Jump to content

Prens

Üye
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • geldik buraya :)

Recent Profile Visitors

4090 profile views

Prens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Muhtemelen programı bilgisayarlarda kısayol ile kullandığınız için Server bilgisayarda düzenleme yapmak daha mantıklı olur. Ofisinizin en yoğun çalıştığı zamanda Server bilgisayarın görev yöneticisini açıp Performans ve ağ iletişimi sekmelerine bir bakın. Sistem ne kadar ağ trafiği, ram ve işlemci kullanımlarını gözlemleyin. Eğer yetersiz kalıyor ise donanımsal olarak güçlendirmek gerekebilir. Eğer yeni bir donanım alacaksanız ve datasoft yazılımınız Windows Server 2012 R2'yi destekliyor ise kurulumu bu şekilde yapmanız daha sağlıklı ve stabil olacaktır. Network tarafında altyapınız yetersiz kalıyor ise Gigabit switch almanızı tavsiye ederim. Gigabit switch almadan önce bilgisayarlarınızın portu Gigabit hattı destekliyormu ona bakmanızda da fayda var. Siz önce dediğim gibi gözlemlerinizi yapın onun sonuçlarını paylaşın yine yardımcı olmaya çalışırız. Saygılarımla..
  2. Ağ üzerinden kullandığın program nedir? Ağ altyapının durumu nedir? (100mbit/1000mbit gibi) Daha detaylı bilgi paylaşımda bulunursan daha iyi yardımcı oluruz.
  3. 1 veya 2 amper olması o kadar fark etmez hocam. POE enjektörü bağladığınızda herhangi bir yerinde var ise ışık yanması lazımdır. Yanmıyor ise kamerada donanımsal sorun olabilir.
  4. Hocam elinizdeki kamera poe sistem bir kameradır. Evinizdeki modem ile kamera arasına POE enjektör bağlamanız gerekecektir ki kameraya elektrik verebilsin. Zaten kameraya elektrik geldikten yaklaşık 1 dk sonra kamera modemin dhcp arayüzünde otomatik ip alacaktır. Almaz ise elle bilgisayarına ip verip http://192.168.0.100 arayüzüne bağlanıp User ıd : admin şifre 123456 ile ulaşabilirsiniz.
  5. Bu inat hayata gülümseyin :)

  6. Alında en büyük savaş insanın kalbi ile beyni arasındaki savaştır.ya hükmeder kazanırsın ya da yok olup gidersin.

    1. Qarizmae

      Qarizmae

      yok olmak diye birşey yoktur hiç birşey yok olmayacak ama söylediğiniz gibi savaş budur akıl ve kalp arasında ..

    2. ersinabi

      ersinabi

      Yok olmak yada olmamak işte bütün mesele bu.

    3. CizreliÖzgür

      CizreliÖzgür

      @ersinabi Haklısın dayı

  7. birisi legionu durdursun. :D

  8. Windows 7 Enterprise yi etkinleştiren loader mevcut mu acaba ? Bizdeki crack yapınca ağ kimlik bölümünü devre dışı bırakıyor.<br>
  9. Gaziantep Kan bağışında yeni rekoru kırdmıştır ve devam ediyor :) şu an 1400 kişiyi geçti :)

    1. by_ibrahim27

      by_ibrahim27

      Hocam Memleket antep mi :)

    2. Prens

      Prens

      evet Gaziantep

    1. CizreliÖzgür

      CizreliÖzgür

      Adamın şova ihtiyacı mı var? :p

    2. nightmare3519

      nightmare3519

      Araya mephistooo2 kaynamış dikkat :p sol altta :D

  10. Arkadaşlar öneriniz için teşekkür ederim ancak 24 saat aralıksız çalışan bilgisayara bağlanıyor arkadaşlar 24 saat takip etmek mümkün değil ama şöyle bir şey olabilirse iyi olacak birisi bağlandığında teamviver veya diğer programlar ile ekranın videosunu çekecek karşı taraf çıkana kadar böyle bir şey mümkün mü?
  11. Gaziantep bembeyaz :D

    1. CizreliÖzgür

      CizreliÖzgür

      Dünden beri yağıyor maşAllah...

  12. Merhaba arkadaşlar ben başka ildeki bilgisayarlara bağlanmak için en iyi uzaktan bağlantı programı için sizden tavsiye istiyorum.Aradığım özelliklerden bazıları portu ben belileyebileceğim, Video kaydı yapabilecek, Log tutacak.
×
×
  • Create New...