Jump to content

ByChilavert

Üye
  • Posts

    1093
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by ByChilavert

  1. Merhaba Güncel MSDN sürümleri hangi adres üzerinden takip ediyorsunuz.
  2. Merhaba Programın işleyişini pek anlayamadım. Katılımsız yapma konusunda örnek olarak bir uygulamayı video ile anlatabilirmisin.
  3. Donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlamadk için arkadaşın belirttiği gibi WinPE sistemler ile açıp kontrol edebilirmisin yada kablolu olarak bağlanmayı deneyebilirmisin.
  4. Manuel olarak ip verip kontrol edermisin eğer yine internet yok derse buna benzer bir durumla karşılaştım. İndirme yaptığım site ile alakalı bir saldırı sebebiyle modem üzerinde mac adresim engellenmişti. onu kaldırdım sorunum düzeldi.
  5. Merhaba Sorunun çözüm videosu
  6. Uygulamadan ziyade engelle var gibi gözüküyor. Siz daha iyi bilirsiniz hocam Hata dosyası : https://s6.dosya.tc/server19/okq9ag/winget.rar.html
  7. Onu yapıncada çıkmıyor. Bir çok işlemi denedim internette yeniden kurma restore etme gibi bir çok işlemi yaptım ama olmadı.
  8. Ne aramada nede kitaplık sekmesinde böyle bir uygulama yok
  9. Hocam (Uygulama Yöneticisi yada Winget) yazıyorum ama çıkmıyor. github sitesinde kurulum var onu yapıyorum olmuyor. https://github.com/microsoft/winget-cli Hata dosyası : https://s6.dosya.tc/server19/okq9ag/winget.rar.html
  10. Sıkıntı orda aradığım zaman çıkmıyor. Yeniden kurmak istiyorum. Ama Uygulama Yükleyiciyi bulamadığım için kuramıyorum.
  11. Herhangi bir işlem yapmıyorum sadece winget yazıp enter diyorum. Çalışıp çalışmadığını anlamak için
  12. Merhaba Windows PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırıp winget yazdığım zaman ekteki hatayı vermektedir. İnternette bir çok yöntemi denedim ama çözüme ulaşamadım. Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilirmisiniz.
  13. Yıllardır kullandığım ve sorun yaşamadığım bir uygulama
  14. Merhaba İnternette sisizn yapmış olduğunuz uygulamaya benzer bir uygulama ile karşılaştım. Bu uygulamaya nasıl program ekleyip sileceğimi bir türlü çözemedim. Sizin yapmış olduğunuz uygulama tarzı bir program geliştirmek istesem nasıl bir yol izlemem lazım "winget" ile program kurdurma özelliği hakkında fazla bilgiye sahip değilim. https://dosya.co/zdbazyj76p09/prg.bat.html
  15. Bunun sadece (o) butonu ile indirme özelliğini kullanmak istiyorum. Ama bir türlü olmuyor.
  16. Üyeliğim var onunla açsam bile 2 gb üzeri dosya indiremiyorum. 5 saat sonra bir 2 gb daha anca indirebiliyorum. Diğer sitelerde olduğu gibi bu sitede premium Leecher Siteleri var mı diye sormak istedim.
  17. Merhaba mega.nz adresini premium link çeviri yapan bir adres var mı? Konuda ki bir çok linki denedim ama çeviri yapmadı. Yardımcı olabilirmisiniz.
  18. lisans katılımsız şekilde nasıl olduğunu bilmiyorum. Link
  19. ESU: ESET Security Ultimate kurulumunu yaptım ayarlar sayfasında proaktif koruma seçeneği aktif olmuyor. Bunu nasıl aktif edebilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?
  20. Herhangi bir güncelleme v.s. işlem yapılmıyor bütün güncellemeler tamam herhangi bir program v.s. kurulumu yok. Silmek istediğimde hata veriyor. Farklı bir Windows 11 Pro indirdim sorunsuz bir şekilkde silindi. O yüzden modifiye işletim sistemi ile alakalı olduğunu gördüm.
  21. Sanırım indirmiş olduğum Win 11 pro ile alakalı >>> wmvare ile kurulum yaptım herhangi bir işlem yapmandan belirtilen işlemi yaptım aynı hatayı verdi bu sebeple msdn tabanlı bir sistem kurup tekrar deneyeceğim. Zaman ayırıp bakan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  22. Denedim ama olmadı pc yeniden başlattım olmadı.
  23. Belirttiğiniz sitedeki komut satırı ve powershell işlemlerini yaptım ama olmadı. Belirtilen sitedeki komut ile yukarıda örneği verilen sitedeki ile aynı sanırım. Denedim ama olmadı yardımlarınız için teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...