Jump to content

mbilgili

Üye
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1347 profile views

mbilgili's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

20

Reputation

  1. github' ta v1.3 sürümü yayımlanmış. Bu sürümün Türkçe versiyonu gelecek mi? Emekleriniz için teşekkürler.
  2. Türkçe dil desteği var mı? Kurulumda Türkçe dil seçeneği var mı?
  3. Teracopy Pro 3.6, dosyaları daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde kopyalamak/taşımak için tasarlanmış bir yardımcı programdır. Yardımcı olabilir.
  4. Üstadın paylaşımlarında bu şifreyi kullandığını gördüm isterseniz bir deneyin. Olmadı kendileri şifreyi yazar. ŞİFRE: byfelicio
  5. Kardeş aradığın tam da burada Microsoft Office 2021 Professional Plus VL | Project | Visio | Katılımsız X32&X64 Ağustos 2022 [ Kayı Beyi ]
  6. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Server' da kullanacak. Kendi bilgisayarına (ana makina) hem Filemaker Pro hem de Server'i kurup diğer 5 veya 6 bilgisayarda paylaşıp programı ortak kullanacaklar. Siz Filemaker kullanan biri olarak Server kurulumunun diğer programlar kadar kolay olmadığını takdir edersiniz. Bilgi beceri ve deneyim gerektiriyor. Programın kurulumunda sıkıntı yok, bizim derdimiz SERVER kurulumu bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan üstatlarımızın yardımlarını bekliyorum. Sağlıcakla kalın.
  7. Bir kamu kurumunda çalışan şefimiz için Filemaker Server (17-18-19) versiyonlarından biri olabilir. Arkadaş bütün uğraşlarına rağmen server kurulumunu yapamadı. Bu programı katılımsız yapmak mümkün mü. Nette çok aradım katılımsızını bulamadım. Üstatlarımdan yardım bekliyorum. Selam ve saygılarımla...
  8. Üstadım eklentilerde yok. Program ekle-kaldır burada da yok. Kendisini gizliyor. Başka bir isimle bir yerlerde olabilir mi bilemedim. Everything le aratıyorum yine yok. Kafayı sıyıracam. Üstadım sadece C yi formatladım. D ve E bölümlerinde 800 GB dosya var. Dosyaları yedekleyecek başka diskim olmadığından bu bölümleri formatlayamadım. Yardımlarınız için yürekten teşekkür ederim.
  9. Smadav hariç diğer iki programı denedim maalesef kaldırmadı. Görev Yöneticisi --> Başlangıç sekmesinde bahsettiğniz gibi bilinmeyen şüpheli bir program yok. Teşekkür ederim.
  10. Adwcleaner'ı denedim olmadı. hitmanı da deniyecem. Yardımlarınız için teşekkürler. Öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. İşin ilginç yanı program ne program ekle-kaldırda ne de eklentilerde yok. Kendisini gizlemiş. Olmayan bir şeyi kaldırmaya çalışıyorum! Tarayıcının sekmelerinde görünmeye devam ediyor. Aklım ermedi bu işe.
  11. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Spyhunter'ı denedim. Maalesef kaldırmadı.
  12. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Kusuruma bakmayın. Find-it.pro tarayıcı korsanı Chrome yapışıp kaldı. Ne yaptıysam bir türlü kaldıramadım. Net'te yazılan yöntemlerin çoğunu denedim. Gerek programla gerek programsız olarak denememe rağmen başarılı olamadım. Format atmayı dene dediğinizi duyar gibiyim. İnanması zor ama format sonrası bile bu (it) yine hortladı. Nasıl kurtulacağım bu it'den Yardımlarınızı bekliyorum.
  13. https://wetransfer.com/ Ücretsiz tek seferde 2 GB'a kadar dosya gönderebilirsiniz. Hızlı sade ve kullanımı kolay.
×
×
  • Create New...