Jump to content

laloa

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by laloa

  1. işe yaramadı dostlar. durum halen aynı. yardımlarınızı halen bekliyorum
  2. sistem geri yükleme başlatılamıyor diye hata veriyor. defalarca denedim HodRy kardeşim; evet hocam kullanıyorumda ancak eset ne yapabilrki çünkü laptop da da aynı eset sürümü var ancak bir sıkıntı yok
  3. merhaba arkadaşlar dün gece bilgisayarımı kapattım ve sabah açtığımda masaüstü kısayol simgelerinin sadece isimleri görünüyordu. sanırım dosya iliskilendirilmelerinde bir hata var. konuyu buraya açmadan önce google dan arattım cmd ekranına SFC/SCANNOW komutu ile tarama yapmam yazıyordu. yaptım ancak yeniden başlatınca bir düzelme falan olmadı. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi forumlar     masaüstüm:  http://hizliresim.com/vRGXMR    
  4. sorun cwm recovery ile ilgiliymiş arkadaşlar. çözdüm. son sürüme güncelleyince halloldu. tesekkürler ilginize
  5. iyi günler arkadaşlar. bugün samsung galaxy s3 cihazıma CM 12.1'i yükledim. aynı yöntemle Gapps yi yüklemeye çalıştığımda; installation aborted status 7  şeklinde bir hata aldım ve gapps yi yükleyemedim. youtube dan videolu anlatımlara baktım ama hiç biri gapps ye değinmemiş. hepsi rom atarken karşılaşılan status 7 hatasının çözümünü anlatıyor. demem o ki arkadaşlar içinizde bana yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar mutlaka vardır yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler
  6. Allah razı olsun ustam. Söyledeiğiniz yöntem işe yaradı. Saygılar
  7. söylediğiniz program ekrandaki videoyu kaydedip indirmemizi sağlıyor anladığım kadarıyla. benim söylemek istediğim altyazısı CC Butonu ile videodan altyazı nasıl çekilir? (altyazılar videonun içine gömülü değil) vmsc.net sitesine bakarsanız ne demek istedeiğimi anlayacaksınız.
  8. Merhaba arkadaşlar vmsc.net sitesinden videoları altyazısı ile birlikte nasıl çekebilirim. bana bu konuda yardımcı olabilecek bir yöntem veya program var mıdır? IDM tarzı programlar ile sadece videoyu indirebiliyorum, altyazısı inmiyor.   Not: Konuyu yanlış yere açmışsam affola, nereye açacağımı bulamadım. Yanlış yere açmışsam, doğru alana taşınırsa sevinirim.
  9. Hdd nin boyutu 500 gb şimdi 250 gb i görünüyor. Ayrıca bilgisayar yönetiminde boş alan görünmüyor hocam
  10. Merhaba arkadaşlar... Geçen akşam bilgisayara format atayim dedim. Önce tüm bilgileri harici hdd ye yedekledim sonra d de virus olduğundan suphelendigim için d yi bicimdendirdim. Bootable usb hazırlayarak formata başladım. Bir de baktim d bölümü yok. C yi silip sistemi oraya yukledim. Bilgisayari acip disk yonetimine girdiğimde 250 gb lik kayip alani orada da goremedim. Ayrica diski yanlislikla dinamik disk yaptım. Duzeltemiyorum şimdi de. Lütfen arkadaşlar bilgilerinize çok ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.
  11. Icimdeki ses ara diyor hesap sor diyor ozur dile diyor affet diyor af dile diyor. Ama bir yanim ne kazandin ki bu güne kadar. Şimdi ne bekliyorsun?
  12. en iyisi zamana bırakmak anlaşılan. 
  13. daha en baştan dostum, kardeşim deyince kaybetmiş oluyoruz sanki. çünkü önceliklerimizin hiç bir zaman önceliği olmuyoruz. çantada keklik görüyorlar böyle insanları.
  14. kardeş olduğumuza inansaydım yada inandırsaydı beni küsmezdim zaten. gururumu sevdiklerimin üstünde tutan birisi değilim çünkü. bu zamana kadar tek bir temas bile kurmaması kuşkularımı haklı çıkarıyor sanki.
  15. Çok sevdiğim kendimden bile üstün tuttugum bir dostum vardi. Ayni is yerinde çalıştık 1 sene kadar. Ayni mahallede oturuyoruz. Bir sebepten ötürü uzun zaman konuşmadık birbirimizle. Ne is yerinde ne hali saha maclarinda ne de yan yana oturdugumuz minibuste. Bu duruma katlanamadim daha fazla ve sirf o gururunu kiramiyor diye işten istifa ettim. Oyle ki is yerinde yan yana oturuyorduk. Kus olduğumuz zamanda aynı ortamda bulunmammaya calisiyorduk. O konusunca ben susuyordum ben konusunca da o. Şimdi 1 aydir ne ariyor ne soruyor halen. Gerci bende ararmiyorum soruyorum ama sanki aramasi gereken kisi oymus gibi geliyor. Cunku ben ona kardeşim dostum diyordum o da baskasina diyodu ve ben buna cok aliniyodum. Sanki ihanete uğramış gibi hissettiriyor insani. Dost olduğumuzu hissettirmiyordu bana. Ben Optimist bakiyordum surekli ama nereye kadar. Kac defa cebimde ki son parayi ona verdim. O hasta olunca inanc konusunda sikinti yasamama ragmen namaz kilip onun iyilesmesi için dua ettim defalarca. Peki simdi elimde ne var koca bir hic. Siz boyle bir durumda olsaydiniz ne yapardınız. Onerilerinizi bekliyorum.
  16. yardım almanın neresinde sakınca var anlamadım?  başkalarına danışmak her zaman iyidir. 
  17. daha önce buna benzer bir şey yapmıştım kardeşim. ama yine yapılabilir tabii. yazdım bir kenara :)
  18. bende fenerliyim ama bizimkisi gs'lı :) karakalemi ciddi ciddi düşünüyorum kardeşim. güzel fikir gerçekten çok orijinal ve yapılabilir bir fikir. yazdım bunu bir kenara. :) sağol kardeşim
  19. ÖZGE ÇETİN -1992 kardeşim. bekliyorum tavsiyelerini :)
  20. iyi günler arkadaşlar, yakın bir zamanda kız arkadaşımın doğum günü var ve ben gerçekten o'na orijinal bir hediye vermek istiyorum. orijinal derken de markadan bahsetmiyorum, daha önce verilmemiş bir hediye olmasından bahsediyorum.    çok düşündüm ama aklımda iyi bir fikir gelmedi. yüzük, çanta ve ayakkabı gibi bayatlamış hediyeler vermek istemiyorum. değişik bir şey olsun istiyorum..    fikir ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar. neler yapabilirim sizce.?   
  21. yine de teşekkür ederim kardeşim ;)  teşekkür ederim dostum, aralarında bildiklerim var. hepsini dinleyeceğim sağol. :) güldürdün kardeşim, eksik olma ;)
  22. İnsanın isyanını ifade eden atarlı parçalar arıyorum. Siz de öneride bulunursanız çok memnun olurum. Bu aralar çok ihtiyacım var da ...   İlk aklıma gelenler...   Kelly Clarkson - Stronger Kelly Clarkson - Mr. Know It All Kelly Clarkson - Catch My Breath David Guetta Ft. Sia - Titanium Katy Perry - Part Of Me Katy Perry - Roar Katy Perry - Firework Nicole Scherzinger - Boomerang Nicole Scherzinger - Don't Hold You Breath Beyonce - Best Thing I Never Had Jessie J - Whos Laughing Now Carly Rae Japsen - Tonight I'm Getting Over You    
  23. bir bilen yok mu arkadaşlar koskoca tnctr sitesinde. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
×
×
  • Create New...