Jump to content

barisyonal

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by barisyonal

  1. Arkadaşlar merhaba, Monster Tulpar T20.4 17,3" bilgisayarım var. Oyun oynarken çok ısınıyor. Ayrıca sehpa/stand olarak da kullanıyorum. Mevcutta aşağıdaki linkte bulunan soğutucu var ancak verim alamıyorum. Önerebileceğiniz çok pahalı olmayan stand olma özelliği olan ve 17,3" uyumlu bir soğutucu var mı? Teşekkürler. Mevcutta bende olan: https://www.trendyol.com/tx/acnbred-red-alert-6-led-fanli-dijital-fan-kontrolculu-yukseklik-ayarli-sogutucu-p-3580886?boutiqueId=61&merchantId=107520
  2. barisyonal

    Google

    Aynı durum bende de var.
  3. Avis kardeşim, Burada trollük bir durum yok. Bilmediğim bir alan hakkında soru sordum. İstersen özelden saat tarih damgalı fotoları gönderebilirim. Zaten ben öğrenmek istediğimi öğrendim. Ortak kanı mining yapıldığı yönünde. Herkese teşekkür ederim.
  4. Patron böyle şeyleri sevmez. Bilgiişlemci yapmış saklamasından belli yoksa gizlemezdi.
  5. Bende ona çok benzettim. Aradaki kırmızı kartlar ekran kartına çok benziyor. Ama emin olmam lazım.
  6. Arkadaşlar merhaba, işyerimde çalışırken kimsenin girmediği bir depoda böyle bir sistem buldum. Koliler ile gizlenmiş. Klima tapa gaz açık içeride kimse olmadığı halde buz gibi. Ara ara sistemin fanları turboya geçip son hız dönüyor, sonra tekrar normal devrine geliyor. Henüz kimse ile paylaşmadım. Yuva içerisindekiler de sanki ekran kartı gibi:) Sizin görüşünüz nedir? Teşekkür ederim.
  7. Belki de sisteminizde sağlam bir virüs var. Antivirüs bunu yakalayamıyor.
  8. https://qsurvey.mozilla.com/s3/FirefoxInput/ braı dener misin?
  9. farklı bilgisayarda denersen muhtemelen çalıştığını göreceksin bazen bendede oluyordu bir aralar. Sanırım işletim sistemindeki bir sıkıntıdan oluyor.
  10.     Sürücüleri internetten kontrol edeceği için evet gerekli.
  11. arkadaşlar btk başkanı yaklaşık bir ay önce açıklama yaptı. Hazırlıklar yetişmediği için bu çalışma kasım ayına ertelendi bilgilerinize...
×
×
  • Create New...