Jump to content

TORUNAGA

Üye
  • Posts

    487
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TORUNAGA

  1. Benim aradığım Microsoft'un sitesinden indirilecek yer dostum, teşekkürler.
  2. Keyi bağlamayı denedim, kabul etmedi hesabımdan. Şöyle bir durum var, lanet sistem illa microsoft hesabı istedi kurulum bittikten sonra, kendi kişisel hesabımı bağladım, umarım keyde sıkıntı çıkartmaz. Üstad ben müdahele edilmemiş, orjinal sitemi arıyorum, burada o sistemleri alıp hackleyenler orjinali nereden buluyor onu öğrenmek istiyorum.
  3. Arkadaşlar selamlar, İş yerinin verdiği laptopa win 10 yükseltme yaptım, eski sistemde Microsoft Office Professional 2013 vardı, elimde key var ancak kurulumu indireceğim yeri bulamadım. bu ve bu adreslerde dolandım ama bulamadım nasıl indireceğimi. Orjinal Office Professional 2013 nereden indirilir, yardımcı olur musunuz?
  4. Çok teşekkür ederim, sorunum çözüldü.
  5. Çok teşekkür ederim, sistem 1701'e güncelledi sonrasında. Acaba diğer güncellemelerden sonra tekrar yakalanır mı?
  6. Rar şifresi için www.tnctr.com kabul edilmiyor, şifre mi değişti?
  7. Bu arada kullandığım sürüm 1511 miş.
  8. Lisans dosyası girsem işe yaramaz mı? Nasıl bir şey bu KMS VL?
  9. Herkese selam, İnternetten bulduğum bir Win 10 Pro MSDN sürümü bilgisayarıma kurdum, kurarken girdiğim lisans anahtarı daha sonradan kabul etmedi. Şu an etkinleştirilmemiş sürümü kullanıyorum. 1- Bu halde ne kadar kullanabilirim? Ne kadar süre sonra uyarı vermeye başlar? Uyarı verince ne olur, ekran mı kararır Win 7'deki gibi? 2- Bu ürünü nasıl aktive edebilirim? Gerçekten çok acil olarak öğrenmem lazım.
  10. Herkese selam, farkındayım konu için bu bölüm pek de uygun değil ancak kulaklık için daha uygun bir yer bulamadım.    Kulakiçi kulaklık almayı istiyorum, aradığım özellikler silikon uçlu olması, dış sesi kesmesi ve genel anlamda güzel müzik dinlememi sağlmasıdır. Kulaklık için 100 TL bütçe ayırdım. Kendim bulduğum modeller ise şunlar:    1- http://www.btsony.com/asp/product/3673/Sony-MDR-EX110AP-Mikrofonlu-Kulak-ici-Kulaklik-Beyaz   2- http://www.vatanbilgisayar.com/pioneerse-cl541r-kulakici-kulaklik-kirmizi.html   3- http://www.sonyasya.com/asp/product/647/Sony-MDR-AS400-Suya-Dayanikli-Sportif-Kulaklik   Bu kulaklıklardan 2. modeli almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz? Ayrıcan önereceğiniz model olursa önerilerinize açığım.
  11. O değil, sunucunun e-posta atmasını sağlayan yazılımdan bahsediyorum. Ayrıca Linux dağıtım yeri nedir yani? :)   Mesela Ubuntu için mail server kurulumunun anlatıldığı bir yer vereyim; https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-install-and-setup-postfix-on-ubuntu-12-04
  12. Mail server olarak ne kullandın? Ayrıca hangi dağıtım, Ubuntu mu ?
  13. Merhaba,   Bir arkadaşımın Packardbell Easy Note tj75 model bilgisayarına format atmışlar ve recovery alanı silinmiş. Elinde bunun imajı olan veya bulabileceğim yeri bilen biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.
  14. Kesinlikle Avast'ı öneriyorum.    Çok sık güncelleniyor. Başlangıç Taraması seçeneği var Sistem ve web kalkanları ayrı ayrı çalışıyor. Uzaktan yönetim seçeneği var, zor durumda başkası sizin bilgisayarınıza bağlanabilir. Yedek alma sistemi var. Şüpheli uygulmaları kendi alanında çalıştırıp sisteme virüs bulaşmasını engelleyebiliyor. Web arayüzünden hesaplar aracılığı ile sisteme kontrol hesabı veriyor Web tarayıcıalara entegre edilebiliyor, özellike reklam sitelerini durdurmakta çok başarılı. falan.   Ücretsiz olmasının getirdiği bir şey olarak reklamları rahatsız edebilir.
  15. @mephistooo2 bu etkinleştirmeden sonra güncelleme alabilir mi sistem?
  16. Bence üniversite sınavına gireceksen bırak yükseltmeyi falan kaldır bilgisayarı koy kutusuna, otur ders çalış, hazırlıkta sana yeni ve güzel bir bilgisayar alırlar, rahat rahat oynarsın istediğini ;)
  17. Medeniyet, felsefe tarzı derslerin ödev konularını gelip forumda yem atarak yaptırmamaktır ;)
  18. Bu yazının asıl kaynağı neresi? Eksik kalmış birçok yer var.
  19.   Keşke bu bilgileri forum ortamında paylaşsanız, çok daha faydalı olur. Google'dan bu konuyu bulan kişi sizinle özelden iletişime geçmeden sorununu çözebilir ve forum değer kazanmış olur.   O yüzden arkadaşın kurduğu gerekli eklentiler neler ve siz özelden nasıl yardımcı oldunuz, bunları da yazarsanız çok faydalı olur.
  20. Autocad için çok kasmana gerek yok, 3 gb ram centrino 2 işlemcide bile çalışıyor. Ha ama Katya falan uğraşacağım diyorsan bilemem.
  21. Okulunun rehberlik bölümü sana buradaki herkesden daha fazla yararlı olacaktır. Eğer o olmazsa git gir bir dershaneye oradaki rehberlikçiye sor, kimse geri çevirmez seni.
×
×
  • Create New...