Jump to content

sezgin91

Üye
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sezgin91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. Gereksiz şeylerin olmadığı güzel bir sistem olmuş elinize sağlık.
  2. Windows güncellemelerini alacak mı acaba bu çalışmanız?
  3. Taşınabilir diskleri usb güvenli kaldır dediğimizde çalışmaya devam ediyor yani ışığı yanıp sönmüyor araştırdım hakikaten böyle bir şey varmış Windows 7 de, windows 10 yada 8.1 de böyle olmuyor kendi bilgisayarımda denedim, Sp1 den sonra bu sorun ortaya çıkmış düz Windows 7 de bu sorun yokmuş bunu fark edeniniz var mı?
  4. Metro ekranın gelmesini seviyorum ben açıkcası , xbox oyun konsolunu hatırlatıyor bence, bilgisayar açılışında görmek güzel ben sevenlerdenim win 8.1 candır
  5. Embedded Industry Pro sürümünü kullanıyordum uzun zamandır ama sistemin bir noktadan sonra bazı şeyler düzgün çalışmaması ve bazı programların da düzgün çalışmaması nedeni ile Pro Sürümüne tekrar dönüş yaptım, bence Pro sürümü en yerine oturmuş düzgün çalışan sürüm, sadece bakımı kapatıyorum ara ara çalışıyordu, net framawork 4.8 i kurmadım şimdilik daha önceki deneyimlerimden birazcık bilgisayarı hantallaştırdığını düşünüyorum, buradaki sürümü şuan kullanıyorum gayet güzel akıcı çalışıyor, uzun zamandır aradığım akıcılığı bu sürümde yakaladım belki de net framework 4.8 den dolayı yada bazı yüklü olmayan güncellemelerden dolayı olabilir, paylaşım için teşekkürler.
  6. Windows 10 un yıllardır özellikle ugun fiyatlı laptoplarda ki disk kullanımı sorunlarından çok çekmiş biriyim, laptoplarda mekanik disk varsa disk kullanımı %100 e vuruyor ve yapmak istediğiniz işlemleri bile yapamıyorsunuz, ssd bir nebze rahatlatıyor.
  7. DirectX 12 sürümü destekleniyor mu bu sürümde?
  8. taşınabilir diskler windows 7 de uykuya geçmiyor bir türlü hep ışığı yanıyor windows 8 ve 10 da bu sorun yok, bu nedendir?
  9. şuan kullanıyorum müthiş rahat çalışan bir sistem
  10. Microsoft un gereksiz güncellemeleri çıkarıldımı telemetri vs.?
  11. son gelen güncellemeyle yoğun disk kullanımını düzeltmişlerdir diye umuyordum yine hayal kırıklığı
  12. bende bir 5 dakka bekliyorum açılışta yapacak birşey yok . Win8.1 10 a göre daha iyi çalışıyor birkaç ufak şeyi kapattıktan sonra win8.1 en iyisi, internette 8.1 ile ilgili nelerin kapatılması gerektiğini bulursun birkaç ufak şey. 8.1 kullanmanı tavsiye ederim, win10 a göre daha seri çalışıyor tabi gereksiz güncellemeleri falan yükleme.
  13. güncel sistemler paylaştığınız için teşekkürler, - KB3035583- KB3044374- KB3068708- KB3080149- KB3123862 bu gereksiz güncellemeler dahil mi çıkardınız mı? bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler.
×
×
  • Create New...