Jump to content

stopdanger

Üye
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stopdanger

  1. Hocam ben g2 düşünüyordum ama bu fiyat olayını anlamadım mesela g2 alıcam indirimli 1.100 tl gözüküyor kdv dahil 1299 tl görünüyor şimdi hangi parayı ödüyoruz onu çözemedim 

    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-d802-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg232g&categoryId=371946

    kdv dahil fiyatı ödüyoruz. telefon kamerası kotu . şu aralar discovery ile Turkcel  t50 öneriyolar bende alıcam kararsızım.

  2. arkadaslar laptopta bazen 1 saat ,bazen 5 saat grdıkten sonra , internet kesilmiş gibi oluyor.Fakat int sembolü normal var gosterıyor  ama acmıyor siteyi taki yeniden başlatana kadar pcyi.Pc yenıden baslayınca normale giriyor . laptopta int. gittiğinde masaüstünde int oluyor. nedir bunun çözümü daha önce olmadı hiç.combofix denedim aynı sonuç.

  3. Bunun gibi önereceğim diğer uygulama androidlost dur . aratırsanız kolay şekilde bulabilirsiniz.

     

    Android Lost Uygulaması İle Neler Yapabilirsiniz?
     
    GPS yardımı ile cihazınızın nerede olduğunu harita üzerinde görebilir
    Telefon numrası ve IP adresini tespit edebilir
    GPS/Wi-Fi açıp kapayabilir
    Cihazdaki mesajları okuyabilir
    Siteden bir parola girerek cihazın ekranını kitleyebilir
    SD kartı silebilir
    Cihaz silebilme
    Cihazı ekranına istediğiniz notu gönderme
    Arama listesine ulaşma
    Ön ve arka kameradan gizlice ortam resmini çekebilme
  4. Arkadaşlar pcye format attım ve cdsinden bluetooth programını yüklemek istedim fakat aşağıdaki hatayı veriyor. Bluetoothu etkinleştir diyor fakat tuşa eskiden bastığımda wifi ve bluetooth ayrı ayrı acma kapama geliyordu.Şimdi tek wifi çıkıyor.bunu nasıl çözebilirim.Wifi acıkken ve kapalıyken kurulumu denedım olmadı yıne hatayı verdi.

    [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1349257582__12.png[/img]
  5. lise ise : okuldan staj dosyası var onun içinde bir kağıtta iş yerinin senin staja başladığına dair belgeyi imzalatıp 1 kopyasını okula gotureceksın.
  6. arkadaslar notebook a usb çoklayıcı aldım ilk taktıgımda gayet sorunsuz calısıyordu . fakat simdi soğutucu hariç hiç bir şey görmüyor. usb fare var onu takıyorum calısmıyor fakat normal pc usb taktıgımda calısıyor . bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  7. arkadaslar bende usb ses kartına takılı kulaklık var , şöyle bir sorunum var skype ta konusurken asagıdaki soldakı resımde deger düşüyor ve ses kısık gidiyor acaba bunun nedeni nedir yardımınızı beklıyorum.

    [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1340401370__mic.png[/img]
  8. Arkadaslar geçenlerde modemi değiştirdim . eski modemden telefonun wifi ile int. giriyordum şimdi modemi görüyor bağlanıyor ama giremiyorum.sorun ne olabilir.Ama evdeki notebooktan girebiliyorum nete.telefondan girmiyor.192.168 den baktım ama birşey bulamadım.

    [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1338895906__adsz.png[/img]
×
×
  • Create New...