Jump to content

sheqiLcocuq

Üye
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sheqiLcocuq

  1. bende nvidia 528.02 ekran kartı driver kuramıyorum. son kez ddu ile silip tekrar deneyeceğim. hala devam ederse bende sistemi üzülerek kaldırmak zorunda kalacağım. Sistem çok akıcı silmekte istemiyorum ama belki geri dönüşler sonrasında fixlenen bir sürüm çıkarsa tekrar denerim.
  2. Hocam öncelikle emeğine sağlık. Ben bu sistemi Monster Tulpar V21.6 bilgisayarıma kurdum. Yaşadıklarımı anlatayım. -Rufus 3.18 versiyonu ile 16 GB Sandisk Cruzer usb belleğime kurulum dosyalarını yazdım. -İlk önce programlı versiyonu kurmak istedim. Kurulum sırasında internete bağlı iseniz pin oluştururken sayfa bir türlü yüklenemiyor. PIN oluşturma problemini kör bir şekilde klavye kısayolları ile halletseniz bile ilk açılımdan sonra sürekli mavi ekran yemeye başladım. Her açılışta masaüstü gelir gelmez mavi ekranla karşılaştım. Ayrıca ilk açılma sonrası direk virüs tehdit uyarısı ile ekran karşılıyor bizi. -Programlı versiyonda bulunan programların ayrı bir indirme linki olsa çok sevinirim bu arada. -Daha sonra programsız sade kurulum için kolları sıvadım ve kurulumu sorunsuz gerçekleştirdim. Fakat wi-fi bağlantısı kurmadan direk parola ile sınırlı kurulum yaparak tamamlamanızı öneririm. Eğer wi-fi bağlantısını yapıp internet erişimi ile kuruluma devam ederseniz PIN sayfasında problem yaşıyorsunuz. Belirtmek isterim. -Şu an sade sistem kurduğum laptoptan bu açıklamaları yazıyorum. Sistem gayet akıcı ve hızlı. Umarım yazdıklarımın faydası olur. Tekrardan elinize ve emeğinize sağlık. Program setuplarını ayrı link ile paylaşabilir misiniz? *** Aktivasyon işlemini aktivasyon sayfasında 2. sırada bulunan KMS38 ile yaptım.
  3. Good job. i am looking forward to your links.
  4. güncel bulut linklerinden olsa süper olur. elinize sağlık.
  5.   teşekkür ederim bu iki alette performans olarak cok yakın bırbırıne en ucuzunu bulup alıcam artık.
  6. benim oyum logitech e mouse alırken vazgeçilmezim oldu her zaman.
  7.   ucuz oldugundan dolayı mı creative önerdin dostum ? yoksa logitech ten bir adım önde gordugun ıcın mı ? tam anlayamadım yazmıs olduklarından bıraz acıklarsan sevınırım.
  8. arkadaşım buraya bu ikisi arasında kalmışım dıyorum, sen gelmiş buda sistem mi yeaaa gibi bir nidayla cevap veriyorsun. Biz bilmiyomuyuz 500 600 tl verip sistem almayı bu ıkısı hakkında fıkrın varsa beklerım yoksa lutfen konuyu dagıtma.teşekkürler.
  9. Arkadaşlar aşağıda belirttiğim 2 model arasında kaldım. Birini alacağım ama kararsız kaldım. Kullanıpta yorum bırakan veya yönlendirecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.   1 ) Logitech S220 2+1 Speaker   http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=256&productId=bd50140   http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/logitech-s220-pro-2-1-ses-sistemi-kampanya-84134926   2 ) Creative SBS A320 2+1 Speaker   http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=256&productId=bd85178   http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/creative-sbs-a320-2-1-9w-83164089     Bugün sipariş vermek istiyorum ve tercihlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
  10. teşekkürler köylü hangi win8 i indirip kurmamaı önerirsin laptop için.
  11. laptop bilgisayarıma format atıcam yardımcı olurmusunuz hangı win7 yı kullanayım?

  12. laptop bilgisayarıma format atıcam yardımcı olurmusunuz hangı win7 yı kullanayım?

  13. şifre alabılırmıyım cok guzel bır program olmuş elınıze saglık
×
×
  • Create New...