Jump to content

RATTLER

Banned
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RATTLER

  1. 2009 ve öncesi versiyonlar Norton'dan nefret ederdim ama 2010 sürümünden beri kullanıyorum,şuan Norton 360 yüklü ve müthiş diyebilirim.Bence piyasadaki en hafif ve güçlü tam tekmil koruma onda.
  2. RATTLER

    Donma

    Sorun Asus anakartın ram seçmesinde.Aslında donanımsal bir sorun yok Asus anakartlar her ramle stabil çalışmaz.Öncelikle ramleri farklı slotlara takarak deneyin.O da olmazsa başka ram ile deneyin.Sorun dediğim şekilde bir uyumsuzlukta ise ya anakartı ya da ramleri değiştireceksin.
  3. [quote name='kedice' date='20 April 2011 - 15:00 ' timestamp='1303300817' post='995926'] kimi kandırıyosunuz kuzum ? [/quote] Sizi kuzu kuzu kandıranlardan alışımışsınız siz kandırılmaya ve herkesi onlar gibi sanıyorsunuz. Ayıp ya,okumadan yorum yapıyorsunuz, siz harbi sürünün parçası olmuşsunuz.
  4. Helal olsun, kendi hakkını bilip savunabilenlere selam olsun.Destekçiniz.
  5. Hocam ben de diyorum ki boş yere gömmeye çalışma sp1 i zaten Mictosoftun orjinal SP1 li Windows 7 leri var piyasada onları kullan.
  6. Büyük ihtimalle kurulum dosyaları hatalı ya da dosyalarda sıkıntı var mount ederken problem çıktığı ve gimagex bazı dosyaları mount etmiş olduğu için RT7 o dosyaları unmount et yani toparla diyor.Toparlanamadığı için de haliyel o hatayı veriyor. Bu pek karşılaşılan bir sorun değilidr ama bir kez karşılaşmıştım.Şimdi sen oluşturduğun dosyaları da silmek istesen de silemeyeceksin çünkü kullanılıyor olacaklar.Yapman gereken oluşturduğun dosyaarı bir şekilde silmen ve işlemleri en başından temiz bir Win 7 ile yapman.Bu arada sitede zaten orjinal Windows 7 SP1 var bence alın onu kullanın.
  7. Maddi durumun iyi ise OCZ, ikisi arasında ise kesinlikle Kingston.Özellikle ddr3 ramler konusunda dikkat edeceğin konu anakartın.Eğer anakartın Asus ise sadece ve sadece Kingston al çünkü lanet Asus ram seçer göbeğin çatlar rami gerçek hızında çalıştıracağım diye ve pc açılışında sorun yaratır. (Deneyimlerimle sabittir)Gigabyte ya da farklı bir marka ise önceliği Kingston'a ver ama diğer markaları da düşünebilirsin.
  8. Hocam ellerine sağlık ama her programın sanırım kurulum parametresini ayrıca girmeliyiz doğru mu_?
  9. İlgin ve iyi dileklerin için teşekkürler @buqrahan,özel mesaj yolladım sana.
  10. Bence olmuş, hem de çok güzel olmuş.Renkler iç açıcı ve kullanımı da çok zor olmasa gerek.Ellerine sağlık kardeşim.
  11. Arkadaşlar [html]www.hayalgalerisi.com[/html] adlı edebiyat içerikli (Deneme-hikaye-Şiir) sitem var.Siteyi Joomla ile oluşturdum.İçeriğinin çoğu bana ait.Fakat tek başıma yeterince zaman ayıramıyorum ve açıkçası editör ve yazar arkadaşlara ihtiyacım var. Kendi yazı ve hikayeleri olan, mümkünse Joomla ile çalışabilen ve OLGUN, aklı başında arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim.Lütfen bu siteyi aşk-meşk siteleri ile karıştırmayın,kendine özgü bir site olmasını istiyorum. Not:Amacım sitenin reklamını yapmak değil.Zaten tnctr ile farklı kulvarlara sahip.Yine de konu sakıncalı ise yönetici arkadaşlar gereğini yapabilirler. Saygılar.
  12. Google da "remove watermark" diye arattırın,ufak bir program var onunla silebilirsiniz.
  13. Tamam işte 120 gb bir OCZ uçurur seni kardeş.Hiç düşünme derim.Tadından yenmez pc kullanmak göreceksin.Ramler süper 1600 mhz,işlemci de öyle.Zaten sisteminin tek eksiği SSD imiş
  14. İşte onu diyorum.Şuan için günümüz şartlarında kullandığımız donanımlara göre Sata II SSD gayet ideal.Bu arada şunu da unutmamak gerek.Eğer işlemciniz kuvvetli değilse ve özellikle ram miktarınız az ise SSD Sata 3 bile olsa çok iyi bir verim alamazsınız. Doananım süperse SSD coşar.Bir daha zaten normal hdd kullanamazsınız.
  15. Bence gerek yok sata III e,öyle ahım şahım bir performans farkı olmaz.Zaten fark diskin cevap verme süresinde olur o zaten aşağı yukarı bu segmentlerde aynı.
  16. [quote name='umit7806' date='15 Mart 2011 - 02:37 ' timestamp='1300146471' post='980625'] teknobiyotik evet en ucuzu galiba.Ama ssd sata3 yok orada. [/quote] Hocam zaten SSD ler performans ürünleri sata II kullanıyorum ben ve oldukça memnunum.Windows 7 puanı 7,5.
  17. Valla ben geçenlerde teknobiyotikten aldım OCZ Agility 120 gb.Fiyat piyasanın altındaydı o dönemde.Bir bakın isterseniz.OCZ Vertex II 120GB alın derim.
  18. [quote name='exert28' date='09 Mart 2011 - 02:26 ' timestamp='1299630963' post='976798'] Yardımların için Çok Teşekkür ederim sorun düzeltildi. [/quote] Rica ederim.
  19. İnternet Seçenekleri---web sayfalarının sekmelerde görüntülenme biçimi değişsin----ayarlar----açılır pencereleri her zaman yeni pencerede aç.
  20. [quote name='1165' date='27 Şubat 2011 - 19:37 ' timestamp='1298828835' post='971201'] peki arkadaşlar katılımsız kurulum hakkında daha geniş bir bilgiye ihtiyaçım var. yardımcı olursanız sevinirim. [/quote] http://www.google.com.tr/search?q=kat%C4%B1l%C4%B1ms%C4%B1z+kurulum+nedir%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
  21. Olumlu yönü uğraşa gerek kalmadan kurulumun yapılması,olumsuz yanı her zaman katılımsızı yapan kişinin insafına kalman.
  22. Sakin olun şampiyonlar:rolleyes: Sıcaklıklar normal.Yeni nesil ekran kartları idle olarak 40 derece civarı çalışmaya başlar.e serisi bir işlemcinin de azami sıcaklık değeri 90 derece gibidir.Zaten pc aşırı ısınınca reset atmaya ya da kendisini kapatmaya başlar. Anakartın sıcakılığı da keza öyle. Bir örnek vereyim benim dizüstünde şuan ekran kartı sıcaklığı 45 derece ve sadece nette geziyorum.İşmeci sıcaklığı da 48 derece. Sorun yok yani.
  23. Hepsi çok normal seviyedeler.
  24. Digitallife ve o konu Türk kaynıyor valla. Neredeyse bu konudaki bütün üyeler orada:)
  25. Oldukça anlamlı ve güzel bir cümle olmuş exi23.Umarım sesini duyar Torko.
×
×
  • Create New...