Jump to content

beyhano

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by beyhano

  1. [quote name='ßuRak2677' date='26 June 2010 - 19:23 ' timestamp='1277580188' post='837912'] Arkadaşlar Bigisayarınız açılırken işletim sistemi ekranında * Daha Önceki Windows Sürümü * Sizin Sisteminiz (Örn:Win7) yazıyorsa ve direkt olarak sistem başlamadığı için ve sistemi sizin seçmeniz gerektiği için bu sizi sıkmış olabilir. Bu adımda PC mizi açıyoruz. Başlat > Arama Ekranı > Cmd yazıyoruz ve Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz. bcdedit.exe /delete {ntldr} yazıp sistemi yeniden başlatıyoruz ve artık sormuyor bu kadar basit <img src="http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif" style="vertical-align:middle" emoid="" border="0" alt="biggrin.gif" /> Bu olay benımde basıma geldı nerdeyse format atıcaktım bu sekılde cozdum bunuda ben buldum internette işletim sistemını sıl dıye anlatıyordu bende eski sürümü sil e gore ayarladım .. [/quote] Aslına bakarsanız komut tam olarak o değil. Ya atladınız ya da alıntı yaptınız biryerden. CMD ye girdikten sonra yazılacak komut " bcdedit.exe /f /delete {ntldr} " .
  2. Selamlar sanırım ilk isteğim olucak İstediğim şey Acronis True Image Home 2011 ile Windows üzerinden İmaj alımı ve bu imajın geri yüklenmesi. Daha açıcak olursam Örneğin 50 PC var elimde aynı Configurasyona sahip 1tanesine tüm programlarımı ve ince ayalrarımı yapıp digerlerine clonlamak istiyorum XP de bunu sorunsuz olarak yapabiliyorum Acronis ile çok hızlı ve çok kolay. Diğer pclerin Harddisklerini ana pc ye baglayarak imajları yüklüyebiliyorum fakat Win7 de bunu yapamadım bir püf noktası varmıdır yoksa Win7nin kendi imaj olayı ile eziyet çekmeye devammı etmeliyim . Şimdiden Teşekkürler.
  3. allahını seven bir arkadaş indirenlerden biri lütfen rapid e uplayın şunu ( konu açan vatandaşa demiyorum rapidle sorunu var sanırım )
×
×
  • Create New...