Jump to content

BuqRaHan

Üye
  • Posts

    491
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BuqRaHan

  1. Merhaba ben bu oyunu kurmaya çalışıyorum fakat  etkinleştirmek için serial numarasını girmeden önce takılıp kalıyor ve oyunu tekrar açmaya çalıştığım zaman  ''Another instance is already running'' şeklinde uyarı alıyorum ve bir türlü oyunu başlatamıyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz ?
  2. Uzun bir süreden sonra tekrardan TNCTR :)

    1. Cyph3r

      Cyph3r

      hg. üstad

    2. Makifo

      Makifo

      Hoş geldiniz

  3. Programın kurulumunu hdd içine mi kuruyoruz yoksa pc ye mi kuracağız ? Daha önce kullandınız mı ?
  4. Merhaba arkadaşlar Toshiba Hdd kullanıyorum. Harici hard diskimin içerisinde özel resimlerim, belgelerim, müziklerim vs. bulunmaktadır. Bu harici hdd yi şifrelemek istiyorum ve şifresini bilmeyenler, başka bir bilgisayara takıldığı zaman hdd yi açabilmek için şifre panelinin açılarak şifre girilmesini istiyorum. Bu işlevi yapabilecek olan önerebileceğiniz Hdd şifreleme programı var mı ? Not: Türkçe olması daha çok işime yarayacaktır. Saygılarımla...
  5. Uzun bir süreden sonra tekrardan TNCTR :)

    1. casper0007

      casper0007

      :)tahir olmakta kolay deil zohre olmakta

    2. coolvars

      coolvars

      bu avatarı biyerde gordum ama

  6. Sunumda Enterprise'nin de olduğunu gösteriyor fakat indirdim kurmaya çalışırken Enterprisenin olmadığını fark ettim. Sizden ricam sunumu tekrardan düzenler misiniz ? Ben sırf Enterprise 64 Bit için indirdim bu işletim sistemini. Benim gibi aynı yanılgıya düşmesin diğer arkadaşlar. Emeğinize sağlık yinede.
  7. Edit: Hepsini indirmeye başladım. Enterprise sürümünün 64 bitinin olması çok güzel oldu. Emeğinize sağlık.
  8. Recover My Files, R-Studio, IObit, Recuva, testdisk programlarını aynı anda çalıştırdım hepsi tarama yapıyor ama nafile hiçbirisi resimleri bulamadı. Hdd yi biçimlendirip sistem yüklemiştim. Bilgisayarıma girdiğim zaman Hdd yi çok rahat açabiliyorum ve işletim sistemini çok rahat görüyor. [img]http://i48.tinypic.com/2vcc9kn.jpg[/img]
  9. [quote name='STAN' timestamp='1345922742' post='1234242'] R-Studuo [/quote] Şu an R-Studio ve My File Recovery ve Advandet System Care ile veri kurtarmaya çalışıyorum. R-Studio halen % 0 da 1 saatten fazla oldu ama üst tarafta ilerleme oluyor.
  10. Merhaba arkadaşlar. Laptopum hdd yi okumuyordu sürekli donup kalıyordu bazı zamanlarda lapto açılmıyordu bende hdd yi değiştirdim. Gel gelelim hdd nin içinde resim arşivim ve müzik arşivimi kurtarıp yeni hdd nin içine atmam gerekiyor. İşin kötü tarafı eski hdd yi tamamen biçimlendirdim tüm veriler gitti sadece işletim sisteminin dosyaları (C kısmı) görünüyor. Biliyorum dosyaları geri getirebilirim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı ? Önerebileceğiniz proğram ( Türkçe olması benim için daha iyi olacaktır) var mı ? HDD nin boyutu 237 GB civarında birşey. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
  11. Kesinlikle Golf 4 derim. Hondalar çok fazla yakıyor. Vw Bora güzeldir ama bana biraz hantal bir araba gibi geliyor. Yeni kasa opelleri kullandım ama eski model opelleri hiç bilmiyorum. Golflerinde yakıtı fazladır tüp taktırırsan hiçbir sıkıntı kalmaz.
    1. umd

      umd

      2 haziran öncesinde satın alanlar bu kampanyadan yararlanamıyor sanırım =(

    2. BuqRaHan

      BuqRaHan

      Ben Şubatta almıştım. Nereden satın alabilirim acaba bunu.

  12. [quote name='mehmetali00' date='08 May 2012 - 20:38 ' timestamp='1336498717' post='1198398'] arabada 1 numara Japon 2 numara Alman derim sahsen bunlardan baskasina binmem. imkaniniz varsa ki 40.000 i gozden cikarmissiniz neden Honda Civic ya da Toyota Corolla dusunmuyorsunuz?? veya Mazda 3 5 veya 6??? [/quote] Honda Cıvıc motoru çok sağlamdır fakat o araçların yakıtı çok fazla.
  13. Havataş'ın araçları sadece Taksim Cumhuriyet caddesi üzerinden kalkıyor. Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanına gidiyor. En güzeli Esenler otogarında inmesidir. Alibeyköyde veya başka bir yerde inerse daha zor durumda kalır. Valizleri indir bindir derken vs. Ayrıca Alibeyköyde vs. inse bile otobüs yazaneleri Gümüşsuyu İnönü caddesinde oradan oraya valizleri taşıyamaz çok mağdur olur. Taksiye binmek istese kısa mesafe olduğu için taksiler almaz. En güzeli Esenler Otogarında inip eşya taşıyanlardan yardım istemektir.
  14. [quote name='vatan71' date='07 May 2012 - 14:52 ' timestamp='1336391539' post='1197735'] Arkadaşlar Araba kampanyaları ile siteleri gezinirken yeni bir araba cehevrolet aveo dizel 1.3 95 beygir keşfettim. Bu araba nasıl fiyatı 40.000 bin. Hakkında bilgisi olan varmı? yada 3-4 yaşında bi jetta mı, sıfır aveo dizel 1.3 95 beygir mi? almak mantıklı olur... Yorumlarınızı bekliyorum... [/quote] Üstaf Chevrolet Aveolar otomatik vites ve şanzımanlarında sorun oluyor. Aveo ve Cruze den uzak dur. Bende şuan 2007 model Focus var herşeyi full. Geçen 31,000 verdiler vermedim. Anladığım kadarıyla siz aile arabası arıyorsunuz. Sizin için en güzeli 2006 2007 model Passat almanızdır. Passat ile Jetta arasında hiçbir fark yoktur. Tek farkı dizayn farkıdır motorları vs. herşeyi aynıdır. Passat Jettaya göre daha oturaklı ve daha ağır( ağırdan kastım tonaj anlamında değildir, görsellik anlamında).
  15. Kardeş ben Linea'nın Multijetine de bindim beş kuruş etmez bu araba. Motor ile ön tampon arasında öyle bir boşluk var ki yatacak yer bulamadığın zaman gir o boşluğa orada uyu. Jetta ile Linea'yı kıyasladığına göre (kusura bakma) arabadan anlamıyorsun demektir. Linea ile bir rampaya tırman + klimayı aç ve 2. viteste o şekilde rampayı çıkmaya çalış bakalım araba nasıl boğulacaktır görürsün. Sana tavsiyem 40000 Tl paran var ise 2007 2008 Passat al keyfine bak derim. Saygılarımla.
  16. Gerçekten arkadaşlara katılıyorum. Partlara bölmesini bilmeyen, resimleri nereye ekleyeceğini bilmeyen, sunumu nasıl yapacağını bilmeyen birisi nasıl işletim sistemi modifiye edebiliyor ? Çok merak ediyorum.
  17. Çoğu arkadaşımız hatayı eğitim sisteminde arıyor. Peki size bir soru sorayım diğer 0 almayan öğrenciler farklı bir eğitim sisteminden mi gelip bu sınava giriyorlar. Bence en büyük hatayı öğrenciler de aramak lazım. Neden diye soracak olursanız; Bir atasözümüz vardır: ''Namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz.''diye. Öğrenci birşeyleri başarmak istemez se istersen okulun tek öğrencisi olsun, tüm öğretmenler ona odaklansın yine birşeyi değiştirmez. Önemli olan öğrencidir. Tabiri caiz ise ağlamayan bebeye meme yok. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Atasözleriyle yazıp durdum ama atalarımız da boşuna söylememiş sözleri. Cuuuuk diye oturu vermiş.
  18. [quote name='babaokan' date='27 April 2012 - 17:44 ' timestamp='1335537877' post='1193181'] iyide kardeşim bundan bizene onu ttnet ciye sor bizi ilgidrmezki [/quote] Hiç aldırış etmeyin her yerde çıkar bir iki tane böylesi. Uzaydan misafir olarak geldi bunlar. Messi'yi tanıyon mu bea
  19. Dediğiniz gibi yapıyorum fakat başlat butonunun yanına yerleştiremedim. Sağ tarafta TR simgesinin yanında kaldı. GÖrev Çubuğunun kilidini kaldırmama rağmen yerini değiştiremedim.
  20. Merhaba arkadaşlar öncelikle bu başlığı nereye açacağıma baktım fakat kanaat getiremedim. Yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayınız konuyu ilgili başlığa taşırsanız çok memnun olurum. Benim sizlerden istediğim aşağıdaki resimde Başlat Butonunun yanındaki ve sağ alt köşede saatin yanındaki yazıyı nasıl yapabilirim. Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir konu anlatımı yapılmıştı ama Google amcamıza da sordum o yardımcı olamadı. Sizlerden ricam bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi ? Saygılarımla... [spoiler][img]http://g1204.hizliresim.com/w/c/4b7py.jpg[/img][/spoiler]
  21. [quote name='chalse' date='11 April 2012 - 15:53 ' timestamp='1334148836' post='1184831'] Daha Düne Kadar Bilmiyordum şu 'Rainmeter' işini ) 1 Günlük Araştırmadan sonraki masaüstüm [spoiler][img]http://g1204.hizliresim.com/w/c/4b7py.jpg[/img][/spoiler] [/quote] Başlat menüsünün yanına ve saatin yanına o yazıyı nasıl yazdığınızı söyleyebilir misiniz ? Saygılarımla..
×
×
  • Create New...