Jump to content

600

Üye
  • Posts

    275
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2187 profile views

600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Evet lua dilini kullanan script dili. Delphi için "Bellekleyemediği üst düzey rakamlar var." derken neyi kasteddiniz acaba ? Biraz açar mısınız burayı merak ettim.
  2. Neden Delphi değilde C# ?

    1. Show previous comments  5 more
    2. JohnnyBravo

      JohnnyBravo

      Yönetim uzun zamandır programlama bölümlerinin açılması için düşünmekte idaresi ve çeşitliligi anlaşılabilirligi için çaba sarfetmekte bu çaba çerçevesinde programlama bölümünde başlangıç olarak c#'ı uygun görmüşler ancak böyle kalacak değil

    3. KintaRo

      KintaRo

      Eğer seni yanlış anlamışsam düzelteyim; C#'ı tercih etmemin sebebi etrafımdaki insanlar c# bildiği için daha kolay yardım almam, türkçe ve ingilizce sınırsız döküman, video, ayrıca asp.NET

    4. JohnnyBravo

      JohnnyBravo

      zaman ve zemin müsait oldukça diğer diller içinde saglam kaynaklar paylaşılacaktır.önemli olan konuyu açmak değil isabetli olmasını saglamaktır yönetimin amacıda kanımca budur

  3. Neden Delphi değilde C# ?

  4.   Arkadaşa delphi önermek lazım :lol:  VCL'yi görsün ams'nin yüzüne bakmaz heralde :D
  5.       bu paketi denediniz mi multilanguage destekli mi acaba ? sistem dili farkeder mi yani
  6.   Kintaro hocam, kategori için fikrimi belirtmek istiyorum. .ini dosyasında şablon olarak göstereyim söylemek istediklerimi,   [Sistem] color=kırmızı 1=winrar.exe 2=gomplayer.exe 3=firefox.exe   [Multimedia] color=sarı 1=winrar.exe 2=gomplayer.exe 3=firefox.exe   Listviewde kategori ismini ayrı bir sutünda gösterilse ve/veya renk ile belli edilse diye düşündüm.Hem ayrı ayrı klasör veya grup açıp kapama derdi olmaz.   + özellik olarak; programlar klasörünü açılışta tarayıp programları eklese daha hızlı program ekleme olmaz mı ?
  7. Trance

    1. 600

      600

      Avernus - Sirya (Orjinal Mix)

    2. 600

      600

      Avernus - Late Fall (Orjinal Mix)

  8. browser yapmak. sana tavsiye direk delphi den gir olaya sıfırdan başla. inan delphi nin komponentleri bile yeter sana. bsalsa webbrowser komponent gibi. üstelik delphi(pascal) native bi dildir.performasına c# yaklaşamaz.delphi runtime dosyası veya framework filan gerekmez. açarsın çalışır. c# ın hantallığından, frameworkunden uzak dur. ne kadar artısı olursa olsun.   edit: kusura bakma c# yerden yere vurmuş gibi oldum.
  9. gerçekten yazık.yidiği öldür ama hakkını yeme. burda  paylaşılan bilgileri başka kaç tane site paylaşıyor adam gibi. kopyala yapıştır yaparak herkes paylaşım yapar. bu sitede emek harcayarak onca bilgi öğretiliyor. konuların görüntülenme sayılarına bazen bakın arada sırada uçmuş gitmiş. eleştirsinler zorlarına mı gitmiş. kendileri kime ne verebilmiş bugüne kadar kaç insana karşılıksız 3 5 bişey öğretmişler. daha paylaşılan programlardan bahsetmedim bile. başkaları gibi kendine saklamıyorlar bilgilerini ondan mı eleştriyorlar. pek aktif sayılmasamda paylaşım yapmasamda hatırladığım ne üyeler var bu sitede döktürüyor adamlar.su dökemezler ellerine.
  10. Limit yok filmi ile aynı tür olmasa da Hangover'ı izlemediysen izle.
  11. Evanescence - Made Of Stone (Underworld)

  12. HDD Low Level Format Tool 4.25 http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml
  13. Bunu denedin mi ? http://www.softpedia.com/progDownload/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool-Download-123786.html
  14. Bir Devrin Sonu

  15. önce sana bir site adresi vereyim http://www.notebook4game.com [b] ekran kartları için[/b] sayfanın sağında kartın sınıfı var.gt525 3.sınıf http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html veya google da Comparison of Laptop Graphics Cards arattırabilirsin. [b] oyunlardaki fps değerleri için[/b] http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html veya ekran kartını notebookcheck.net te arattır sayfanın aşağısına doğru oyunlardaki fps değerleri var. işlemciyi intel alırsan 3. nesil Ivy Bridge olmasına dikkat et.yeni teknolojiyi almak varken neden eskisine para veresin ki. pcdepoda sol menude Ivy Bridge notebook yazıyor. [b]İşlemcinin Ivy Bridge olduğu nasıl anlaşılır?[/b] Intel, ürünlerini farklılaştırmak için Ivy Bridge serisinde Core i7 3xxx şeklinde bir kullanıma gitti. Böylece işlemcilerin önündeki 3 numarası ile üçüncü nesil Intel Core işlemcilerin de vurgusunu yapmış oldu. [u]Intel, Ivy Bridge’li işlemcilerin Sandy Bridge’lere göre çok daha fazla bir şekilde piyasaya yayılacağını söylüyor. Yani Sandy Bridge’ler piyasadan aniden çekilecek anlamını çıkarmalıyız. Tabi stokların bitmesini beklemek gibi ticari hamlelere de saygı duyarak.[/u] alıntı:pcextra.com ram konusunda yüksek boyutlara değilde max. ram ne kadar daha önemli değil mi sence ilerde yükseltebilirsin rami. bu konularda pek profesyonel olmasamda elimden geldiğince bişeyler yazamaya çalıştım.
×
×
  • Create New...