Jump to content

rikebube

Üye
  • Posts

    841
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by rikebube

  1. Selamun aleykum arkadaslar oncelikle lg g3 32gb var bnde. Iphone alacagim icin satiyorum. Yurtdisindan hediye geldi cok guzel telefon hic donma kasma skkintisi yok uygulama ve pil omru acisindan harika bir telefon lg g3 kalitesini bilen bilir anlatmakla zaman kaybetmenin anlami yok .. iphoneye ve apple. Store olan ilgimden dolayi satiyorum... Iphone 5s - 5s gold ile takas olur teşekkürler
    [spoiler]
    36112321abaaf63a8ac3b7cd18dc10f1.jpg
    44225c13141c1489c179de4848ebc95d.jpg
    f405adf02ab7327dc64614f7f0bbb2d5.jpg
    [/spoiler]
     
    Bide sim klidi aciktir yani her turlu hatti takabilirsiniz.
     
    Fiyat 1350 tl arkadaslar
     

  2. se.jpg

     

    Kaos - Chaous | 2005 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj

     

    Quentin Correns Born köprüsünde olan bir kazada yapmaması gerektiği halde rehineyi vurduğu için teşkilat tarafından açığa alınmıştır. Olaydan bayağı bir süre sonra bir banka soygunu gerçekleştirilir. Bir kişi vurularak hayatını kaybetmiştir ve soygunun başkanı* Lorenz Corren*s’i istemektedir.İstek yerine getirilir ve Correns e birde zeki bir yardımcı genç dedektif verilir. Banka soygunu ucuz atlatılır fakat hiçbirşeyin çalınmadığı fark edilir. Kameralar elektrik kesintisinden dolayı çalışmadığı için hiçbirşeyi kaydetmediği için herkesin aklında bir soru kalır.


    http://www.imdb.com/title/tt0402910/

    [spoiler]Kaos2005TRBRRipXviDs1WHgy.jpg[/spoiler]

     

    download_img.gif

    http://turbobit.net/992565BCAC757592.html
  3. Hayırlı olsun sık kullanılanlara ekledim.

    Ek olarak Belgesel eklemeni tavsiye ederim mesela örneğin ufo olayları yada tarihi belgeseller hayvanlar camiası afrika belgeselleri gibi. Türk filmlerine ek olarak çocukluğumuzun filmlerinden eklemeni tavsiye ederim ben çoğu zaman rahmetli Kemal Sunal filmleri ararım yada Zeki-Metin klasikleri, Hababam sınıfı serisi vs

    Bu tarz üst üste izleyip sıkılmadığımız filmler ekleyebilirsin

    Benimde Aklımda Öyle Birşey Var. Mesela Jackie Chan Filmleri Kemal Sunal Filmleri İçin Ayrı Bir Kategori Açmayı Düşünüyorum. Şimdilik Film Yüklüyorum Eski Yeni Filmleri Hani Açığı Kapatmak İçin. Bitsinler Bi Bu Dediğime Yoğunlaşacam.

     

    hayırlı olsun arkadaşım

    Çok Teşekkür Ederim.

  4. hayırlı olsun tufan filminin en kısa zamnda eklersin umarım fragmanı var sadece... Sitede vaar Tufan filmi... Şimdi bikaç filme daha baktım hepsi fragman bunların..????

    İsim Değişti Bu Arada http://belesfilm.tk/ Oldu. Tufan Filmi Fragman Sadece Yok Tek Part Olarakta Mevcuttur Sorunsuzdur Açılıyor.

  5. Hocam bir sürü film sitesi benim onlardan farkım ne var diye düşünüecen ilk önce ilk işin seo yaptırtmak film indir hd film izle gibi kelimeleri 1. ila 6 sayfada olması gerekir oda para demek.Yani sitenin bol hit alması biraz uzun sürer.Bu arada .tk domain keşke almasaydın .tk genellikle ücretsiz domain olduğu için hiç kimse o tür sitelere güvenemiyor.Teman iyi görünüyor ama başka bir sürü tema var sonuçta wordpress kullanıyorsun bir sürü var ama türk sitelerinden bi şey bulamazsın bulursan da oda güzel ve para demek.Bu arada bedava hosting kullanıyorsun ns adreslerine baktım keşke almasaydın güvenilmez o tür siteler şimdi 5 ay çalışacan didinecen emek verecen sonra hopp sunucu kapandı veya bozuldu siten gitti ve emeğinde normal hosting tavsiye ederim.Şimdilik bunlar söyleyeceğim daha da var.Başka sorununuz varsa lütfen özel mesaj gönderin

    Teşekkürler Yorumunuz ve Tavsiyeleriniz İçin. Şimdi Siteyi Geliştirme Aşamasındayım Daha Herşey Oturmadı Eksiklikleri Gidermeye Çalışıyorum Daha Çok Görsellik Ekleme Çalışıyorum. Bunları Hallettikten Sonra Ücretli Domaine Geçecem Zaten. Taşlar Yerine Otursun Bi.

     

    Bu Arada Sitemi Değiştirdim. Artık Film İndirme Değil Film İZLEME Sitesi Yaptım. Umarım Beğenirsiniz ve Artık Burdan İzlersiniz :D . Felsefeci Arkadaşımız Gibi İyi-Kötü Yorumlarınızı ve Görüşlerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler :)

  6. XtW8wb6.jpg

    Ateşli Gençlik & Fired Up! | 2009 | m720p BluRay | DUAL | TR-EN
     
    q8duChI.png
     
     
    Tür: Komedi
    IMDb Puanı: 6.2/10
    Süre: 90 dk.
    Vizyon Tarihi: 23 Nisan 2009
     
    Gerald R. Ford Lisesi futbol takımının yıldızları olan Shawn ve Nick, yazlarını başka bir futbol kampında geçirme olasılığından ödleri kopuyordur.
    Nick ikisi için bir dolap çevirince, kendilerini okulun birbirinden güzel amigo kızlarının kampında bulurlar?
     
    SY08EcS.png
    [spoiler]atesligenclik.jpg[/spoiler]
     
    Format : Matroska at 1 920 Kbps
    Length : 1.22 GiB for 1s 30dk 49s 387ms
     
    Video #0 : AVC
    Aspect : 1280 x 528 (2.424) at 23.976 fps
     
    Audio #0 : AAC
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz / 24.0 KHz
    Language : en
     
    Audio #1 : AC-3 at 192 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : tr
     
    n82FtlA.png
    LİNKLERDEN VEYA LİNKİN LOGOSUNA TIKLAYIP PREMİUM ALARAK SON SÜRAT İNDİREBİLİRSİNİZ..KEYİFLİ SEYİRLER..
     
    XPpIO58.png
     
    8O4SLWP.png

     

  7. 127-202x300.jpg

    127 Saat | 2010 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj
     
    q8duChI.png
     
     
    Tür: Macera, Biyografi, Dram, Gerilim 
    İmdb Puanı: 7.7
    Vizyon Tarihi: 18 Şubat 2011 (Türkiye) 
    Süre: 94 dakika
     
    Dağcı Aron Ralston'un başından geçenlerin gerçek hikayesi...
     
    Genç bir dağcı olan Aron, Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. Bundan sonra yapacağı tek şey vardır oradan kurtulup onları gerçekten sevdiğini gösteremediği anne ve babasına kavuşmak. Olay sırasında az su ve yemeği olan dağcı, yaşadıklarını bir video kamera ile çekip kendini bu yolla rahatlatmaya çalışıp zaman zaman halüsinasyonlar görüyor. 
     
    Hayatı için bir çeşit tuzağa dönüşen bu olayda Aron, soğukkanlı olması gereken şoke edici bir çözüm yolu bulur.Bu yol da; bu olayda hayatını mı yoksa tek kolunu mu kaybetme kararını vermekten geçiyordur.
     
    SY08EcS.png
    [spoiler]127saat.jpg[/spoiler]
     
    n82FtlA.png
    LİNKLERDEN VEYA LİNKİN LOGOSUNA TIKLAYIP PREMİUM ALARAK SON SÜRAT İNDİREBİLİRSİNİZ..KEYİFLİ SEYİRLER..
     
    XPpIO58.png
     
    8O4SLWP.png

     

×
×
  • Create New...