Jump to content

WARDOG

Üye
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WARDOG

  1. siri tam yetki nasıl verilir??
  2. buraları biliyorum.liveupdate ile güncellediydim.bios slic yapmıştım.normal biosuna döndürmek için win8 de dos ortamına giremedi.ilgin için teşekkür ederim. sorun çözülmüştür teşekkür ederim.
  3. bilgisayarımın anakartı msi ms-7246 975x platinum powerup .işletim sistemim windows 8. sorun şu daha önce win xp de dos ortamında disket ile bios güncelleyebiliyordum ama windows8 de nasıl yapacağımı bilemiyorum. usbden veya disketle yada windows üzerinden manuel olarak nasıl güncelleme yapabilirim?
  4. ip sabit.  [quote name="TORUNAGA" post="1294899" timestamp="1363730880"]Bu arada IP sabit mi? Bunun için hizmet sağlayıcından özellikle bunu satın almalısın.[/quote] vm nin ip sini aynı aralığa çekmek derken ? birde vm de bigbluebutton server açtım ve bu program ip'yi kendi otomatik veriyor setip komutları ile ayarlanabiliyor ama iç ip ayarını xampp'ta olan ip ilemi aynı vericem? mümkünse yapmam gerekenleri adım adım yazarsanı sevinirim inanın acemilik kötü bişey:) öğrenene kadar böyle:)    [quote name="xcientist" post="1294909" timestamp="1363732098"]win8 içinde vm de server açmişşin VM ipsi farkli bi oktetde olduğu için dişariya çikamassin VM in DHCPsini kapatman lazim ve ipsinide ayni araliğa çekiceksin[/quote]     vm nin ip sini aynı aralığa çekmek derken ? birde vm de bigbluebutton server açtım ve bu program ip'yi kendi otomatik veriyor setip komutları ile ayarlanabiliyor ama iç ip ayarını xampp'ta olan ip ilemi aynı vericem? mümkünse yapmam gerekenleri adım adım yazarsanı sevinirim inanın acemilik kötü bişey:) öğrenene kadar böyle:)        
  5. kesinlikle katılıyorum birisi a'dan z'ye adım adım anlatırsa çok güzel bir paylaşım olacağına inanıyorum.başta bişey bimiyordum 2 aydır sayfa hazırlamakla uğraştım  localde fakat dışarıya yayın yapmaya kalkınca orda tıkandım.vmware deki server düzgün çalışmasına rağmen dışardan sayfa bağlantısı yapınca içeriye ulaşamadım:) ordada tıkandım:)
  6. #Listen 12.34.56.78:80 Listen 80 bu şekilde listen 80 olarak görünüyor..#Listen 12.34.56.78:80 kısmınımı düzeltmem gerekli? yada tam Listen *:80 yıldız işaretide dahil tam bu şekildemi olması lazım?
  7. arkadaşlar win8 de vmware ile çalışan bir server programı yerelde xampp ile joomla sayfası yapıp yerelde çalıştırmayı başardım herşey düzgün fakat modemde bütün gerekli portları açmama rağmen dışardan ip ile giriş yaptığımda içeriye ulaşamıyorum.tılgın modem kullanıyorum.ayrıca ubuntu 10.04 lucid lts de aynı programı vmware olmadan yükleyebildim  herşey çalışıyor sorun yok ama dışardan içeriye giremiyorum gerekli porları yönlendirdim ama birşeyleri eksik yapıyorum çıldıracam 1 aydır çözüm bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.
  8. vmware bigbluebutton  ile hostingdeki joomlayı nasıl  birleştirebileceğim konusunda bana yardımcı olabilirsen hertürlü reklamını yaparım:) herşeyi denememe rağmen birtürlü bağlantı kuramadım:(
  9. online eğitim vermek için kullanıcam .öğrenciye görüntülü ders.biraz masraflı olucam ama bunların nasıl kurulacağı konusndada bilgi verirseniz sevinirim.
  10. arkadaşlar bir uzaktan eğitim sistemi LMS kurmak istiyorum e-lecta.wiziq gibi. bu konuda hazır program varmıdır? ve bu konu ile ilgili nasıl server kurarım. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  11. bilgisayarında yavaşlama olanlar bu fixi bi denesinler. http://www.mediafire.com/?k3qt1v7qbalag7s
  12. Hotfile,Rapidshare,Filesonic,Fileserve,Megaupload...vs premium link generator siteleri liste halinde sayfada verilmiştir.Buradaki listeler benim için baya faydalı olmuştur.Sizlerinde işine yaraması dileğiyle. http://world-leech.info/ tek yapmanız gereken liste halinde verilmiş linklere tıklamak ve reklam kısımları geliyor üstte skip ile geçip linkgenerator sayfasına ulaşmak.Kolaygelsin.
  13. j downloader 0.9.310 sürüm ve tıkır tıkır çalışıyor.bilgilerinize. .
  14. geçmiş olsun ölmüş o kart.yenisini almak için para ayarla bian önce
  15. benim bios award.dolayısıyla farklı program kullanıyoruz senle.
  16. arkadaşım sen ami tool'u çalıştırıyosun bu yüzden sende 0+2 seçeneği görünmüyor.sadece ssv,ssv2,ssv3 seçenekleri var.yazıya göre mydigitallife da ssv3 seçeneğini seçmen gerekiyor.
  17. msi boardlara ve birkaç board da özel mydigitallife sitesinde uzunca açıklamada ami ve award bioslar için sorunla karşılaşıldığında hangi seçenekler seçilmesi gerektiği verilmiş.daha önce gözden kaçırmışım o kısmı.
  18. arkadaşlar benim biosa delete tuşu ile erişememe problemim 0+2 seçeneğini seçtikten sonra düzelmiştir.başını sıkça derecede ağrıttığım istanbul82 arkadaşıma emeğinden dolayı ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
  19. yok dostum diğerleri bişe yapmaz sadece boot sector protection var o işi engelleyen.seninkinde başka bölümler altında başka bir şekilde yazılmış olabilir anakartın kitapçığına bir göz at istersen.msi boardların çoğunda bu seçeneği görmüştüm ben.
  20. yok dostum delete hp ilede çalışmadı.belki msi bordlar böyle bişey kabul etmiyor olabilir.emeğin ve sabrın için teşekkür ederim.gene aklına gelen bişey olursa msj atarsan sevinirim.teşekkürler.
  21. senin biosun ami bios.msi biosunda girdiğinde biryerde boot sector protection diye bir kısım var onu disable yapman lazım.
  22. arkadaşım kusurabakma gene başını ağrıtıcam ama gene delete tuşu çalışmıyor.biosa giriş yok.orjinal bios attım delete çalışıyor ama dell slic atınca bios girilmiyor.hp falanlamı denesek?
×
×
  • Create New...