Jump to content

apoo

Üye
  • Posts

    1196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by apoo

  1. Arkadaşlar visual basic'de bir kayıt programı yaptım ancak program açılırken kullanıcı adı sorsun kodlar içinde yaptım ama ben database kaydedebilen şifresini değiştirebilen bir üyelik sistemi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ?Şimdiden teşekkürler :D

  2. Mesela Abi maile IP adresini falan gönderdiğinde o anki masaüstü resminide göndersin

    Ayarlamalı olsun bilgisayar ilk Açıldığında program başlasın Her 5-10-15-20 dk araları seçim yaparak Masaüstünün Resmini Atsın

  3. 7 Hamburgerden yedikten sonra karşınızda Version 1.0.03:

    1.0.0.3 Neler Cıktı Neler Eklendi :

    - IP adresini panoya kopyalama bulunan buglar sebebiyle bu sürümden çıkarıldı.( Gelecek sürümlerde sorun çözülmüş halde geri gelecek)

    - MAC adresi, Intranet Ip ve Bilgisayar Adı kısmı çıkarıldı

    + Mail desteği eklendi.(Gmail hesabı gerektirir)

    + Tasarımda zorunlu değişikliğe gidildi.

    + Mail desteğine bağlı olarak IP adresinin yarım saatte bir maile gonderilmesi saglandı ( Şu an basit hali ileride geliştirilecek)

    * Yazılım daha bebek aşamasında inşallah 1 2 haftaya büyüyüp güzelleşip gelişmiş ozellikler kazanmaya devam edecek

    Version 1.0.0.3

    İndirmek için Tıklayınız

    Abi öncelikle Güzel bir program

    İndirdim açtım bu IP gideceği adrese msn adresi yazarsakda olurmu?..

  4. Aşşağıda Verdiğim Siteye Girin Orada 2448 TA Plus ı Görürsünüz Ona Tıklayınca Sizden Bir Numara İstiyor Ürnün Üzerinde Bulunan Bir Numara Galiba Ona Bakıp Yazarsınız Driver inizi İndirirsiniz Kolay Gelsin.

    http://www.mustek.de/eng_/html/treiber/scanner_bearpaw.htm[/CODE]

    Arkadaşım öncelikler teşekkür ediyorum paylaşımın için

    ama serial noyu giriyorum kabul etmiyor

  5. Wondershare Video Converter Platinum 3.2.41

    4rq0r8.jpg

    Wondershare Video Converter Platinum 3.2.41

    Wondershare Video Converter Platinum is a very powerful video format converter that can convert you video and audio files to various formats to meet different format requirements and for playback on popular players including iPod, iPhone, Apple TV, Zune, PSP, Pocket PC, Creative Zen, Archos and so on. It is the best video converter that can convert WMV to AVI, VOB to AVI, and even convert video to Youtube and Youtube to video.

    Download

    http://rapidshare.com/files/78343641/Wondershare.Video.Converter.Platinum.v3.2.41.rar[/CODE]

  6. Premium Clock 2.44

    rolexze4.jpg

    Premium Clock 2.44

    Jazz up your desktop with this premium suite! Premium Clock includes a fantastic new visual style, nearly a fifty high quality skins, analog clock, digital clock, fully customized tray clock, customized desktop, atomic clock, alarm scheduler, calendar, and more!

    Premium Clock is a revolutionary program that lets you enhance your Windows desktop by adding clocks, wallpapers, and much more to it. This new look is part of a skin, which is intended to both unify and clear up your desktop. You can switch skins, customize a desktop, or revert to the Windows Classic wallpaper.

    Download

    http://rapidshare.com/files/39579251/prcloc.rar[/CODE]

  7. Atomic Alarm Clock 5.55

    alarmorig4578canf6.jpg

    Alarm Clock Pro, gelişmiş bir alarm programıdır. Yapılacaklar listesi hazırlayabilir, gün içerisindeki işlerinizi hatırlatması için ona güvenebilirsiniz.Alarmlarınızın periyodlarını günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak ayarlayabilirsiniz.Alarmlarınız ile birlikte, iTunes listenizden bir şarkı çaldırabilir, bilgisayarınızı kapattırabilir, yeniden başlatabilir, hatta uyku moduna alabilirsiniz.

    Hatta bunlarla da sınırlı kalmayıp internet üzerinden bir radyo istasyonunun devreye girmesini bile sağlayabilirsiniz. Bunlarla da sınırlı değilsiniz, alarm anında bilgisayarınızı konuşturabilir, mail yazdırabilir ve mailin bir yere gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

    Download

    http://www.filefactory.com/file/8bf716/[/CODE]

    Atomic Alarm Clock 4.9 | 2 MB

    [CODE]http://rapidshare.com/files/56342229/Atomic_Alarm_Clock_v4.9_sh.rar[/CODE]

×
×
  • Create New...