Jump to content

isnes

Üye
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

1482 profile views

isnes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. dll.fix dosyalarını idm klasörüne mi atacağız, anlayamadım vallahi..
  2. Maalesef yine olmadı, ofis 2010 yükleyip geçtim
  3. Aynen bahsini ettiğiniz bu durum devam etmekte.
  4. "Limit of login attempts exceeded for your account. It has been temporarily locked. To restore access follow the link has been sent to your email. If you haven't got this email, use this link." şeklinde bir uyarı alıyorum, bir yerde okumuştum ama şimdi aklıma getiremedim. Burada sorun ilgili dosyanın o linkten çok sayıda indirilmesinden mi yoksa benim mi limit aşımımdan kaynaklanıyor arkadaşlar, üstadlar. Konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Cümleten sevgiler.   Not: Üstad çalışmanızın önceki versiyonunu halen kullanan biri olarak çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık efendim...
  5. Arkadaşlar, çeşitli forumlarda özellikle 2.el başlıklarında ve alışveriş sitelerinde(GG, Sahibinden, Sanalpazar gibi) "evkur'dan alınma, jelatini üstünde, sıfır ürün" ibareleriyle dolandırıcılar tarafından yüzlerce telefon satılmaktadır. Bu ürünler taahhütle alınıp(senet, sepet vs..) faturalarının üzerinde "Ödemesi tamamlanmazsa ürün kullanıma kapatılır" ibaresi bulunmaktadır. Evkur ibaresi gördüğünüz yerlere, başlıklara, ilanlara sakın ama sakın uğramayın, görmezden gelip geçin. Bu konuyu da mümkünse tüm akraba, arkadaş, hatta benim gibi öğrencilerinizle falan paylaşın, herkes bilsin bunların gerçek yüzünü. Evkur mağdurlarına da ayriyetten "Geçmiş Olsun" diliyorum.
  6. 64bit de çalışmıyor nedense, sanki eskiden yüklemede sorunum olmuyordu ama bunun sebebini anlayamadım açıkçası
  7. http://www.facebook.com/akitgazetemiz

    HEDEFİMİZ:

    İnsanları doğru bir şekilde bilgilendirmek;

    Hakk'ın ve halkın sesi olmak;

    Zalime karşı mazlumun yanında olmak;

    Özgürlüğü savunmak;

    Dine Hizmet etmek, Hakk'tan yana olmak;

    Cesur ve ilkeli yayınlarla yalancılar...

  8. İkinizinde emeğine sağlık, üşenipte yapmadığımdan ihtiyacım olan birşeyi karşılamış oldum. Teşekkür ederim, sizler gibi paylaşımcı arkadaşlar hiç bitmesin, nankörlük yapanlar siz kıymetli kardeşlerimizin önünü tıkamasın inşallah.
  9. çıktığı ilk günden beri keyscrambler free kullanıyorum. şimdilik sıkıntı yaşamadım. özellikle banka işlemlerinde koruyucu olduğunainanmak istiyorum.
  10. Ben o adresten google translate ve arkadaşımın yardımıya biosu edindim kardeş. Biraz gayret göstermen gerekecek. Olaya çok vakıf olmadığımdan sana yardımım hem riskli hem de sınırlı olacaktır. Bir arkadaşım var, msn'den yazıp yardım istedim, online olduğunda sorununu çözüp ubrdan da yazacağım inşallah.
  11. Sağol babam, teşekkür ederim. Bu sertifika olayında link verebilirmisin peki, yani ilk mesajdaki sertifikalardan mı yararlanayım yoksa şunu indir dediğin bir sertifika var mı? Tekrar teşekkürler
  12. Babam, öncelikle biosunun modelini öğrenmen lazım. Bir arkadaşımdan casperın anakartlarını üreten şirketin adresini ve ordan da biosunu temin ettim. http://www.bios.net.cn/ sitesinden google translate kullanarak edindiğim biosu http://hotfile.com/dl/58940093/d9d3fc7/casper.rar.html adresinden indirebileceğin klasördeki araç ile modladım. Sonrasında ise geriye sadece sertifika yüklemek kaldı(en kolay bölümü de bu zaten) Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  13. Sevgili istanbul82, senin yönlendirmelerin sayesinde casper nirvana cn-tkp8600A model laptopumun bios modlama olayını başarmıştım. O gün bugündür çok rahatım, tekrar teşekkür ediyorum. Bir arkadaşım kızına SONY VAIO VPCM12M1E/W model laptop almış ve benden yardım istiyor. mydigitallife'dan baktım ancak bir türlü bulamadım. Bunun biosunun modlanmışı mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bu konuda yardımını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar dilerim. Orjinal Bios: http://hotfile.com/dl/58937726/9b001c1/EP0000225555.exe.html
  14. kardes pm lerde sornun var ben cep numaramı buradan verıyorum : 0506 711 53 37

  15. Turkcell 1200 dakika 35TL kullanıcısıyım ve çok memnunum. 2010 yılı sonunda 90TL olacağını duydum ve müşteri hizmetlerini arayıp durumdan emin olmak istedim. Henüz böyle bir durum olmadığını ancak yıl sonunda bütün tarifelerin değişeceğini ve bu yüzden Aralık ayının son günlerinde arayarak durumumu netleştirmemi ve dilerse ayrılıp ayrılmama kararının bana ait olduğunu söyleyip beni çok güzel bir şekilde bilgilendirdi. Keşke bu tarife ömür boyu devam etseydi, şimdiden sene sonu ne yapacağımı kara kara düşünmeye başladım.
×
×
  • Create New...