Jump to content

gasap

Üye
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

674 profile views

gasap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. arkadaşlar ilginiz için teşekkürederim combofix denedim başarılı olmadı. iş bilgisayarı olduğu için format atmadan çözmek istiyorum çünkü sürekli makinanın aktif çalışması lazım fırsat olmuyor çok basit bir solucan gibi gelmişti ama bir türlü çözemedim daha önce başına gelen varsa nasıl çözdüğünü yazarsa memnun olurum.
  2. İşletim sistemi : windows 7 home basic Durumu : Güncel Yüklü virüs programları : nod32 antivirüs 5.0 ayrıca spyware doctor her ikisi ile tarattım sonuç yok daha önceden başına gelen varsa veya çözüm üretebilecek çok memnun olurum.[img]http://e1206.hizliresim.com/y/v/8v9qr.jpg[/img] [img]http://e1206.hizliresim.com/y/v/8v9sj.jpg[/img] Chorome da adblock ile engelleyerek çözdüm fakat explorerdan girdiğimde halen çıkıyor virüs ve plugin eklenti tarzı bir şey mi anlayamadım sorunun kökten çözümü için yardımlarınızı bekliyorum.Üzerine tıklamadıkça sayfa felan açmıyor sağ tıklayınca özelliklerden resim dosyası veya flash olarak görünüyor kafasına göre değişiyor hep sağ alt köşede.
  3. Arkadaşlar elinde hp dv6 1270st nin modlanmış biosu olan var mı uğraştım ama beceremedim farklı bir bios u var.
  4. arkadaşın video yu verdiği site de ki (ToXA Sistem ) programını da bulan olursa paylaşsın lütfen.
  5. ramsesone arkadaşımızın verdiğini deneyen var mı arakadaşlar sonucu yazarsanız bizde kullanabiliriz.
  6. son versiyonun direk cd ye yazdırıp kullanabileceğimiz olanı varsa koyabilirmisiniz.
  7. Türkçe karakterlerde genelde problem çıkıyor bunda durum nasıl acaba deneyen oldumu?
  8. dediğiniz gibi sistem hızlandı fakat sistemde bazen tutarsızlıklar oluyor birde sebepsiz yere hatalar veriyor. Acaba bu dosyalar microsoft tarafından mı çıkartıldı yoksa sağdan soldan toplama mı?
  9. Bak şimdi bi tane LG DVD+R Takarım yine olmazsa faturasını sana yolluyorum Yarın takacam sonucu bildiririm.
  10. S-Kurulum Ekranında I386\ASMS Döngüsel artıklık denetimi gibi bir hata çıkıyor C-CD'nizi farklı bir CD Writer ile yazdırın. Bu sorun bazı cdrw lerde çıkıyor. Malesef İnstallation Failed I386\ASMS YANLIŞ İŞLEV hatasının çözümü CD'nizi farklı bir CD Writer ile yazdırın. Bu sorun bazı cdrw lerde çıkıyor.[/CODE] Bu değil çünkü ben tnc ilk çıktığı zamanlar indirdim bilgisayarıma kurdum herangi bir problem yaşamadım belli bir zaman geçtikten sonra normal xp kurdum aradan epey bi zaman daha geçti yine tnc yi kurmayı denedim hemde önce den kurduğum cd ile ama yukarda sözettiğim hatayı verdi cd de problem olabileceğini düşündüm başka bi cd ile kurmayı denedim ama yine aynı hatayı verdi dedim belki benim makinada problem vardır arkadaşın makinaya kurmayı denedim yine aynı hatayı verdi Sayın admin bu hataya kesin bir çözüm bulduysanız lütfen yardımcı olun. [color=#FF0000]Yok hala [CODE]CD'nizi farklı bir CD Writer ile yazdırın. Bu sorun bazı cdrw lerde çıkıyor.[/CODE] bu cevapta ısrar ediyorsanız o zaman sizden bana bir tane tncxp1 cd sini çekip göndermenizi isteyecem[/color]
  11. Kısa bir türkçe açıklama yaparsanız memnun olurum.
  12. tmm dır hocam sen cevap yazmadan 2 sn önce kurcalıyodum boşken ok demek en son aklıma geldi
  13. Anti-porn un şifresi ne yavf oyunları felan engelliyor hasta etti beni
  14. Uzun beklemeler sonucu bütün partları indirdim Az öncede bilgisayarıma kurdum ve sonuç mükemmel emeği geçen tüm dostlara sonsuz teşekkürler.
×
×
  • Create New...