Jump to content

loiveyoaeu

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by loiveyoaeu

  1. Eğer türkçe yama yapıyorsanız, kesinlikle ve kesinlikle yamasını yaptığınız programın anasayfasından yapımcısına belirtin ki sonraki çıkacak sürümlerde tekrar türkçe yama yapmaya gerek duymayın. Zaten bir yama yapmak açıkçası eziyettir. Bunu yapan bilir. smile.gif Ayrıca bu şekilde yaparsanız tüm Türkiye kullanabilecek. Kimisi isminizi duyacak, görecek sizle görüşmek isteyecek. Bundan emin olabilirsiniz.

    Geçen gün wise registery cleaner yazılımı ile tanıştım. Açtığımda dillerden hepsini gördüm bir türkçe bulamadım. Gerçekten sinirlendim ve yaması için sitesini ziyaret ederek türkçe yama yapma isteğinde bulundum ve kabul görüldü. Gereken düzenleme dosyasını ve düzenlemeyi yapacak programı verdiler. Ve verdikleri bu düzenleme yazılımı gerçekten çok hoşuma gitti. Aşağıda gönderdiğim mail ve aldığım cevabın resimlerini ve verdikleri dosyayı sizlerle paylaştım. Yamanın büyük bir bölümünü bitirdim. Bugün nasip olursa, Allah'ın izniyle turkish.ini dosyasını teslim edeceğim.


    Ayrıca küçük bir öneri belirtmek istiyorum.
    Diyelim ki yapımcısına mail attınız ve onaylandı size dosyalar verildi. O dosyayı burada paylaşarak (Code tag içersinde) herkesin katkıda bulunması çok iyi olacaktır. Bu öneriyi gerçekten dikkate almanızı öneririm. Herkesin bu çağrıma kulak vermesini ve uygulaması gerektiğini önemle vurgulamaktayım
    ....

    Ben artık şu Tnc'de bir takım kurma kanaatindeyim. Gerçek bir takım.

    1949.jpg

    2030.jpg
    Yukarıdaki resimde gösterilen dosyaları aşağıdan indirebilirsiniz.
    http://www.4shared.com/file/U70-H8Cc/Kardan_Yklenenler.html
    Toplam boyut: 405 kb

    kardes bendede baya translator lık war ben waarım oyle islere

  2. Windows 7 için bir anlatım ama windows 8 içinde mantık aynı olabilir kanımca.

     

     

     

    Bilgisayarı Windows 7 DVD'sinden yada WinRE CD'sinden başlatarak Başlangıç Onarımı'nı çalıştırın.


     Başlangıç Onarımı bittikten sonra size bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyip istemediğiniz zorulacak. Evet deyin, bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.

     

    Eğer sorun çözülmedi ise aşağıdaki adıma geçin.

     

     

     

    article_separator.png


     Komut İstemcisi'ni çalıştırın.

     

     

     

    sshot-22.png



     Komutİstemcisi'ne c: yazın ve Enter'a basın. (Windows 7, C dışında bir bölüntüde kurulu ise C yerine o bölüntünün harfini yazın) Ardından alttaki komutları her satırdan sonra Enter'a basarak girin;

     

     

     

    • cd boot
    • bootrec /FixMbr
    • bootrec /FixBoot
    • bootrec /RebuildBcd

     

     

    enpedi-13-00-36.png



    İşlem tamamlandığında Komut İstemcisi'ni kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

    eywallah deniyeyim

  3. Merhaba arkadaslar.Ben harici hdd den pc ye format attım.Harici yi Bilgisayarı yönet - Disk yönetimi sekmesinden harici harddiskimi Bölümü etkin olarak işaretle dedim we güzelce formatımı attım.Lakin harici disk bilgisayara baglı oldugu surece Bootmgr is missin Press ctrl+alt+del to restart hatası weriyor.Boot ayarlarımda otomatik boot gormeyi deactive yapamıyorum.sadece sıraya sokabiliyorum hdd-floppy-cd-dvd vs. bilgisayarım dell n5110.win8 x64 kullanıyrum.tesekkurler.

×
×
  • Create New...