Jump to content

acemininbiri

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

874 profile views

acemininbiri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Söylediğiniz programı kullanarak usb ye yazdırdım ancak daha kurmadım. Yalnız ben daha önce indirdiğim dosyayı rar dan çıkarıp rufus'a göstermeye çalışıyordum şimdi rarlı halıyle yazdırdı. Bakalım eski bir kasaya kurup deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. Ustam yardım ederseniz sevinirim. manjaro-xfce-17.1.4-stable-x86_64.iso dosyasını indirdim usb ye rufusla yazdırmak istiyorum ama iso görmüyor. ne yapmalıyım. saygılar.
  3. Köylü usta, verdiğin reg kaydını yapınca sorun çözüldü ayrıca sistemi yeniden başlattım tarih ve saat değişmedi yazı da değişmedi yardımların için teşekkür ederim.saygılar.
  4. Sağ alt köşedeki saati gösteren rakamların üzerine fareyi getirdiğimizde tarihi gösteren yazıda kutu biçiminde simgeler var rakamlar düzgün. Ayrıca reg kaydını sanırım notdefteri ile kaydedeceğiz ancak uzantısı ne idi hatırlamadım "reg" mi olacaktı?
  5.   Köylü Usta aynı sorunlara vereceğiniz cevabı bende bekliyorum. saygılar.
  6. Üstad herşeyi yapıyorum bir sorun yok gibi ancak çok yavaş.lite win7 cd sürümünün "windows is loading files" aşamasını geçemedi yaklaşık yarım saat oldu üçtebirine ancak geldi. Acaba eksik birşeymi yapıyorum ki? Ya da hızlı bir ayarımı var?
  7. [quote name='blue_life' date='11 August 2011 - 19:58 ' timestamp='1313092682' post='1061199'] Ismi Ghost Explorer! [color="#0000FF"][u][b]http://bluelife.zxq.net/Ghostexp.zip[/b][/u][/color] [/quote] Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Hemen yedekliyorum.Umarım başka arkadaşlarda yararlanır.
  8. [quote name='tutuklu8' date='11 August 2011 - 19:50 ' timestamp='1313092200' post='1061194'] bu istediğin biraz zor [/quote] yıllar önce kurup çalıştırmıştım adını unuttum. yakınlarda yine bir yerde gözüme çarpmıştı. umarım bir bilen yardımcı olur.
  9. Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dos ghost ile daha önce aldığım aldığım yedeği açıp içndekileri görmek ve oradan bazı şeyleri kopyalamak istiyorum. Böyle bir programı biliyorum ama şimdi ismini unuttum. İsmini ve varsa linkini yazarsanız sevinirim.saygılar.
×
×
  • Create New...