Jump to content

TORUNAGA

Üye
  • Posts

    487
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Eston

Recent Profile Visitors

1579 profile views

TORUNAGA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Benim aradığım Microsoft'un sitesinden indirilecek yer dostum, teşekkürler.
  2. Keyi bağlamayı denedim, kabul etmedi hesabımdan. Şöyle bir durum var, lanet sistem illa microsoft hesabı istedi kurulum bittikten sonra, kendi kişisel hesabımı bağladım, umarım keyde sıkıntı çıkartmaz. Üstad ben müdahele edilmemiş, orjinal sitemi arıyorum, burada o sistemleri alıp hackleyenler orjinali nereden buluyor onu öğrenmek istiyorum.
  3. Arkadaşlar selamlar, İş yerinin verdiği laptopa win 10 yükseltme yaptım, eski sistemde Microsoft Office Professional 2013 vardı, elimde key var ancak kurulumu indireceğim yeri bulamadım. bu ve bu adreslerde dolandım ama bulamadım nasıl indireceğimi. Orjinal Office Professional 2013 nereden indirilir, yardımcı olur musunuz?
  4. Çok teşekkür ederim, sorunum çözüldü.
  5. Çok teşekkür ederim, sistem 1701'e güncelledi sonrasında. Acaba diğer güncellemelerden sonra tekrar yakalanır mı?
  6. Rar şifresi için www.tnctr.com kabul edilmiyor, şifre mi değişti?
  7. Bu arada kullandığım sürüm 1511 miş.
  8. Lisans dosyası girsem işe yaramaz mı? Nasıl bir şey bu KMS VL?
  9. Herkese selam, İnternetten bulduğum bir Win 10 Pro MSDN sürümü bilgisayarıma kurdum, kurarken girdiğim lisans anahtarı daha sonradan kabul etmedi. Şu an etkinleştirilmemiş sürümü kullanıyorum. 1- Bu halde ne kadar kullanabilirim? Ne kadar süre sonra uyarı vermeye başlar? Uyarı verince ne olur, ekran mı kararır Win 7'deki gibi? 2- Bu ürünü nasıl aktive edebilirim? Gerçekten çok acil olarak öğrenmem lazım.
  10. Herkese selam, farkındayım konu için bu bölüm pek de uygun değil ancak kulaklık için daha uygun bir yer bulamadım.    Kulakiçi kulaklık almayı istiyorum, aradığım özellikler silikon uçlu olması, dış sesi kesmesi ve genel anlamda güzel müzik dinlememi sağlmasıdır. Kulaklık için 100 TL bütçe ayırdım. Kendim bulduğum modeller ise şunlar:    1- http://www.btsony.com/asp/product/3673/Sony-MDR-EX110AP-Mikrofonlu-Kulak-ici-Kulaklik-Beyaz   2- http://www.vatanbilgisayar.com/pioneerse-cl541r-kulakici-kulaklik-kirmizi.html   3- http://www.sonyasya.com/asp/product/647/Sony-MDR-AS400-Suya-Dayanikli-Sportif-Kulaklik   Bu kulaklıklardan 2. modeli almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz? Ayrıcan önereceğiniz model olursa önerilerinize açığım.
  11. O değil, sunucunun e-posta atmasını sağlayan yazılımdan bahsediyorum. Ayrıca Linux dağıtım yeri nedir yani? :)   Mesela Ubuntu için mail server kurulumunun anlatıldığı bir yer vereyim; https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-install-and-setup-postfix-on-ubuntu-12-04
  12. Mail server olarak ne kullandın? Ayrıca hangi dağıtım, Ubuntu mu ?
×
×
  • Create New...