Jump to content

sahin1001

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

709 profile views

sahin1001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. ben çok kurcalamam o zaman yapısını. bazen uygulamayı çok beğeniyorsun ama süresi doluyor ya da paralı oluyor onun için dedim. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. aklıma takılan bişey olursa pm atabilir miyim size?
  2. shsh kaydı nedir? ben ilk defa ios kullanacağım bilmiyorum onu. gerçi free app çokmuş ama ücretli uygulama yüklemek yerine düşünebilirim JByi.
  3. Ben alana kadar en stabili çıkar heralde. teknosada teşhir ürünü olanı 7ye geçirmişler kullandım çok hoşuma gitti ama forumlarda kasılmalar olduğu yazıyordu ondan sordum. yakın zamanda bi tane alacağım. size JB ile ilgili de sorayım. JB yaptınız mı tableti?
  4. Doğrusu bende onu istiyordum yanımda gezdirirken sorun oluşturmasın. Not defteri kadar sonuçta. Performans olarak beni hüsrana uğratmayacak o zaman :thumbsup:  peki ios7 e geçtiniz mi?
  5. mini ile ipad 2 nin donanımı aynı ama. ekran çözünürlüğü de aynı boyutu düşük sadece. aynı performansı alamaz mıyım ben miniden?
  6. ipad 3 ü geçtim artık, 7 ayda apple silmiş onu. sitesinde bile bahsetmiyor. mini ile film, dizi, facebook, bide ufak oyunlar (onlardan zevk alıyorum, 3 boyutlu oyunlar oynamam) oynarım. ipad2 ile özellik olarak yakın mini. siz tabletinizden memnun musunuz? nerelerde zorlanıyor mesela?
  7. ufak oyunlar angry birds gibi oyunlar oynarım mesela minion rush temple run gibi telefonda oynanan 50-100mblık. 16gb kesmez mi o zaman? o yüzden mini hoş geliyor. kanıma giren şey kipanın yaptığı ipad 3 indirimi. 999tlye 12 taksitle verince bi düşündüm. mini en aşağı 700tl.
  8. Arkadaşlar kararsız kaldım. Mini portatif ama uygulama konusunda beni üzer mi diye tereddütteyim. İpad 3 ise daha güçlü hemde retina ekranlı ama onda da mininin kibarlığı yok. Bu cihazları kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
  9. barfi 2012 hint filminde ara ara akordiyon keman gitar 3lüsü çalıyor. çaldıkları müziği aradım bulamadım. bilen varsa bi yardımcı olsa çok makbule geçer. teşekkürler.
  10. minimum değerde gösterdiğini oynatıyor ama...
  11. www.systemrequirementslab.com bu siteye girersen sistemin hangi oyunu kaldırabilir öğrenebilirsin
  12. bu programı nasıl resetleriz? regeditten filan yapılır mı?
  13. [url="http://mehmeteminay.blogcu.com/aliskin-degilim/6830576"]http://mehmeteminay.blogcu.com/aliskin-degilim/6830576[/url]
  14. hp v210w metal kasalı. sandiskte kullandım ama onu bilgisayara taka çıkara plastik yerlerini kırdım.
×
×
  • Create New...