Jump to content

selcuk33

Üye
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

540 profile views

selcuk33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba,   Android telefonumu mac de webcam olarak kullanmak istiyorum. Bunun için telefonuma IP Webcam programını indirdim. Mac için ip cam driver aradım yayını webcam olarak kullanabileceğim. Bunun için IP Cam Driver isimli bir program buldum çok güzel çalışıyor ama ücretli. Aradım taradım kırılmış versiyonunu bulamadım. Bunu bulabilen bir arkadaş varmı? Ya da macde herhangi bir başka program varsa bildiğiniz söyler misiniz?
  2. bende fan kullanımı az, keşke fazla olsa :)   Bu arada bios güncellemesi yaparkende son hız dönmeye başlıyor ama sonrasında yine aynı. Şimdi bunun bişeyi yokmu bişey yapsamda açılıştaki gibi yada bios güncellerkenki gibi sürekli dönse?
  3. fanın bozulup bozulmadığını anlamanın bir yolu var mı? Boş yere para ve vakit kaybetmeyeyim yenisini almak için. Bilgisayar kapalıyken power tuşuna basıldığında ilk siyah ekranda 2-3 saniye son hızda dönüyor ama sonrasında çok yavaşlıyor. Oyun dışında da bilgisayar oldukça sıcak. Yani sürekli sıcak durumda 75 derece normal mi? Garantisi yok malesef, soğutucuların çok da işe yarayanını görmedim ama son çare onuda denerim başka yapacak birşey bulamazsam. İlgin için teşekkürler.
  4. Merhaba,   Packard Bell Easynote TS11HR (626TK) bir laptop'um var. Laptop'un fanından yeterli verimi alamıyorum. CPU sıcaklığı en düşük 65 civarlarında oluyor, normal zamanlarda 75 civarlarında çoğu kez 85-90ları gördüm. Ama nedense fan hızlanmıyor ya çok yavaş dönüyor ya hiç dönmüyor gibi... Laptopun içini açtım tertemiz temizledim, orjinal windows 8 64bit format attım, packard bell'in sitesinden güncel sürücü ve bios'u yükledim. Fan kontrolü yapamıyorum, ne biosdan ne de speedfan gibi yazılımlardan. Daha sonra bios'un unlocked versiyonunu yükledim, bir çok ayar çıktı ama yine fanla ilgili birşey göremedim.   Şimdi ben bu fan olayını nasıl çözebilirim? İlk power tuşuna bastığınızda çok güzel son hız dönüyor ama sadece 2-3 saniye sonra eski haline geliyor. Yazılımsal olarak çözmenin yolu varmı? Eğer yoksa donanımsal olarak çözmenin yolu var mı? Bir şekilde çözmenin yolu var mı ? :)
  5. Audio Hijack 3.0.5 programını arıyorum. Biraz araştırdım en son 3.0.1 bulabildim ancak ondan sonra da 3.0.5'e kadar bazı hata düzeltmeleri yapılmış. Bulabilirmiyiz bu sürümü?
  6. İstediğim gibi bir sonuç alamadım hiç bir programdan, sanırım yapacak birşey kalmamış. Acaba biçimlendirip tekrar kurtarma denesem sonuç değişir mi?
  7. yaklaşık 2 saattir disk drill isimli programla tarıyorum diski, 350gb'a yakın dosyayı kurtardı daha da bi iki saat var gösteriyor sanırım tamamına yakınını kurtarabileceğim... sonucu yazarım tekrar Baya bi dosya var kurtarılmış ama isimler klasör yapısı tamamen değişik tek tek onları arayana kadar tekrar içeriği oluşturmak daha kısa sürer :(
  8. Merhaba,   Bugün harici diskim takılıyken flash diskimi takıp mac üzerindeki disk izlencesinden biçimlendirmeye bastım. Sonra farkettimki aslında yanlışlıkla harici diski biçimlendirmeye basmışım. Hemen büyük bir adrenalinle kabloyu çıkarttım. Şimdi diski taktığım zaman hem windows hem mac görüyor ama harf alıp bilgisayarımda çıkmıyor. Harddisk benim için çok önemli, içindeki verileri almamın bir yolu var mı? Direk düzeltebilsek daha iyi olur ama en azından verileri alıp biçimlendirme de yapsak olur. Bilgisi olan varmı acaba bu konuda?
  9.   öneri için teşekkürler ama olmadı bilgisayar telefon ve ana modemi gösterdi ama access pointi göstermedi
  10. peki resetleyince tekrar nasıl kuracağımla ilgili bi kaynak mevcut mu ? bu seferde internetim komple gitmesin :/
  11. Merhaba ben kablosuz modemimi (d-link dsl-2600u) access point olarak kullanmaya başladım bir arkadaşın yardımıyla kullanmayı başardık ama şimdi modemin web arayüzüne giriş yapamıyorum. Eskiden 192.168.2.1 diye girince çıkıyordu şimdi o sayfaya ulaşamıyorum. Bu modeme nasıl giriş yapabilirim ?
  12. Merhaba,   öncelikle umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır nerde açayım bilemedim. D­Link DSL­2600U marka ve modelli bir modemim var. Bu modem'e wireless dan bağlanan bilgisayarların hızlarını sınırlamak istiyorum. QoS ayarlarıyla yapılıyor diye birşeyler okudum ama tam olarak bir açıklama bulamadım.   QoS sayfası ana ekran : http://prntscr.com/4he0yr Queue Config sayfası : http://prntscr.com/4he169 QoS Classification sayfası : http://prntscr.com/4he1mj   Yardım edebilen olursa çok sevinirim teşekkürler. İnternet hızını sınırlamakla ilgili farklı önerilerinizede açığım :)
  13. Merhaba,   http://touchremote.eu şu adresteki programın tam sürümünü veya licence key'ini bulabilirmiyiz elinde olan varmı ?
  14. bi sürü sahte readme koymuşlar işe yarar bişey yok
  15. keygeni denedim ama patch başarısız diyor licence da kabul etmiyor...
×
×
  • Create New...