Jump to content

bordobluex

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About bordobluex

Recent Profile Visitors

349 profile views

bordobluex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='bordobluex' date='02 June 2012 - 23:56 ' timestamp='1338681416' post='1208127'] Merhaba 1 tb Seagate hard diskimi değiştireceğim. Yeni bir, 1 tb seagate harddisk alıp şimdiki harddiskin yerine takacağım. Daha sonra, önceki harddiskin takılı olduğu zaman alınan yedek imajı yeni harddiske aktarmayı deneyeceğim. Sorum şu: Donanım değişikliğinden ötürü bir sorun yaşar mıyım? Olası sorunların çaresi neler olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. [/quote] Kendi soruma kendim cevap veriyorum: Sorun olmuyor. Bugün, yeni HDD içine eski imajı yükledim sorunsuz çalıştı.
  2. Merhaba 1 tb Seagate hard diskimi değiştireceğim. Yeni bir, 1 tb seagate harddisk alıp şimdiki harddiskin yerine takacağım. Daha sonra, önceki harddiskin takılı olduğu zaman alınan yedek imajı yeni harddiske aktarmayı deneyeceğim. Sorum şu: Donanım değişikliğinden ötürü bir sorun yaşar mıyım? Olası sorunların çaresi neler olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. [quote name='ismail_oral73' date='19 July 2011 - 07:22 ' timestamp='1311060144' post='1048310'] peki açtım kasayı diyelim. o işlemcinin termal macunu nasıl anlicam ?? [/quote] Senin yerinde olsam kasanın kapağı açarım ve içini gözden geçiririm. Fanlarda tozlanma varsa temizlerim. Bağlantı güç finişlerini gevşeklik var mı kontrol ederim. Her ihtimale karşı elektrik süpürgesi ile işlemci fanının tozunu çekerim. Kasa kapağı açık bırakarak tekrar format işlemi denerim. Malum, havalar sıcak…
  4. Nihayet bir IDM güncellemesinde hatırı sayılır, görülebilen bir yenilik ile karşı karşıyayız: Durum penceresinin yanında açılan sekme sayesinde İndirme sonrası bazı seçenekleri belirleyebiliyoruz. [img]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/10/6889.jpg[/img]
  5. Programı etkinleştirmeyi bende başardım. İlk denememde de, söylenenleri yapmış olmama karşın neden se olmadı. Sonra geri dönüp ayarları tekrar gözden geçirdim, görece bir eksik yoktu ama yine olmadı. Bahsedilen dosya, torc mu neydi o dosyayı birkaç defa açtım, yeniden satır sonuna belirtilen eki yapıştırdım, kaydettim çıktım ama olmadı. Sonra yine benzer şeyleri bir iki defa yaptım, denedim bu sefer oldu. Ne yaptım da oldu hiç hatırlamıyorum. Ad Muncher artık çalışıyor ve reklamları engelliyor. Sorun yok. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...