurulumu sonrası gerekli olabilecek programlar için katılımsız kurulum program arşivimden istifade edebilirsiniz aşağı yukarı bugüne güncel olan uygulamaları içermektedir. Kendinden lisanslı ya da,müdahale edilmeden kurulan silent install sessiz kurulum programlar. Katılımsız program arşivim. veya Ninite AIO Free/Ücretsiz seçenekli olan tarzda olsun isteyenler için buradan ilgili programları seçerekte sisteminiz için uygun olanlarını kurabilirsiz (Online olarak!)

    İndirme linki 

     

    Selam hocam dosya uzantısı  iso değldır,exe dır bilginiz olsun indirdim kuramadım iso olmadığı için teşekkürler...

  6. 43 dakika önce, uzaklardan61 yazdı:

    Bilgisayarınıza , telefonunuza uygun kies programını kurun,bu program zaten driverleri internetden kendisi otomatik yüklüyor.telefonu gördükden sonra kiesi kapatıp güncelleme işlemini yapabilirsiniz odinden

    Ben @r1eteam arkadaşın yardımylan hal ettim.Ses tuşunun + tarafını hep basılı tutuyordum bazı modellerde (-) tarafınıda basıllı tutmak gerekiyormuş,benimkide açılışta ses kısma tuşu+home+kapatma tuşuylan odini gördü.Yardımın için teşekkür ederim...

     

     

    • Like 1
  7. Arkadaşlar ben 1 haftadır uğraşıyorum açılışta odin ile bağlantı kurulmuyor.Com gelmiyor,usb sürücülerini güncelleştiriyotum olmuyor.Usb 2 ye bağlıyorum olmuyor usb 3e bağlıyorum gene olmuyor.Anlatılanları sırasıylan yapıyorum installing system update çıkıyor ardından No command çıkıyor.Nerde hata yapıyorum acaba...

    • Like 1
×
×
  • Create New...