Jump to content

EhuA16

Üye
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Female
  • bilgisayar,donanım,alışveriş,tv,seyahat,müzik,yemek yapmak :)

Recent Profile Visitors

849 profile views

EhuA16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Mega ya upload edebilir misiniz ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. Biri konuyu güncelleye bilir mi ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. bununla windows server 2012 r2 yi otomatik aktifleştirebiliyor muyuz ? crack yani yapabiliyormuyuz.
  4. şuan 2012 en stabil sürüm mü anlamadığım şey şu 2016 server ile arasındaki farklar nedir ?
  5. teşekkür ederim ama cloudmail.ru ya yükleme imkanınız var mı 1 saatir indirmeye çalışıyorumm olmuyor. başarısız hatası veriyor sürekli.
  6. merhaba bu programın portable veya kurulabilen versiyonunu arıyorum tam sürüm istiyorum free sürüm ile şarkılar cok geç iniyor. elinde mevcut olan var mı ?
  7. türkçe açıklaması yokmu nedir bu
  8. merhaba arkadaşlar windows server msdn linki verebilecek olan var mı ? sürüm çok önemli değil windows server 32bit ve 64 bit olursa iyi olur. şimdiden teşekkürler.
  9. linkler çalışmıyor da yenileme imkanı var mı ? windows server arıyorum bende.
  10. EhuA16

    Driver Pack

    usu bunu başka pc lerdede kullanmak istiyorum sürekli olarak deamon tools bulamam ben her yerde flash bellek den direk kullanmak istiyordum onu nasıl yapabilirim
  11. merhaba arkadaşlar internetten driver pack slotion 2016 indirdim tek iso kalıbı bunu hangi program ile flash bellek boot etcek şekilde veya iso yu flash bellek de çalışacak şekilde nasıl ayarlaya bilirim ?
  12. tamamdır teşekkür ederim. sıfır dan temiz bir windows 10 pro kurup kullanırım tekrar çok teşekkür ederim sizlere.
  13. merhaba ben şuan multiboot'u flash belleğime kopyalıyorum kafama takılan birşey oldu.. bu işletim sistemlerini kurarken windows 10 7 8 olsun bunlar bizden cd key istiyecek mi ? veya cd key girmeden windows 8 8.1 ve 10 da nasıl geçiş yapılıyor onu bilmiyorum öyle bir imkan var mı yoksa gecici key mi var ?
  14. teşekkürler ozaman indirip kullanalım. bende 8.1 vardı multiboot windows 10 a ihtiyaçım vardı güzel oldu. birşey daha sormak istiyorum windows 10 pro kurdugumuz da veya kurarken lisans kodu vb birşey istiyor mu ? yoksa bunlar katılımsız mıdır ? windows 10 pro lisanslamayı bilmiyorum şuanda.
  15. merhaba birşey sormak istiyorum da tam detaylı yazılmamış ama windows 10 multiboot içinde mevcut ama windows 10 pro var mı içinde yoksa standart sürüm home mi var onu öğrene bilirmiyim ?
×
×
  • Create New...