Jump to content

soulless_body

Üye
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by soulless_body

  1. diz üstü oyun için pek ideal değildir heleki yaz aylarında ısınması çok normal sana tavsiyem altına soğutucu al iyilerinden yoksa bu şekilde kullanmaya devam edersen ilerleyen zamna zarfı içersinde donanım hatası ile karşılaşabilirsin
  2. [quote name='yawuz58' date='26 May 2012 - 14:06 ' timestamp='1338041173' post='1205348']
    bende akk ye birşey demiyorum ama fiyatlar yüksek kullanılmayan telefonun parasını alıyorlar
    tel almazsan 15 tl alırsan sabit 20 tl ben asıl buna karşıyım bunun için birşey yapalım
    [/quote]
    arkadaşım eğer sözleşmen bitmiş ise hemen gidip kapattır sakın kanma ikna odaları var ikna etmeye çalışacaklar kapattır herhangi bir alt bayiden yalın adsl aboneliği al
  3. tekken edition versiyonu :Q

    [media]http://www.youtube.com/watch?v=bV3PG74aNlc&feature=youtu.be[/media]


    Oğlum Bak Git - Sherlock Holmes Versiyon :Q

    [media]http://www.youtube.com/watch?v=nNHgngQyFGk[/media]

  4. Merhaba arkadaşlar bu gün başımıza gelen tabiri caizle kıl payı kurtulduğumuz dolandırıcı bir site hakkında bilgi vereceğim sitenin adı [color="#FF0000"]ziinga.com bi [/color]biz aşağıdaki gibi aynı duruma düştük bu makale sayesinde kıl payı atlattık

    [quote]isterseniz anlatmaya başlayım. Genellikle herkesin kullandığı facebooku bende kullanıyorum oradaki reklamlardaki bir site dikkatimi çekti. Yanlış hatırlamıyorsam 30 tl verip ipad almış biri. Onun reklamını yapıyorlardı. Bende işte bu siteye girip inceledim başlangıçta sorun yok gibi düşündüm. O yüzden siteyi sık kullananlara ekledim daha sonra incelemek amacıyla neyse 4-5 gün sonra bu siteye girdim incelemeye başladım, site açık artırma usülu ile çalışan bir site gibi gözüküyor başlagıçta.

    “https” yani güvenlikli site ile donatılmış. O yüzden siteyi pek araştırmak istemedim. Her neyse işte siteye kayıt oldum ve bana 1 adet teklif verme hakkı verildi. Bende bir telefona teklif verdim her ne hikmetse benden sonra artırma yapan olmadı ve telefonu kazandım SÖZDE. Neyse bizden ödemeyi yapabilmek için kredi kartı numarası gibi bilgiler istediler. Biz güveniyoruz ya siteye hemen girdik bilgileri ve göndere bastık. Daha sonra adres teslimat yerini istenen bölüme geldik her ne ise orayı da doldurduk. Biz işlemimiz bitti sanıyorduk artık telefonumuzu bekleyeceğiz diyorduk.
    Neyse işte kazanılan ürünler kısmını açtık. Ve bizden 3 belge daha istediğini gördük. Ve şaşırdık ve donakaldık. Çünkü istenilen belgeler :

    Kimlik fotokopisi
    Kredi kartı ön ve arka yüzü fotokobisi
    Varsa evimize ait su ve kira dekontları
    Yukarıda belirttiğim belgeleri mail adreslerine göndermelerini istiyorlardı. Biz burada tabiî ki böyle bir şey isteyeceklerini bilmiyorduk. Ve siteyi araştırmaya koyulduk. Ve ne görelim ziinga.com sitesi tam anlamıyla dolandırıcılık yapan sitemiş. İnternetteki yorumları okudum ve aha biz bittik dedim. Çünkü herkes üye olduktan sonra 1 adet teklif verme hediyesi veriliyor , ve bu teklifi hangi ürüne verirseniz verin o ürünü kazanıyor gözüküyorsunuz. Asıl işlem burada başlıyor kredi kartı bilgilerinizi gönderdiğinizde kartınız kopyalanıyor.

    Ve bir önemli konu daha içimizde kimse sitelerde kullanım şartlarını okumamıştır eminim. İşte bunu avantaja çevirmişler. Kullanım şartları ( üyelik sözleşmesi) ‘nde Herhangi bi ürün kazanıldığında 3 ay suretle ziinga.com sitesine 91$ vereceğimizi onaylıyoruz. Eğer üyeliğinizi iptal ettirmek isterseniz şimdi tam hatırlamıyorum ama 65 $ gibi bi ücret istiyorlar. Tabiki buda bir kandırmaca üyeliğiniz iptal etmiyorlar. Yine iptal ettirmek için ödeme yaptığınız kredi kartı kopyalanıyor.

    Ve işte bu anlattıklarımı yaşayanlardan duydum ve üyelik sözleşmesini kredi kartı bilgilerini yolladıktan sonra tekrar okudum ve gerçektende internetteki yorumlarda yazılanlarin yazıldığını gördüm. Ve b*ku yedik dedim.

    Neyse bizden 25 TL çıktı , 3 ay boyunca 160 tl alacaklarını duyunca biz ne yapalım gidelim bankaya söyleyelim dedik. Ve Hemen erkenden bankaya gittik ve durumu anlattık. Bankadan bir şey yapamacaklarını söylediler ve müşteri hizmetlerine yönlendirdiler.

    Neyse eve geldik ve müşteri hizmetlerini aramaya karar verdik. Aradık müşteri hizmetlerini ve burada da durumu anlattık ve müşteri temsilcisi o verdiğimiz 16 haneli kredi kartı numarasının sahip olduğu kartı iptal edip yenisini adrese gönderileceğini söyledi ve bunu onayladık. Yani onların almış olduğu kopyalanan kredi kartını kapattık, müşteri temsilcisinin söylediğine göre artık izinsiz biçimde karta erişemeyeceklerini söyledi.

    Ve bunu duyunca bi rahatlık geldi bize. Bu lanet olası ziinga.com sitesinden kurtulduk diyebilirim.

    İşte arkadaşlar bunlar başıma geldi ve sizlerin karşısına çıkabilir bu site o yüzden bu yazıyı yazmak istedim. Kimsenin bu ve tarzı siteleri araştırmadan kullanmaya başlamasın..[/quote]
  5. [quote name='ReaLyMaN' date='09 May 2012 - 21:06 ' timestamp='1336597584' post='1198932']
    Kendisine sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlık ve hayırlı seneler dilerim.İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin abi.
    [/quote]
    Teşekkürler Tamercim iyiki sizleri tanıdım hep beraber nice yıllara... :rolleyes2:

  6. [quote name='Sirius' date='27 April 2012 - 13:18 ' timestamp='1335532721' post='1193121']
    Arkadaşlar son iki aydır hızımız daha ayın 3 ünde 1mbite düşünce sinirlendim ve tepki olsun diye ttneti kapattırmaya karar verdim. Hem ayda hiç kullanmadığımız telefona 23 25 tl civarı ücret ödüyorduk hem de sınırsız internete 60 lira civarı toplamda 90 lirayı buluyordu. Yılda 1100 tl gibi çok absürd bir rakam var ortada.

    Neyse müşteri hizmetlerini aradım, internet faturalarının her ayın 1 inde kesildiğini, nisan 2012 faturasını ödeyip kapatma talimatı veri isem Mayıs ayında bir fatura çıkmayacağını söylediler.

    Neyse bir kaç saat önce telekoma gittim, faturaları ödedim ve iptal için başvuruyu yaptım. İki kağıt imzalattılar iptal talebinizi aldık, genel merkeze bildirdik dediler. İnternet eve gidince artık kullanamayacaksınız dediler. Telefonda 1-2 güne kapanacakmış. Ben de gittim 3g modem aldım 5gb 19 tl olanından.

    Şimdi eve geldim. İnternet ve telefon kapanmamış, sabah 1 mbit olan hızım yine eski seviyesine dönmüş.105 ile download ederken 1,2mbit ile download yapabiliyor pc?

    Şimdi bu adamlar ne yaptılar? Bu net ne zaman kapanır? Şu an Mayıs ayı kotasından yeme gibi bir durum söz konusu olur mu?


    [color="#FF0000"][b]Son bir şey söyleyeyim; bugün telekoma gittiğimde saat 11:40 idi ve saat 12:00 a kadar önümdeki 2 kişi ve ben toplamda 20 dakikada 3 kişi adsl ve telefonunu iptal ettirdi. Gerekçeler hep aynı. Yani 120.000 nüfuslu bir ilçede günde ortalama 10 iptal olsa Tüm Türkiye de günde 100o lerce ayda 10 binlerce iptal yapılıyor demektir. Halk biraz bilinçlense 1 ay internetini telefonunu kapatsa ya seve seve ya sıka sıka çok daha uygun fiyatlara bu interneti satmak zorundalar. En azından ev kullanıcıları bunları düşünsün derim. [/b][/color]
    [/quote]
    bu yapılan ne koparsak kardır anlayışıdır ben şahsen ttnet bayiliği yapıyorum bu durumda kapttırma talebinde bulunup 1-2 hafta kullanıldıktan sonra kapanmış ve o açık kalan süre zarfınında 1 ay gecikmeli olarak adresine fatura kesliyor sana tavsiyem modem kapat telefonuda bağlantılarını çıkar hiç takma ki adiler fatura çıkartamasın
  7. [quote name='AkanSu.' date='16 April 2012 - 15:30 ' timestamp='1334590220' post='1187490']
    senın dedıgın gıbı olabılır kardesım ama benım canımı sıkıcak bu w7'dekı cpu kullanımı xp atmak ıstemıyorum tekrar .s sorun cozumu sızce nedır ?
    [/quote]
    arkadaşım çözümü söyledik ya yukarıda dikkatli oku istersen
×
×
  • Create New...