Jump to content

ali::12

Banned
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

About ali::12

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • k3rNel32.dll
  • Program Edit,Visual Basic,Delphi,C++

Recent Profile Visitors

795 profile views

ali::12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Çağırdığın kanal1 fonksiyonunda sıkıntı var global functions ta 46. satıra bak
  2. Linkini verdim üstte fakat ams ye uyarlayamadım bir yapsam mp3 playerlarda felan kullanılır aslında.
  3. Selamun aleyküm blackman kardeşim senden bir konuda yardım isteyecektim, Autoit ile yapılmış bir çalışma buldum mp3 dosyasını pencerenin üstüne bıraktıgımız zaman müzik ritmine göre hareket ediyor çokta güzel olmuş bass.dll ve bassdflac.dll dosyalarını kullanmış ben bunu ams ye uyarlamak istiyorum nede olsa dll kullanılarak yapılıyor ama bir türlü kodların içinden çıkamadım. http://www.mediafire.com/?m2ymiwr9hsdj7hl Dosya burada bunu ams de kullanabilmem için fonksiyonların hangilerini kullanmam gerek.
  4. On preload evresine o kodu yazdıgınızda çalışacaktır bende mp3 playerda kullandım for i, v in pairs (_CommandLineArgs) do if v == "/ayar" then Dialog.Message("(!)","Ayarlar kısmını açtınız."); end end Auto play kendi exe dosyasından sonra ne yazarsanız onu alıyor /ayar da yazsanız olur sadece ayar yazsanızda olur ona göre kodu değiştirmeniz gerekiyor .
  5. DragDrop action plugin i ile çözdüm olayı.
  6. Milano senden ricam projenin sadece tasarımını paylaşabilirmisin.
  7. Partition table Doctor programı var onu kur pc ne programı açınca harddisk ini seç Boot fix diye bir buton var ona bas anında çözer banada aynısı olmuştu.160 gb harici hdd vardı
  8. Arkadaşlar 3 adet örnek çalışma sunuyorum sizlere belki lazım olan arkadaşlar olabilir kullanırlar 1 :Denetim masasına program ekleme 2 :ID3 tag editor (Autoit ile olan değil AMS nin kendi plugin i) 3 :Uninstaller [codebox]http://www.mediafire.com/?dvy1w9312wmcy9o[/codebox]
  9. yok dogru karakter sola yatık slash bütün yazılamayan özel karakterlerde onu kullanacagız demekki sagolasınız hepiniz.
  10. @blackman12 Çözdüm olayı ams ile yaptım aynı programı.
  11. Benim tek kafama takılan nokta şu HKCR\CLSID\ bundan sonrasına eklenecek kodu nerden bulabiliriz her program için ayrımı eklememiz gerekiyor . HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID \ {4de05bc9-69f6-4bfc-8094-5e1069f2f51f} mesela buradaki süslü parentezlerin içindeki rakamlar neye göre çıkıyor.
  12. Hay Allah razı olsun neden o aklıma gelmedi
  13. Arkadaşlar ams de ben bu bu harfi yazdıramadım bir türlü "\" tırnak içi ikitane olunca yazıyor fakat tek şekilde yazamadım illaki stringtrimleft komutuyla kullanınca oluyor teknasıl kullanabilirim.
  14. Arkadaşlar ben bu üstüne bırakınca müzikleri listbox a eklemesi için kintaronun verdiği kodu denedim ama ams nin üzerine mp3 bırakıyorum tık yok programda.
  15. Valla çok iyi olur kardeşim Vista kurmam gerekiyor bir türlü kuramadım başka programlarda denedim olmadı
×
×
  • Create New...